killYg0r Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Gledam "No Sleep Till Brooklyn" od Beastie Boysa, kako je rep nekad bio do jaja... ja imam sve njihove albume i sve pesme im sabijaju :) Bio sam u igronici sa ortakom na doti u lanu i neki kao cs malo i tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 pa dokle više? Hazelnut je cool. ne brate, hazelnut je lešnik :) Da sam znao da cu ovako proci kad kazhem za keca, rekao bih odma!!! Ladno su samo malo baronisali i kraj priche, nisu ni pc uzeli, shto im je obichaj O M G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 JA KADA DOWNLOADUJEM BRZINA JE 600kbps !! Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 - EEE JA SAM IVAN_ I KAD VIDIM TIBORA TOTALNO SE ZBUNIM .. - ^_^... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 JA KADA DOWNLOADUJEM BRZINA JE 600kbps !! Konachno si bolji od mene @ topic Chekam da se oslobodi kupatilo, idem da se perem, jedem, u teretanu, pa bleja do uveche, i onda u crkvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 JA KADA DOWNLOADUJEM BRZINA JE 600kbps !! A meni je 768 pa ne masem sa time ko sa 10 incnim kobasom po forumu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Kakav sam kreten. Da sam znao da cu ovako proci kad kazhem za keca, rekao bih odma!!! Ladno su samo malo baronisali i kraj priche, nisu ni pc uzeli, shto im je obichaj /me so happy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mi smo srecni, da vise ne kukas po forumu http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 On je imao kompleks slabog interneta u Srbiji, pa se sada u USA izdrkava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Gledam "No Sleep Till Brooklyn" od Beastie Boysa, kako je rep nekad bio do jaja... Brooklyn - keva. kad se setim da sam se 3 puta izgubio. i jednom je malo falilo da se ne vratim - sve je dobro. jos 11 dana u Srbiji. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 - EEE JA SAM IVAN_ I KAD VIDIM TIBORA TOTALNO SE ZBUNIM .. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 JA SAM MARKO I OPET SE EMO RASPADAM gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Gledam Star Wars na RTSu, i dodje Anakin do svoje majke...i ona ce njemu: "Anakin, you are so handsome", a prevod na TVu je sledeći: "Anakine, tako si NAOČIT" ... LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Gledam Star Wars na RTSu, i dodje Anakin do svoje majke...i ona ce njemu: "Anakin, you are so handsome", a prevod na TVu je sledeći: "Anakine, tako si NAOČIT" ... LOL naocit... od kada ne cuh tu rec. JA SAM MARKO I OPET SE EMO RASPADAM i ja sam Marko i emo se raspadam od kada sam krenuo iz NYa. a kada se vratim i ostvari se "nightmare" scenario tek cu da se raspadnem. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ja sam Mudo i ne znam vishe shta da radim lal vetj duzhe vreme ne radim jbn nishta. pitam se dal tju ikad skupiti shta vetj treba da skupim i sednem da se odvalim :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 muka mi je vishe od voznje, kola, guzve i retarada...danas sam liku koji mi se ubacivao na parking mesto rekao da pushi kurac...moram malo da se iskuliram dok vozim da mi ne bi iz nekog bmw-a sa zatamnjenim staklima izashao cika sa utokom i jebao mi sve po spisku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Doshao sam iz teretane sad, hasam shljive, pa cu jabuke. Do prebranca I ona kupanje, kod ortaka na pice, pa u crkvu na ponocku. Veoma sam raspolozhen danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 majka je morala juche da prochita u novinama da se iz nekog misterioznog razloga za bozhitj tradicionalno sluzhi prebranac BEZ aleve...i ono...nisam sretan koliko sam mogao biti... =o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 smorila se na poslu zestoko... ubi me papirologija i wadjenje tudjih fleka... definitivno se ove godine farbam u plavo i pravim se glupa... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 pump pump pump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 odkad to lale radi u CKM-u ? :)) eh ... poslali su mi danas link i da radim na B92, a ja skoro pa da ne znam ni gde im je zgrada :) Ali sta ces, izgleda da imam popularno ime :) MV: Milka je neophodna! Tolike godine je uz "Slagalicu"... Izvesno vreme imala je i svoju repliku ali se povukla u tihu superviziju. Ona pazi da govorimo pravilno. Pozdravljam je! Ovo me malo plasi ... nadam se da to ne znaci da milka vise nece imati svoje fantasticne onelinere? Ako je tako, jadni mi, o jadni mi ... pa to je sada novi klimaks emisije :) Jeste jeli one smiles cokoladice? U kesi okrugle...zamotane u omot? Ima sa milk i sa hazelnut ;)... Upravo sam dosao kuci sa jednom kesom, i bas sam zadovoljan sobom. Kupio sam sa hazelnutom. Hazelnut je cool. Ok je Smiles ... jedno vreme ga nije bilo kad je krenula ona marketinska kampanja, ali sad je vec stanje stabilizovano. Meni se djasvi ta sa "mlekom", ali je samo pakovanje tih "pralina" uzasno, pa deluju bas jeftino. @ topic - Danas montirao neki zamrzivac i to, pa sam onda dobar deo dana proveo "otkrivajuci funkcije". Mis'im, ko bi rek'o da se u drsci za otvaranje fioka zamrzivaca nalazi ono za pravljenje leda? Onda sam ogladneo, a posto su svi resursi sto hrane sto ljudski okrenuti pravljenju vecere, lepo sam uz'o i kupio neko povrtje, paradajz sos i tunjevinu i napravio Santorini sos, smuljao sa tunjevinom, posuo Soja sosom, isekao hleb sa lanom i naravno pojeo :) I bas mi je prijalo. Sad bih mog'o da skuvam neki chaj i da se bacim na pisanje nekih tekstova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 juce bio u gradu na skandal zurci, boze me oprosti koliko se dugo tako lepo nisam smejao :) gomila riba u tangama, manje celulita ima na sajmu sala, a svi likovi vade telefone i onako satro shmekerski slikaju kao zanimljivo im je ... boze me oprosti ;) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Gde je bre bila skandal zhurka? Na baronu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Legao u pola 7 , ustao u 16 , mrzim kad to uradim sebi.A josh shtosta treba uraditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 noxu If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Legao u pola 7 , ustao u 16 , mrzim kad to uradim sebi.A josh shtosta treba uraditi. ja tako zivim vec mesce dana i koliko god sebe terao da legnem ranije i ustanem ranije nista ne pomaze ne moze nista da me probudi pre 1-2 popodne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts