Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

OMG OMG! TFT JE U KUĆI! ONEELEVEN!

Sad i zvanicno nisi tru :(

Plus nosis kapu po ovoj ladnoci, a kao sto svi znamo, tru ljudi ne nose kapu, vec zalivaju glavu ledom kad je napolju hladno!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ja znam da je u gradu guzva ali ono....

videti nekogh da vozi po trotoaru u danashnje vreme je sasvi normalno, ali videti nekog da vozi po trotoaru preko brankovog mosta, e to je vec neshto novo.

ps. nesrecnk naravno nije znao da ga na sred istog cheka panduracija;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Krenuo iz kuce u 13:20 sa namerom da odem do grada, pazarim parfem neki sebi i da stignem u radnju u 15:00.

14:42, ja na Slaviji (9 km od kuce), 15:20 stigao u radnju (na Bulevaru). Grad nisam video ni na slici. Od Autokomande do radnje sam vozio kreni/stani u koloni, i nijednom nisam ubacio u drugu. Neverovatno kolika je guzva. Sad kad pomislim da treba i kuci da se vratim dodje mi da se upucam. Jebala me kola po ovoj guzvi...

In the other news, pogledao Borata, dobar je onako, nishta mega.

Edited by Green

juce mi je ceo dan bio extra, a evo i danas nije lose. :)

valjda je to zbog ovog raspusta... razredna mi opravdala sve neopravdane sem jednog (?) i rekla mi da budem 5.00 na kraju godine. hahaha

kupila sam i nove cizmice, pa sam sva hepi. :) sad cu zovem drugaricu da izadjemo malo.

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Lep dan, 2l vina, malo piva, chips i 3 lika.

omg [roflmao]

let za USA pomeren 4 dana unazad. dang...

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Bio ti ja malopre u skc-u, ortak svira u nekom black metal bendu, kad ono...medj gomilom ukaza mi se poznata faca... mrtav pijan, k'o od brega odvaljen...SATAN !!1 svi su ga na zurci mrzeli...cak su se i klinci spremali da ga prebiju....

meni bilo zao pa sam ga potapshao po ramenu :]

Arbeit macht Frei.

Realno, Shejtan jeste ok [:)].

Nego, cale danas dobio nova kola, i parkiram tako ja malopre ispred kuce, i zakachim mu retrovizor mojim retrovizorom i nekako ga chudno iskrivim. A nikad do sada, bash nikad nisam nishta pipnuo. Sad moram nekako da namestim da ispadne da ga je keva/sestra sjebala [:)]

i tako... josh jedna subota, a ja na jebenom poslu... umrecu u owoj kancelariji...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

e jebaga kole... zivot je kurva....

Inace juce mi je crko telefon koji sam kupio pre 5 dana lol. Zovem ove kod kojih mi je garancija i oni kazu radimo tek od 7-og lol vol 2. Posto sam popizdeo pustim neku laganu smirujucu muziku zapalim onu malu svecicu i pokusam da nadjem mir u sebi. U tom trenutku mi ulecu keva i sestra u sobu i pocnu da se deru e treba mi komp aj dole u kupovinu lalalala. Samo sam im reko da zatvore vrata, ali tako da ostanu sa druge strane... Konacno tisina...

legle pare, legle pare...na srecu pa necu ici do grada da ih spiskam sve odma,ali bi mogao da se osisam. mada me mrzi da izlazim. najradije bih ceo dan presedeo i citao nesto i punio baterije za novu godinu

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...