Jump to content

Are u comeing or what?

Planetar

Recommended Posts

Gde je bre tema za najave!?

Ajde recite mi jel ide neko vecheras na Astral Projection u SKC!?

"Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me!

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Inace coming se pise ;) a na astral ne verujem, zvali su me par ortaka da idem koji su totalni zaludjenici, al' me mrzi za medalju nesto... - - ;;

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Bratic...ako napishem lepo i pravilno niko nece primetiti i otici ce...ovako ce reci : E bash da vidim shta je ovaj jadnik napisao kada nezna ni kako se pishe!!!

dodje vidi ode...ili barem napishe [:D][;)]

ma opushteno...nas 15 dolazi iz kraja pa rekoh da li ima josh ljudova da se zezamo!

"Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me!

Bratic...ako napishem lepo i pravilno niko nece primetiti i otici ce...ovako ce reci : E bash da vidim shta je ovaj jadnik napisao kada nezna ni kako se pishe!!!

dodje vidi ode...ili barem napishe [:D][;)]

ma opushteno...nas 15 dolazi iz kraja pa rekoh da li ima josh ljudova da se zezamo!

550 je bilo do juche sigurno. Danas verovatno 650 ili 700, a na ulazu ce biti (je) 1000 sto posto. Shto se ekipe tiche, pa da, na Astralu je najgora ekipa uvek, brdo navijacha i raznih idiota. Ali shta je tu je...

[edit]O, da. Sledeca subota Atomic Pulse @ BIGZ, 450 din ce biti u pretprodaji od ponedeljka mislim. U organizaciji STS-a. E tamo idem...[/edit]

Edited by Green

aj moje vidjenje zurke...

radio prvo buca... kao i obicno smarao do zla boga, pa onda astral... i nisam nesto odusevljen ... samo su 3-4 normalne stvari pustili(citaj komercijalnije [:D] ) , pa onda ludi koji je przio bruka dobro...

@polu-topic ... zar atomic nije sutra, tj. danas veche???

sto se mene tice sledeca ja psaras i xerox & illumination 9og i mozda joti 16og

znachi 3b3m mamu onom ko je gadjao flajkama na ulazu...liku pored mene razbili chontex i dva debela pandura kao krenula da ih stignu...znachi uzas...

@tema:Muzika je bila...mogla je i bolje...

Astral pustio 8,9 stvari(ako je i toliko) i otishli...

sve u svemu...nisam se preterano odushevio...

In trance we trust [}:)]

Edited by Planetar