Jump to content

Need help brzo...

Recommended Posts

haha sinovi...

nemam temperaturu vise, ali me grlo boli i onaj trip kad se tolko prehladis da ne mozes da pricas uopste, samo da shapuces... bio danas na faksu, neki sastanak sa jednim profom imao da se dogovorimo oko nekog projekta, i ono... ja pricam naprezem se, on me gleda ko retarda .) haha

dakle... Cure: grlo mi treba.

Pijem neki sirup za kash, Strepsils bombone sisam (med+limun), sad cu da se iscimam za eferalgan ili upsarin.

hvala svima.

ovaj igorivan je idiot.

Get smart or die dumb!

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

haha sinovi...

nemam temperaturu vise, ali me grlo boli i onaj trip kad se tolko prehladis da ne mozes da pricas uopste, samo da shapuces... bio danas na faksu, neki sastanak sa jednim profom imao da se dogovorimo oko nekog projekta, i ono... ja pricam naprezem se, on me gleda ko retarda .) haha

dakle... Cure: grlo mi treba.

nemoj da pushish vishe hladan kurac

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

prehlada nije virusnog porekla

meni se to stalno desava,ako imas krajnike-ukloni ih sto pre

enivej lekovi za brz oporavak grla su ti toplo,puno vitamina i odmor,a ne da se naprezes kod profesora;

naravno,uvek postoji mala sansa da si zakacio neki virus,bakteriju, ali za to neces naci lek na klanrur forumu

zelim ti brz oporavak

inace igorivan nije idiot,samo ima neke cudne nacine inhalacije

so+topla voda koja isparava+udisanje toga=poboljsanje,ali ne znam koju fju imaju noge u lavoru [?][:)][?]

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

Upsarin je fin, ali ne leci prehladu.

Prehlada se i ne leci.

Oporavak od prehlade se moze ubrzati belim lukom, slaninom, cistom rakijom, masturbiranjem do preznojavanja.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

prehlada nije virusnog porekla

meni se to stalno desava,ako imas krajnike-ukloni ih sto pre

enivej lekovi za brz oporavak grla su ti toplo,puno vitamina i odmor,a ne da se naprezes kod profesora;

naravno,uvek postoji mala sansa da si zakacio neki virus,bakteriju, ali za to neces naci lek na klanrur forumu

zelim ti brz oporavak

inace igorivan nije idiot,samo ima neke cudne nacine inhalacije

so+topla voda koja isparava+udisanje toga=poboljsanje,ali ne znam koju fju imaju noge u lavoru [?][:)][?]

pa sad ukloni krajnike i sredis to a dobijes bajpas na srcu i tuberkulozu :D

koliko se meni cini oni tu stoje da sprece odlazak bakterija na dole :D srce pluca bla bla :D i da ih treba vaditi samo onda kad se stvarno raspadnu :D a ne tek tako :D

LOLERO :D za iigorev post :D

Нема  будућности без истине.

krajnici su najvece sranje

jeste mozes lakse da dobijes upalu pluca, ali zato ne mozesh da dobijesh xyz infekcija koji ti utichu na zglobove (kao meni) na srce i na sterilitet (fala bogu nije jos kao meni)

dakle ako si od malih nogu kilav sa krajnicima vaditi sto je pre

ovo sto sada vlada je 90% virus, i jednostavno je potrebno vreme

naravno uvek podrzavam radzu + bli luk, ako ne izlazish iz kuce nekoliko dana :P

fallout_table.gif

Probaj ovo: napunis lavor vrucom vodom, pa onda uzmes soli i stavis u sake.pa onda gurnes noge u lavor sake stisnes u pesnicu sa onom soli i njih gurnes u lavor, drzis sdsve dok se so ne istopi u rukama a onda se pokrijes u krevetu i to je to

LOL jel to neki magijski ritual?

oO

Ustao sam pre 20 minuta, i tolko sam prehladjen da ne mogu da govorim, tj. nemam glasa .)

dajte neke savete kako sto pre sabiti ovo stanje.

A da odesh kod doktora, kao ovo ono?

lele, gradska deca....zamislite sta bi radili da kojim slucajem zivite u panchevu?

Niko vishe ne zivi u Panchevu sem horda zombija i mutiranih monstruma.. [:D]

brate opet me hejtujesh za zdravlje... kad pricam lose hejtujesh, kad pricam dobro hejtujesh... nisam davno bio kod doktora posto mi je keva medicinar , a i sad devojka tako da imam svu doktorsku pomoc pri ruci, ali svejedno znam dosta ljudi koji su slusali bapske savete i najebali iako bi im svaki doktor rekao da imaju upalu plutja , a ne prehladu npr...

nikad nisam stekao takav utisak u studentskoj. prvo te pitaju sa kog si faksa, da bi znali da li si došao po opravdanje ili ti stvarno nešto fali. onda ti pomognu. :)

samo ih jebe što od opreme imaju stetoskop i stolicu, pa čim nešto više treba moraju da te šalju drugde, a tu su onda redovi, babe i sve to.