Pesma-mrtve-dece Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 haha sinovi... nemam temperaturu vise, ali me grlo boli i onaj trip kad se tolko prehladis da ne mozes da pricas uopste, samo da shapuces... bio danas na faksu, neki sastanak sa jednim profom imao da se dogovorimo oko nekog projekta, i ono... ja pricam naprezem se, on me gleda ko retarda .) haha dakle... Cure: grlo mi treba. Pijem neki sirup za kash, Strepsils bombone sisam (med+limun), sad cu da se iscimam za eferalgan ili upsarin. hvala svima. ovaj igorivan je idiot. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Jedi slanine i belog luka, pij lozovacu ako imas dobru i drkaj ispod jorgana 2-7 puta na dan. sutra si nov Aj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 ovaj igorivan je idiot. Znas sta ja da ti pomognem a ti pocnes da vredjas ako ne znas da kazes hvala, to je tvoj problem ali zapamti da ja tebe nisam uvredio a to sto se ponasas tako to je zato sto jos treba da ucis Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 haha sinovi... nemam temperaturu vise, ali me grlo boli i onaj trip kad se tolko prehladis da ne mozes da pricas uopste, samo da shapuces... bio danas na faksu, neki sastanak sa jednim profom imao da se dogovorimo oko nekog projekta, i ono... ja pricam naprezem se, on me gleda ko retarda .) haha dakle... Cure: grlo mi treba. nemoj da pushish vishe hladan kurac Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Aj Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 nemoj da pushish vishe hladan kurac lol nije to kod mene slucaj. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 prehlada nije virusnog porekla meni se to stalno desava,ako imas krajnike-ukloni ih sto pre enivej lekovi za brz oporavak grla su ti toplo,puno vitamina i odmor,a ne da se naprezes kod profesora; naravno,uvek postoji mala sansa da si zakacio neki virus,bakteriju, ali za to neces naci lek na klanrur forumu zelim ti brz oporavak inace igorivan nije idiot,samo ima neke cudne nacine inhalacije so+topla voda koja isparava+udisanje toga=poboljsanje,ali ne znam koju fju imaju noge u lavoru Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 alo bre, zhalfija, i za inhalaciju i za "grgotanje" + eferalgan i prodje te za 24h sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 prehlada nije virusnog porekla u pravu si, nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 koliku frku dizete oko jedne prehlade ?!?! lele, gradska deca....zamislite sta bi radili da kojim slucajem zivite u panchevu? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Jedi slanine i belog luka, pij lozovacu koji ol school Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 upsarin Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Upsarin je fin, ali ne leci prehladu. Prehlada se i ne leci. Oporavak od prehlade se moze ubrzati belim lukom, slaninom, cistom rakijom, masturbiranjem do preznojavanja. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 prehlada nije virusnog porekla meni se to stalno desava,ako imas krajnike-ukloni ih sto pre enivej lekovi za brz oporavak grla su ti toplo,puno vitamina i odmor,a ne da se naprezes kod profesora; naravno,uvek postoji mala sansa da si zakacio neki virus,bakteriju, ali za to neces naci lek na klanrur forumu zelim ti brz oporavak inace igorivan nije idiot,samo ima neke cudne nacine inhalacije so+topla voda koja isparava+udisanje toga=poboljsanje,ali ne znam koju fju imaju noge u lavoru pa sad ukloni krajnike i sredis to a dobijes bajpas na srcu i tuberkulozu :D koliko se meni cini oni tu stoje da sprece odlazak bakterija na dole :D srce pluca bla bla :D i da ih treba vaditi samo onda kad se stvarno raspadnu :D a ne tek tako :D LOLERO :D za iigorev post :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 krajnici su najvece sranje jeste mozes lakse da dobijes upalu pluca, ali zato ne mozesh da dobijesh xyz infekcija koji ti utichu na zglobove (kao meni) na srce i na sterilitet (fala bogu nije jos kao meni) dakle ako si od malih nogu kilav sa krajnicima vaditi sto je pre ovo sto sada vlada je 90% virus, i jednostavno je potrebno vreme naravno uvek podrzavam radzu + bli luk, ako ne izlazish iz kuce nekoliko dana :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Probaj ovo: napunis lavor vrucom vodom, pa onda uzmes soli i stavis u sake.pa onda gurnes noge u lavor sake stisnes u pesnicu sa onom soli i njih gurnes u lavor, drzis sdsve dok se so ne istopi u rukama a onda se pokrijes u krevetu i to je to LOL jel to neki magijski ritual? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 (edited) Stavi malo granja u vodu to pomaze. Jos bolje pitaj nekog druida da te decursuje i da ti rokne jedan healing touch, to pomaze odma. Edited November 24, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Ustao sam pre 20 minuta, i tolko sam prehladjen da ne mogu da govorim, tj. nemam glasa .) dajte neke savete kako sto pre sabiti ovo stanje. A da odesh kod doktora, kao ovo ono? lele, gradska deca....zamislite sta bi radili da kojim slucajem zivite u panchevu? Niko vishe ne zivi u Panchevu sem horda zombija i mutiranih monstruma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 e da jbt... iz nekog razloga vecina ljudi ce pre da pita ovako nesto na forumu umesto lepo da ode kod dotora?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 [quote name='D Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 brate opet me hejtujesh za zdravlje... kad pricam lose hejtujesh, kad pricam dobro hejtujesh... nisam davno bio kod doktora posto mi je keva medicinar , a i sad devojka tako da imam svu doktorsku pomoc pri ruci, ali svejedno znam dosta ljudi koji su slusali bapske savete i najebali iako bi im svaki doktor rekao da imaju upalu plutja , a ne prehladu npr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 nikad nisam stekao takav utisak u studentskoj. prvo te pitaju sa kog si faksa, da bi znali da li si došao po opravdanje ili ti stvarno nešto fali. onda ti pomognu. :) samo ih jebe što od opreme imaju stetoskop i stolicu, pa čim nešto više treba moraju da te šalju drugde, a tu su onda redovi, babe i sve to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 A ko je sada bolestan .... Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 jesam napomenuo da imam vojno osiguranje pa idem samo na VMA ako bash nesto treba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 lol opravdanje za faks, kako to sme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts