Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@ gruja - Skini bilo koji unlocker fajlova i obrisi ih, trebalo bi da tada mozhe.

@ topic - Podobijao gomile nekih "hristos se rodi" poruka, ali za dosta ne znam od koga su, sa nekih nepoznatih brojeva, a jos se ljudi ni ne potpisuju. Na takve ne znam ni da li da odgovaram :)

Sad pravim planove oko rucka, gde cu i sta cu, tj. kod koga prvo, kod koga kasnije ... standard :)

Kad ste vec nicim opravdano pomogli gruji, oba nacina rade a jos brzi je da otvoris comandprompt i iz njega obrises te slike.

LoL :)

Maud otvara comann prompt a ne commandprompt

:)

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

lol noob :)

Samo sto meni to nisu bile nikad "slike programa koji sam deinstalirao" nego neki nasty pr0n. Lazes grujo masni su ti brci!!!

Kad priznas kakav je pr0n u pitanju pomoci cemo ti :))

nisi me skontao,ja nisam rekao da su to slike programa kojeg sam deinstalirao,nego da su ostale u folderu :)))

inace su u pitanju dve slike mnogo dobre playboy zechice Raquel Gibson posto sam nasao jedva 10njenih fotki a bio sam je jos zeljan :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

uspeo

sad vise nikad necu ispasti sexualni manijak u drustvu

lol

;))

barem nisam ko ovaj kali "imam druga...."

;)))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

A sto se tih poruka tice, Lucky, nije bas da su ti poslali: Smrdljivi admine, shipu tuki. Budi covek, odgovori lepo.

Jel? A sta da napisem na primer na ovo (pravopisne i gramaticke greske su verno prenesene):

Krsti cu se ko i prije, jer moj niko klanjo nije.

Cuvam obraz roda svoga, nemam gazde osim BOGA.

Tri bozicna dana nedam za stotinu ramazana.

Do smrti cu ostati isti pozdravlja vas SRBIN CISTI.

HRISTOS SE RODI.

Mada sam ionako doduse poslao mass sms "Vaistinu se rodi" ;)

ladno sam prevideo tvoj post...a to mi se skoro nikad ne dogadja.

ma opusti se covek, zezamo se :)

@ topic - Uf fin bio rucak, ali zanimljivo, niko nije nasao dinar u cesnici, still ... posto je ostalo tipa 1/3 nepojedene. Al' najjace je sto je baba spremila hrane kao za celu ulicu, a ne nas 5-6, i onda sad svi pojeli kao supu, sarmu, rusku i slicno, i ona kao "e sad meso" ... Kakvo bre meso :) i onda "Pa dobro, ne morate meso, ali tortu morate" :)

veee, dobio sam paru iz chesnice:)...konacno i ja, ne pamtim kad sam poslednji put izvukao paricu:)

isti slucaj.

secam se kad sam bio klinac, i cela familija fazon se okupila i ogromna cesnica, i jurio sam po kuci i sve pretresao svako parce koje je ostalo i - nista. :(

ali sam ovoga puta bio srecnije ruke.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...