Jump to content

Kako to?

Recommended Posts

Pre 15-16 godina sam se setao sa kevom po keju, i naleteli smo na oklop od kornjace.

Ja sam pitao "mama sta je ovo?" "Ona mi je rekla da je to oklop od kornjace", ja sam pitao "a gde je kornjaca?", kaze "nema je vise,umrla je". -"Kako je nema vise, gde je otisla?"

To tada nisam mogao da razumem,posle 15 godina idalje nemogu da razumem.

Danas je jedan ortak umro, slava mu

devojka nije htela da ga pusti kod nje, i on verovatno hteo da proveri da li ima nekoga unutra popeo se na 10 sprat i poceo da se spusta olukom,kada je dosao do 9 nesto se desilo i on je pao. Do malo pre je bio u komi i sada je mrtav. Decko je inace bio pametan,lep,bas dobar decko, zavrsavao je fakultet u Italiji...

I sada naravno niko ne veruje da se ovo desilo. dakle KAKO ?

Jednostavno do juce smo blejali sa njim a sada... ? Nikada neznas kada ti je poslednji dan. Ponasamo se kao da nikada necemo da umremo,ne cenimo ovo malo zivota sto imamo.

Verujem da svako od vas ovo pomisli bar jednom u zivotu,neznam da li skoro bila ovakva tema pa rek'o da stavim jer nemogu da spavam.. mada vidim da ima o zecu slicna

p.s. Ako sam totalno promasio temu ili nemate sta da pricate o ovome,slobodno odma' obrisite!

[edit] Kada malo bolje pogledam forum pun je ovakvih topika! Neznam kako da ga obrisem?!? Ili bar ispravim ovo "neznate -> ne znate" [/edit]

Edited by Predat0r

..::clan Guild::..

ako nisi s'nama lezi dole !

pred1 cleaner & teamleader

www.clan-g.com

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa pazi.. ovo je stvarno strasno...

al ajde, ja bas nisam najkompetentnija osoba da pricam o tome, jelda, zbog nekih svojih stavova, al mogu da kazem samo ovo :

zivot treba ziveti to the fullest.. znaci Carpe Diem!

ne vredi se plasiti, i ziveti u strahu sta sve moze da se desi, zato sto onda zivot prolazi nekako pored tebe...

ja ovo ne praktikujem bas najbolje, al se definitivno trudim...

punchline :

nemoj misliti o tome sta je sve ortak propustio zato sto je juce umro.

misli o tome kako je pun zivot ziveo.

[:)]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

kruko meni je beli zec umro na rukama zato shto jebeni veterinar fenser nije hteo da radi nedeljom...

Zhivi kako ti zhelish ali kako zhivish tako cesh i da zavrshish i tu nema kajanja.

Inache stvarno je najgori bedak kada npr. tako s'nekim igrash basket i sutradan ga/je udare kola ili tako neshto...

Got some minuses for free?

ali svi znamo kako to ide...zivot je kurvetina.
Bas zato treba da uzivamo u njemu :)

Ono sto mi nije jasno je, kada ti neko kaze da je neko umro ti razmisljas o tome,smoris se i posle tog razmisljanja mislis da je sve po starom i mislis da ces opet da vidis zivu tu osobu i tek posle nekog vremena ti dodje do svesti PA ON VISE NE POSTOJI ?!? ali dobro najbolje je sto manje razmisljati o tome

www.clan-g.com

Bas zato treba da uzivamo u njemu :)

Ono sto mi nije jasno je, kada ti neko kaze da je neko umro ti razmisljas o tome,smoris se i posle tog razmisljanja mislis da je sve po starom i mislis da ces opet da vidis zivu tu osobu i tek posle nekog vremena ti dodje do svesti PA ON VISE NE POSTOJI ?!? ali dobro najbolje je sto manje razmisljati o tome

realno, mucis sebe...

ali, lako je reci, kapiram da bih isto reagovao...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Reche mi shveca danas za Urosha, samo nisam znao detalje..Nije valjda stvarno krenuo da se spushta olukom?

Nisam znao dechka najbolje, bio nam je jednom il' dvaput gajbi ukupno, slava mu.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Pa tako je to kad ljudi odu, ne strefi te odmah vec jednostavno vremenom pocnu da ti nedostaju i shvatish da ih vishe necesh videti.

A sto se tice poslednjeg dana o tome ne treba preterano razmishljati, i ako te strefi smrt prerano, bicesh mrtav i nikakvo filozofiranje pre smrti ti nece pomoci, zivi zivot i izvlachi najbolje iz njega jer samo jedan zivot imas. Ne dozvoli da ti jednog dana bude zao sto su propustao stvari u zivotu u razmishljanju umesto u realizaciji

Mama, mama šta je to jebanje???
Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:)

jbg.....umro moj imenjak.....to je tuga

ali jebemu misha,koji djavo se vere po zgradi [?]

stvarno sranje.kako ljudi cine crazy things kad su in love.reci da ta riba sad ne milsli da je bar jednim delom odgovorna za njegovu smrt.

Edited by Sex Machine

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

devojka nije htela da ga pusti kod nje, i on verovatno hteo da proveri da li ima nekoga unutra popeo se na 10 sprat i poceo da se spusta olukom,kada je dosao do 9 nesto se desilo i on je pao.

Brate , necu nishta loshe da govorim o pokojnicima , ali brate...

Zashto jednostavno nije iskulirao ispred vrata.

Edited by djuser

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

Brate , necu nishta loshe da govorim o pokojnicima , ali brate...

Zashto jednostavno nije iskulirao ispred vrata.

U pravu si,ali brate to ne lici na njega! Nikome nije jasno.

I nije bio oluk vec izgleda kabl od kablovske ?!?!? Nema logike.

www.clan-g.com

u pravu si kad kazhesh da cesh tek posle odredjenog vremena shvatiti pravu dimenzuju njegove smrti. jedno pola sata razmishljam na ovu temu, jer sam nazhalost imao slichno iskustvo. naime Nikola, ortak koga sam znao od 3. godine i sa njim provodio gotovo svaki bogovetni dan poginuo je 28. septembra 98. u kneza milosha vracajuci se sa basketa. imao je nepunih 11 godina. pokupio ga je automobil kada je pokushao da pretrchi ulicu jer se plashio da ce ga matorci kazniti ako zakasni kuci. u pochetku nisam mogao da se naviknem da nije tu, prosto sam hvatao sebe u trenutcima kada uzmem telefon i vec rutinski pochnem okretati njegov broj. roditelji su mu bili u rasulu, bio im je sin jedinac, otac se propio itd. proshla je godina, dve, tri... nisam ni ja siguran koliko. mi koji smo ga znli Nikolu sve redje smo o njemu razgovarali, njegovi roditelji su u medjuvremeno dobili i novog sina. krajem osnovne shkole gotovo da smo prestali da obilazimo njegov grob. chini mi se da sam zadnji put bio u septembru 2003 godine, nisam siguran da bih sada i umeo da ga nadjem. a chak i tada je izgledao veoma, veoma zapushteno. roditelji su se trgnuli, deluju potpuno normalno i srecno mada kada ih sretnem negde i pozdravim osetim da ga se na tren sete. ono shto je najtuzhnije jeste da se ne secam kad ga je poslednji put neko pomenuo, ne secam kad sam zadnji put pomislio na njega, i da nisam naleteo na ovaj topic pitanje kada bih uopshte to uchinio. ne znam zashto je to tako, mislim da bih na tu temu mogao danima da razmishljam i da opet ne dodjem do pravog razloga. najlakshe je reci da je takva ljudska priroda i prosto se pomiriti sa tim.

zastrashujuca mi je chinjenica da kada neko mlad, neko ko je mogao samim svojim postojanjem da obogati zhivote ljudi oko sebe izgubi tako iznenada zhivot, posle nekog vremena pochne da izchezava i iz njihovih secanja. kazhu vreme lechi sve ali pritom ima tu kontraindikaciju da nam oduzima i to malo shto nam je od njih ostalo. a upravo to malo nas i chini ljudima.

mozhda sam malo ispatetisao, ali nadam se da ste shvatili shta sam zheleo da kazhem. i da dodam da vam neki komentari zaista nisu na mestu.

rip

Stvarno rev, izvorno emotivan post, zato i nije patetičan. A jebiga, takav je život, nekoliko dana si tužan, misliš da ti je svet propao, misliš da tvoj život više neće biti isti, a onda posle par dana zatekneš sebe kako se svađaš u redu za pljeskavicu, zato što je brkata debela pljeskadžijka stavila liku pre tebe više urnebes salate... to je život...

This post has been edited by Klinac Balavac

u ponedeljak je mojoj najboljoj prijateljici umrla majka...

kad mi je javila, nisam mogao da izgovorim celu recenicu... vratilo mi se mucanje iz prvog osnovne.

trebalo mi je pola litre vodke samo da se smirim i da mogu relativno normalno da razmisljam i da funkcionisem. nisam bio pijan... daleko od toga.

najstrasnije od svega mi je bilo to sto sam kasnije isao kod nje kuci, hteo sam da vristim a morao sam da glumim snagu... morao sam da joj pruzim podrsku i to sam ucinio najbolje sto sam mogao

sama sahrana je bila zastrasujuca. niko nije plakao. niko nije kukao. svi su zeleli da je dostojanstveno isprate, jedan od najbolnijih trenutaka koji ne verujem da cu ikada zaboraviti bio je kad smo bili u kapeli, ja sam stajao pored nje, zagrlio je, ona je mazila mamu(otvoren kovceg), podigla pogled pogledala me i suznim ocima sa osmehom rekla "pogledaj kako je samo lepa".

kad se sad setim ponovo pocinju da mi se tresu ruke...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.