Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa dokle više?

Hazelnut je cool.

ne brate, hazelnut je lešnik :)

Da sam znao da cu ovako proci kad kazhem za keca, rekao bih odma!!!

Ladno su samo malo baronisali i kraj priche, nisu ni pc uzeli, shto im je obichaj [:D]

O M G

Kakav sam kreten.

Da sam znao da cu ovako proci kad kazhem za keca, rekao bih odma!!!

Ladno su samo malo baronisali i kraj priche, nisu ni pc uzeli, shto im je obichaj [:D]

/me so happy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i mi smo srecni, da vise ne kukas po forumu [;)][;)]

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

Gledam "No Sleep Till Brooklyn" od Beastie Boysa, kako je rep nekad bio do jaja...

Brooklyn - keva.

kad se setim da sam se 3 puta izgubio.

i jednom je malo falilo da se ne vratim - sve je dobro.

jos 11 dana u Srbiji.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Gledam Star Wars na RTSu, i dodje Anakin do svoje majke...i ona ce njemu:

"Anakin, you are so handsome", a prevod na TVu je sledeći:

"Anakine, tako si NAOČIT" ... LOL

[roflmao]

naocit... od kada ne cuh tu rec.

JA SAM MARKO

I OPET SE EMO RASPADAM

i ja sam Marko i emo se raspadam od kada sam krenuo iz NYa. a kada se vratim i ostvari se "nightmare" scenario tek cu da se raspadnem.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

muka mi je vishe od voznje, kola, guzve i retarada...danas sam liku koji mi se ubacivao na parking mesto rekao da pushi kurac...moram malo da se iskuliram dok vozim da mi ne bi iz nekog bmw-a sa zatamnjenim staklima izashao cika sa utokom i jebao mi sve po spisku...

srpskivojnik-3.jpg

smorila se na poslu zestoko... ubi me papirologija i wadjenje tudjih fleka... definitivno se ove godine farbam u plavo i pravim se glupa...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

odkad to lale radi u CKM-u ? :))

eh ... poslali su mi danas link i da radim na B92, a ja skoro pa da ne znam ni gde im je zgrada :) Ali sta ces, izgleda da imam popularno ime :)

MV: Milka je neophodna! Tolike godine je uz "Slagalicu"... Izvesno vreme imala je i svoju repliku ali se povukla u tihu superviziju. Ona pazi da govorimo pravilno. Pozdravljam je!

Ovo me malo plasi ... nadam se da to ne znaci da milka vise nece imati svoje fantasticne onelinere? Ako je tako, jadni mi, o jadni mi ... pa to je sada novi klimaks emisije :)

Jeste jeli one smiles cokoladice? U kesi okrugle...zamotane u omot? Ima sa milk i sa hazelnut ;)... Upravo sam dosao kuci sa jednom kesom, i bas sam zadovoljan sobom. Kupio sam sa hazelnutom. Hazelnut je cool.

Ok je Smiles ... jedno vreme ga nije bilo kad je krenula ona marketinska kampanja, ali sad je vec stanje stabilizovano. Meni se djasvi ta sa "mlekom", ali je samo pakovanje tih "pralina" uzasno, pa deluju bas jeftino.

@ topic - Danas montirao neki zamrzivac i to, pa sam onda dobar deo dana proveo "otkrivajuci funkcije". Mis'im, ko bi rek'o da se u drsci za otvaranje fioka zamrzivaca nalazi ono za pravljenje leda? Onda sam ogladneo, a posto su svi resursi sto hrane sto ljudski okrenuti pravljenju vecere, lepo sam uz'o i kupio neko povrtje, paradajz sos i tunjevinu i napravio Santorini sos, smuljao sa tunjevinom, posuo Soja sosom, isekao hleb sa lanom i naravno pojeo :) I bas mi je prijalo.

Sad bih mog'o da skuvam neki chaj i da se bacim na pisanje nekih tekstova.

juce bio u gradu na skandal zurci, boze me oprosti koliko se dugo tako lepo nisam smejao :)

gomila riba u tangama, manje celulita ima na sajmu sala, a svi likovi vade telefone i onako satro shmekerski slikaju kao zanimljivo im je ...

boze me oprosti ;)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...