Jump to content

Lov i ribolov ;]

Recommended Posts

Da vuku je lakse da ide 50km od svog stanista do sela gde ce ga docekati trigger friendly seljak ...

Procitaj ti pejo ili makar skapiraj sta ti ja pisem.

Lepo sam rekao da je relativno opravdano kad seljak ode u hajku na vukove zato sto mu isti direktno nanosi stetu i ovaj je besan itd itd Sasvim druga stvar je kad tvoj cale iz beograda ide u 3 pm u lov. Shta tvoj cale saoseca sa seljanima pa je dobra dusha i poklonice im svoj vikend tako sto ce da se bori kao sveti krstash u ime ovaca tvog sela? Lov je u osnovi zabava, a ljudi kojima je zabavno da ubijaju zhivotinje imaju problem i to je to ...

@kali insekti nas direktno ugrozavaju, dok vukovi indirektno ugrozavaju seljaka, sportski lovci zhive u beogradu koji iako selo ipak nema toliki broj ovaca ....

a shta ako vukovi indirektno napadnu i pojedu dete koje se vracalo po mecavi 10km peshke kroz sneg?

a i ti kad pojedesh pljeskavicu, koliko si zapravo moralno ispravniji od njih? krava je ubijena jer ti se jelo meso.

i lovci pojedu sve shto ulove - jedina razlika je u tome shto se oni lozhe da ulove sami svoju hranu, a ti platish drugog da kravi smrska lobanju.

ja lichno se ne lozhim na lov, ali mi ne smeta sve dok nije krivolov.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ljudi su isto tako zivotinje i ljudi imaju te animalistichke nagone ... i u prirodi imate takvih sluchajeva da npr kitovi ubice ubiju bebu kita i samo je ostave tamo da pluta itd .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

a shta ako vukovi indirektno napadnu i pojedu dete koje se vracalo po mecavi 10km peshke kroz sneg?

Lepo sam rekao da je relativno opravdano kad seljak ode u hajku na vukove zato sto mu isti direktno nanosi stetu

a i ti kad pojedesh pljeskavicu, koliko si zapravo moralno ispravniji od njih? krava je ubijena jer ti se jelo meso.

i lovci pojedu sve shto ulove - jedina razlika je u tome shto se oni lozhe da ulove sami svoju hranu, a ti platish drugog da kravi smrska lobanju.

Lov je u osnovi zabava, a ljudi kojima je zabavno da ubijaju zhivotinje imaju problem

ja lichno se ne lozhim na lov, ali mi ne smeta sve dok nije krivolov.

Ovo sve je copy paste mog posta koji si ti quoteovao. I zashto si ti meni postavio pitanja na vec date odgovore? Neka nova igra?

Enihu pricasmo peja i ja na ircu i poenta je shto on odobrava ono sto sam ja nazvao hajkom shto i ja relativno opravdavam tako da se slazemo da je sportski lov retardiran.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Nikada nisam isao u lov niti znam nekoga sto ide. Ovo je jednostavno objektivno posmatranje cinjenica.

Za vas koji se protivite lovu. Jel volite da jedete meso? Tu kravu sto jedete, jel mislite da oni uzmu inekciju eutanazije pa svaku kravu bocnu i uspavaju da je ne bi bolelo ili nesto slicno, ili joj jednostavno otfikare glavudzu? Dajte ljudi, ovo je isti djavo gde se samo malo zabavis a posle nesto i pojedes.

Zivotinje su namenjene da se jedu , a covek koji jede meso a dosao je ovde da se solidarise sa jadnim zekama, jelenima ili bilo cim, je licemer. Otisao bi u restoran, narucio pachetinu, slatko bi je pojeo, posle toga bi otisao kuci punog stomaka, seo za komp i postovao na ruru kako je greota ubijati zivotinje, iako mi je taj lovac ulovio tu patku i prodao restoranu u kom sam je tako slatko pojeo. STA MISLITE KAKO JE TA "HRANA" NASTRADALA? Prirodnom smrcu?

p.s. svaka cast vegetarijancima

ja jedem jer sam gladan...da imam zube i kandze mozda bih klao kao sto lav kolje gnua ali posto sam evolutivno uskracen sredstava za ubijanje onda mora neko drugi da zakolje tu kravu umesto mene...

a lov je u danasnje vreme u 99 % rekreacija zaludnih ljudi

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad