Jump to content

najbolji

Sex Machine

Recommended Posts

moje iskustvo je sledece:

bitlord-torrenti za sve ono sto ja skidam od serija

bearshare-super program sa siromasnim izborom

apexdc++-ok ako imas neke hubove,ja imam samo neki domaci

limewire-najvece djubre na svetu

ares-nesto tako sl....

ako neko zna neke dobre hubove nek postuje

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

ma sbb i dc++ konza !! :D

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

moje skromno iskustvo govori.

limeware jeste jednostavniji od emulea,aresa i slicnih.i lakse ces naci npr spot ili tako neki video zapis.i ne moras ni da serujes:)ali ti automatski dobijas neki tihi spyware(zaboravih koji)koji moze slucajno da te smara preko antispywarea.i kad ukucas par puta u limeware nesto sto nema on ce ti izbaciti ono sto si ranije skidao(slicno,moze biti i virus,pogotovo ako je velicine 100kb a ti oces film [roflmao] ).

ali,guta mnogo memorije,i pocne da se buni zestoko pri svakom podizanju , ako rucno izmenis folder gde stavljas skinute fajlove(ili fajlove u folderu).

soulseek za muziku stranu odlican.ja ga koristim kad ocu neki album da skinem,a nisam ga nasao na torrent sajtovima.jednostavno pogledas brzinu serovanja tog juzera koji ima trazene pesme,i skidas.

dalje imas za torrente razlicite programe,ja koristim utorrent jer je jednostavan i sta god mi ne radi,ja znam zbog cega.mada su u sustini svi isti,neki vizuelno izgledaju lepse,ali to ti nije problem da probas pa da vidis sta ti odgovara.ali svakako,ako skidas nesto sumljivog sadrzaja prvo chekiraj antivirusom.

i na kraju master nad masterima dc++ i njemu slicni.dakle,ukoliko znas sta skidas,eventualno imas neke drugare,tu mozes naci sve.dakle kazu sbb keva,ali ima i free hubova gde moze da se nadje s.v.e.(muzika,filmovi,stare igre,serije,emisije...).ja sam jednom naleteo na lika koji ima 1.3terabajta emisija.reko sam mu -ciko ciko,jeste li vi internet:)

ali eto,uvek treba biti oprezan da ne bi kukao kasnije:)prvo dobru zastitu stavi,pa dalje.

Edited by kakoo

salt wat fish fresh wat fish?

1.Manji fajlovi tipa zika(koja se može svugde naći) soulseek i limewire

2.dc++ ako ga baš voliš

a moj favorit torrenti, public su krš ako ti trebaju retke stvari ili 0day warez, na njima se pojavljuju čak pre nego na nzb-u

a ako hoćeš da baciš keš, uplati news.

naravno News [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi