Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ladno su me dvaput danas u roku od sat i po banuli ovi shto vrbuju glasache, prvo tadicevi, a onda chedini. Neka vishe prodju prokleti izbori, da ne gledam smarache po ceo dan i ne slusham svuda "a za koga ces da glasash"

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ajde kruko, glavu gore, koju godinu morash da odrobijash, pa kad steknesh neki kesh i neko ime u medjuvremenu, moci cesh da zivish radeci samo ono sto zaista volish. Budi srecan sto barem znash sta volish, jer nema boljeg motiva i cilja od toga

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

[:X]

generalno, videcesh koliko je do jaja kad sam za sebe zaradjujesh :)

u pravu si, ali samo delimichno. Spoznaja da cesh raditi kao automat, skoro uvek istu stvar sledecih 35 godina, 48 nedelja godisnje, 8 do 9 sati dnevno i da cesh, kada zavrshish sa tim poslom, umreti u roku od 10 godina, znajuci da muskarac u srbiji zivi u proseku 70 godina,je za neke ljude ubitachna, cak i ako se radi o nekim bash lepim parama.

Pare su tekako lepa stvar ali nekim ljudima, posebno onim kreativnim kao sto je kruko, to ne moze da bude sve

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

spoznaja da nikoga ne cimam za kesh, da mogu da zaradim za sve shto mi treba sam i bez ichije pomoci (u vecini sluchajeva), da sam sposoban da izdrzavam jos jednu osobu pored mene bez fakulteta, da imam vec platu od vecine obrazovanih ljudi u srbiji (ne nabijam na nos, daleko od toga - mislim da je to tuzno, ali je vrlo bitno) i na kraju krajeva, ja da ne radim - ne znam shta bih radio :) imao sam pauzu od mesec dana izmedju 2 posla i popizdeo sam bio.. jednostavno, osecash se beskorisno :)

radim ko pas - to stoji, treba mi odmor koji ne mogu da dobijem, ali opet, odmoricu se kad tad 2 nedelje, a onda ce mi se opet ici na posao :) ne znam, mozda je to samo moj trip, al' je bar moj (if you catch my drift) :))

eh da, nikad ne znash da li cesh raditi to isto sledecih 35 godina, ja sam za 5 godina 3 puta promenio posao ;) doduse, svi su bili u sferi rachunara, ali nebitno, poprilichno se razlikuju :) samo pozitivno!

svratio do ETFa.

bio u citaonici sa drugovima, oni shtrebali nesto ja radio sudoku. barem nisu likovi smarali shto smo bili malo glasniji....

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...