47@mission Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Divi ga kori, stvarno mislish da moze White da se iznajmi? loool A za Kristal, imam vezu, al se nisam raspitivao, ne znam dal se otvorio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 (edited) Može White, iznajmio ga je drug koji upravo čita topic, al opet, on ima "kuću" na dedinju Edited October 26, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 (edited) matori,sve moze da se iznajmi ;) samo je pitanje koliko mozes da se otvoris... a taj isti vajt smo ja i protagonist iznajmili onomad za 18ti. doduse,tada se zvao sargon. i cena je bila slicna ko i u ostalim mestima. sad ne znam kako je. edit: znaci plejeru,ako zivis ko kori u maloj mostanici,ne mozes da iznajmis vajt. :) Edited October 26, 2008 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 (edited) Zipa ovo... Sargon je mogao da se iznajmi, to znam... Al onda ga je kupila ekipa koja drzi Freestyler, renovirali ga, i sad je White u top 3 klubova u gradu u paketu sa Magacinom i H2O-om. Ako cemo tako, moze da se iznajmi i Arena lol i jos da mi dodje Daft Punk, kao surprise act. Kapiram da se White iznajmljuje uz 3000+ evra, al to je vec nerealno. Edited October 27, 2008 by Plejer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 pa koliko ti para imas :D tako reci pa da vidimo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 taj rad,ako vec ne mozes da das vise od 1000eur,vidi da spojis sa nekim da radite zajedno. a 3000 je nekome itekako realno,pa otud i ta cena pretpostavljam. jbg,posalji protagonistu pm,on ti je dobar sa tim ''menadzerom'' koji je drzao sargon,sad je valjda u sex i gradu,pa vidi da sa njim da se raspitas oko cena i ostalo. tj da te spoji sa njim. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 1000=/=3000 Vanila, kolko sam ja nacuo je 1200-1500, ali nisam uspeo da ih dobijem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Hm, ne znam za ovu sezonu kako ce moci Kristal da se iznajmljuje.... moguce da ce u opticaju biti samo ponedelja-sreda i nedelja... koliko znam vec ima program cetvrtak,petak,subota. Za white moguce je, cini mi se da oni imaju program petak,subota?? Vanilu moze sigurno, znam da su neki ortaci tamo pravili zurku i verovatno je ta cena posto je napucan klub :) A white ne bih bas stavio rame uz rame sa h2o i magacinom :) ne znam sta bi jos mogao da iznajmis, za koliko ti uopste ljudi treba i koliko si spreman da izdvojis pa mogu mozda da pomognem??? Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 alo ljudi hiljadu i nesto evra,pa jel u tu cenu idu i kurve i kox? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 samo kurve kontam :/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Ljudi daju 1500 evra za zurku,sjajno sjajno. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Majkemi, saću da vas banujem sve. U moje vreme kad nađeš još dvoje i svi uđete sa 200 evra, to je bila mega vrh žurka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 I danas je tako, samo si na buržujskom forumu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Ja sam sa jos dva drugara napravio zurku za 600 evra (znaci nas trojica po 200) i sutradan smo izneli ono malo pica sto je ostalo. A milion puta sam bio po zurkama gde se kenjalo kako je neko potrosio 500 evra samo na pice pa se u pola 12 pila kisela voda jer nista drugo nije bilo :D Jednostavno ne mogu da shvatim sta to vredi 1500 evra na zurci za 18. rodjendan. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Divi ga kori, stvarno mislish da moze White da se iznajmi? loool A za Kristal, imam vezu, al se nisam raspitivao, ne znam dal se otvorio... White ti je oko 1500-2000eu, samo nedelja i chetvrtak. Ili odredish da delite pazar pa ti ga daju za dz...tj samo da bude odredjena cifra napravljena. Baltazar ti je 300eu + 40-50k din Od manjih imash onaj klub25 on je skroz gotivan, VIP 400eu za do 300 ljudi, imash Milano (ex Van Helsing) za 600eu Expo ti je 8000eu na 24h Tako ko god reko da je arena 3000 se zajebao,pre mozhda 30000eu na 24h...sobzirom da dobijesh boga oca personala. I tako..ima josh dosta... Ja sam sa jos dva drugara napravio zurku za 600 evra (znaci nas trojica po 200) i sutradan smo izneli ono malo pica sto je ostalo. A milion puta sam bio po zurkama gde se kenjalo kako je neko potrosio 500 evra samo na pice pa se u pola 12 pila kisela voda jer nista drugo nije bilo :D Jednostavno ne mogu da shvatim sta to vredi 1500 evra na zurci za 18. rodjendan. Zavisi dosta dal uzimash od dobavljacha ili u supermarketima....u super marketu kad uzimash....600eu pokrije 400-500 ljudi na neka 3 sata - zapravo i manje...ako prichamo o profi alkoholisanju...ako prichamo o matematichkoj...100eu je dovoljno za 500 ljudi xD Edited October 27, 2008 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 http://www.facebook.com/profile.php?succes...9873&ref=ts imas i Klub Puls doduse za manji broj ljudi (do 150) ali je i dosta jeftinije (tripujem da nije preko 3 glave) Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Klub25 nosi naziv po kapacitetu ljudi koji staju u njega :) @Dreadlord...otisao sam do Metroa i kupio sve sto mi treba. Jelen,two fingers,guarana,vodka,crno i belo vino (ne secam se tacno koje),koka kola,djus,kisela. Doduse svako od nas trojice je poneo sa gajbe po jedan viski,eto to sam zaboravio. A pod profi alkoholisanjem verovatno podrazumevas pivo iz stakla,chivas i ostala izdrkavanja? Edited October 27, 2008 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Klub25 nosi naziv po kapacitetu ljudi koji staju u njega :) @Dreadlord...otisao sam do Metroa i kupio sve sto mi treba. Jelen,two fingers,guarana,vodka,crno i belo vino (ne secam se tacno koje),koka kola,djus,kisela. Doduse svako od nas trojice je poneo sa gajbe po jedan viski,eto to sam zaboravio. A pod profi alkoholisanjem verovatno podrazumevas pivo iz stakla,chivas i ostala izdrkavanja? Ne ne ne cena pica...nego da su svi raspolozheni i da imaju normalan do veliki cug...a ne ono kao dva piva i gg no re, flasha ftw xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 imas pm player-u. lik ce da ti zavrsi posao :) Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Pridruzujem se voodoo-u u hejtu :) Napravite kucnu zurku, za 200 eura kupite trave vinjaka i martinija i em cete se razvaliti em cete mozda i jebati. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Bas tako Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Tako ko god reko da je arena 3000 se zajebao,pre mozhda 30000eu na 24h...sobzirom da dobijesh boga oca personala. loool pa lose sam ja napisao post, sad cu da ispravim... mislio sam na white, nisam lud da mislim da je arena 3k^^ White ti je oko 1500-2000eu, samo nedelja i chetvrtak. Ili odredish da delite pazar pa ti ga daju za dz...tj samo da bude odredjena cifra napravljena. Baltazar ti je 300eu + 40-50k din Od manjih imash onaj klub25 on je skroz gotivan, VIP 400eu za do 300 ljudi, imash Milano (ex Van Helsing) za 600eu Expo ti je 8000eu na 24h Tako ko god reko da je arena 3000 se zajebao,pre mozhda 30000eu na 24h...sobzirom da dobijesh boga oca personala. I tako..ima josh dosta... Zavisi dosta dal uzimash od dobavljacha ili u supermarketima....u super marketu kad uzimash....600eu pokrije 400-500 ljudi na neka 3 sata - zapravo i manje...ako prichamo o profi alkoholisanju...ako prichamo o matematichkoj...100eu je dovoljno za 500 ljudi xD nemam ja sad potrebu da potrosim 1500 evra na 18., ali tako se krecu cene klubova koje uzimam u obzir... bitne stavke koje moraju da se ispune: 1. klub poseduje puno osoblje i profesionalno obezbedjenje, dj nije neophodan 2. klub je sredjen i izgleda kao celina 4. garderoba 5. relativno novi UREDNI toaleti, kao u kaficima na obilicu 6. vidljivo mesto za dja (nije obavezno) iznenadilo me je kad sam cuo daj je baltazar toliko jeftin.... moram da odem dole, da vidim dal su neshto menjali. hvala na predlozima, ali vip, milano, puls i te gluposti ne dolaze u obzir. vip je bzvz, milano zagusljiv i podeljen, u pulsu furaju itison... ljudi reko ja FANCY mesto i dao za primer vanilu... inache na zurq cu da dovedem ozbiljne djeve, tako da nema ni govora o domacoj muzici. naravno radi se o odabranoj ekipi, koja nije iz fazona "a kad ce narodnjaci" racunao sam oko 300 ljudi, za sta vanila i white apsoluto odgovaraju, a ne mogu da stvorim sliku koliko baltazar prima... Edited October 27, 2008 by Plejer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 nije ti vise u pulsu itison :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Pridruzujem se voodoo-u u hejtu :) Napravite kucnu zurku, za 200 eura kupite trave vinjaka i martinija i em cete se razvaliti em cete mozda i jebati. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 @Plejer, white je za 500 ljudi lol :D Mene i ne chudi cifra za baltazar, nije da vredi vishe...realno. Mali teatro je valjda 800eu... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts