f4ts0 Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Bravo, kakav produktivan clan drustva! Mada salu na stranu, kakvo je to "skidanje" sa igara? Evidentno su igre lepse od realnog zivota, mislim i pravljene su sa tom namerom. Znaci ako je nekom lepse da ubija zmaja nego da ide na neznamnijasta eto lepote. ionako je nocni zivot spao na 2-3 sablona. E sad da recimo imate neke obaveze / hobije u rl ne bi ni kukali da ste navuceni na wow. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Ovaj psy bre neki tezak hardkor! Ali sex sa ex preko messinger-a, brate ja mislio da sam jedini ;p A i to sto kazes, bolje da igras wow i da se smirirs nego da se izprekidas od droge u nekom kad vec imas takvo drustvo... Inace, bio ortak iz Praga na nekom seminaru kako se skinuti sa zavisnosti koje nudi internet !! Ukratko je lik reako da nije fora da odinstaliras igricu i kazes necu da igram. Cim ti non stop o tome mislis, gledas forume i skidas pvp filmcice i dalje ti se igra, a zbog toga sto si sam sebi reako da ne, igra ti se jos vise :) Fora je da krenes sa necim drugim, necim sto te isto privlaci (ne mislim ti da cirkas sa drustvom, jebes ili ucis...). Jednostavno neki novi hobi. U pocetku ga covek kombinuje sa wow, a vremenom gleda da se vise posvetjuje tom novom hobiju nego wowu ... posle pola godine (kako taj lik kaze) necete vise na wow gledati kao na nesto sto vam zivot znaci i nece biti problem izkulirati sledeci mesec. E sad najveci problem je da li vi to stvarno hocete, i jos veci problem je da li vas jos nesto u zivotu osim wowa zanima :D Mozda lik sere, i hoce da se pravi pametan a kuci kad dodje loguje full redemption loladina ... al jebiga, ima u tome logike (-> hint: moj signature) :) U nicemu ne treba preterivati ali jebes ti to kad je wow sweet thing, kazem ja :) Licno, vec pola godine wow igram par sati dnevno i nabacio sam druge stvari koje me zanimaju (fotografija, paintball, basket). Wow igram samo posle 19h kad stvarno vise nemam sta da radim, i gledam da u 23.30 vec spavam tako da vise od 2h za igranje nemam. Priznajem da sam sad malo preterivao poslednji mesec jer sam prvi put igrao sa burazerom zajedno (na haomu) pa ono do 3h ujutru grind/pvp sa ventrilom... Cyro> A sta bi sa onom vasom basticom pune srece i alkohola? Pa idi cirkaj tamo i zajebi wow ... mozda i neka cupi vam tamo navrati a onda je tek sreca, radost ! :p Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 lol koldore sa takvim stavom nema TEORIJE da prekinesh ni kad dodje BC =o) ja sam se "skinuo" tako sto nisam igrao 6 meseci i sad mi se ne igra samo tako...ono, jes da sam digao u beti lika sa 60 na 65ti i to jeste bilo 2 ingame dana samo tako ali to su 2 ingame dana za 40 a ne 4 dana (kako je islo u haoma golden days...ako ne i brzhe, za 3 =o))) e da, cooking, skining i first aid vetj na 375 maxed out...a provalio sam da sam blago nervozan, ne mogu da sednem i bavim se fishingom ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) lol koldore sa takvim stavom nema TEORIJE da prekinesh ni kad dodje BC =o) ja sam se "skinuo" tako sto nisam igrao 6 meseci i sad mi se ne igra samo tako...ono, jes da sam digao u beti lika sa 60 na 65ti i to jeste bilo 2 ingame dana samo tako ali to su 2 ingame dana za 40 a ne 4 dana (kako je islo u haoma golden days...ako ne i brzhe, za 3 =o))) e da, cooking, skining i first aid vetj na 375 maxed out...a provalio sam da sam blago nervozan, ne mogu da sednem i bavim se fishingom ;o) Ne kupis BC :) Realno, ja sa wowa necu da se skidam jer sam se vec skoro kinuo, kazem samo sta je taj lik tamo pricao ;p Edited November 23, 2006 by Nikola_ Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ma ja ti kazhem da nakon rechenice "Priznajem da sam sad malo preterivao poslednji mesec jer sam prvi put igrao sa burazerom zajedno (na haomu) pa ono do 3h ujutru grind/pvp" nemash teorije da ne kupish i bc...ok mozda ne odmah ali brat ce da te cima samo tako 100% =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ma ja ti kazhem da nakon rechenice "Priznajem da sam sad malo preterivao poslednji mesec jer sam prvi put igrao sa burazerom zajedno (na haomu) pa ono do 3h ujutru grind/pvp" nemash teorije da ne kupish i bc...ok mozda ne odmah ali brat ce da te cima samo tako 100% =o)) To me cima i sad, mada pitanje je da li ce i on da igra:) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 @nikola u svemu sam oduvek bio hardcore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) eto i posle se jos pridruzujes hejtu haomarush ljudi koji seru da su ljudi vazniji od epica Jbte, zar su te toliko gankovali na Haomu dok si bio low lvl, pa imas takve komplekse? Ili je to samo odbrambeni mehanizam kojim prikrivas osecaj krivice za ono ninjovane Devouta? Ili za ono ubedjivanje na Generalu da magu u stvari Devout treba vise nego popu? ili si hc i imas nesto ili si pve whoe/playing for fun/playing 3h per day retard i wajpujes u mc-u e sad ako nisi ovo drugo a nemas dobre iteme onda si na pogresnom mestu Igram 3X3 sata nedeljno, ponekad ni toliko. Imam skoro full T2, uskoro dolazim na red i za T3. Gde sam ja u toj tvojoj podeli? (nemoj da si probao neki penal sad! ) mislim ako ljudi i dalje ne svataju da je haomarushu jedan od najgorih servera od kad su inc i envy prestali da igraju neka se zakucaju exerima u mozak ne kazem ja da je rank 14 gear dobar , sto je najgore to je pateticna sad oprema i bila je imba pre godinu+ dana ali je opet nesto dobiti taj rank i dan danas ... nema puno ljudi zivaca da igra 20h dnevno 4 meseca A sta to znaci najbolji server? Koliko ljudi toliko cudi, ne znam zasto ne mozes da shvatis da ono sto je tebi 'najbolji server' ne mora svima da bude 'najbolji server'. Meni je najbolji server onaj gde igraju ljudi sa kojima se in-game, a sa nekim i IRL, znam od pocetka EU WoWa, gde sa guildom cistim Naxx za 3 sata, gde cepamo full AQ40 i gde relativno uspesno radimo Naxx, gde mogu da igram PvP sa ekipom sa kojom mogu da poderem 80% drugih PvP ekipa sa kojima se susretnemo (ne, ne racunam PUGove). A opet kapiram da je tebi tvoj server do jaja zato sto ________________________(dopuni po sopstvenom nahodjenju). Mada...I dont give a damn, samo mi je malo dosadno. Ontopic. Ubrajam se u veterane, i mogu reci da me je posle skoro dve godine WoW smorio. Skoro da moram da se teram da igram. Cak ne verujem ni da cu da kupim BC. Mada, sa WoWa sam se 'skinuo' kada sam se navukao na motore, pa ako se par sneznih dana podudari sa izlaskom BCa... Ko hoce da se 'skine' samo nek se navuce na nesto drugo. Od svih zla (ili je 'zala'?) koja nas okruzuju WoW nije ni blizu najgore. Btw. sto uopste prekidati ako vam je lepo? *edit* typo Edited November 23, 2006 by Perun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ja sam imao pola tier 2 seta pre godinu ipo dana ako ti je to merilo uspeha onda gratz inace ne vredi se raspravljati kad ovako mozemo do prekosutra da svako tera svoje interese i tako krug svako ima drugacije gledanje na sve stvari tako da ono ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ja sam imao pola tier 2 seta pre godinu ipo dana ako ti je to merilo uspeha onda gratz Nisi. Pre godinu i po dana si pocinjao da igras i to bas na Haomu. inace ne vredi se raspravljati kad ovako mozemo do prekosutra da svako tera svoje interese i tako krug svako ima drugacije gledanje na sve stvari tako da ono ... BRAVO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 e whatever ... napisao sam 3km post ali ne vredi just stfu and gtfo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 e whatever ... napisao sam 3km post ali ne vredi just stfu and gtfo E vidis to nije lepo sto si napisao. Ali jedna od velikih prednosti interneta, za neke likove, je to sto mogu da napisu takve stvari, a da prodju nekaznjeno (osim karmicke kazne, koja ce te sigurno stici). Ja ti i dalje zelim sve najlepse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 @ Coll Bashta je tu, ali jebiga.. to je jednom u par nedelja. =) @ Psy Jbt brate ti si bash hardcore, ono.. brate. =) Vi bar imate kres kombinacije, pa makar ih ugovarali preko MSN-a , za mene je prcanje misaona imenica ffs.. propao sam u svakom aspektu zivota! Danas mi javili da ne mogu da izadjem na ispit iz Matematike, bash lepo.. kada tjale sazna, eto meni radosti. Bash sam razmisljao, mislim da su jedina reshenja za skidanje sa WoWa a) devojka i prcanje (teshko ali nada umire poslednja) b) da sa vushe predjem na heroin (dosta razmishljam o tome ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Ja ti i dalje zelim sve najlepse. <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 nada umire poslednja) b) da sa vushe predjem na heroin (dosta razmishljam o tome ). Ako ti treba neka droga posalji PM :S Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 @ Coll Bashta je tu, ali jebiga.. to je jednom u par nedelja. =) @ Psy Jbt brate ti si bash hardcore, ono.. brate. =) Vi bar imate kres kombinacije, pa makar ih ugovarali preko MSN-a , za mene je prcanje misaona imenica ffs.. propao sam u svakom aspektu zivota! Danas mi javili da ne mogu da izadjem na ispit iz Matematike, bash lepo.. kada tjale sazna, eto meni radosti. Bash sam razmisljao, mislim da su jedina reshenja za skidanje sa WoWa a) devojka i prcanje (teshko ali nada umire poslednja) b) da sa vushe predjem na heroin (dosta razmishljam o tome ). T_T ti kao ja ... ne verujm da si gori sto se faxa tiche mislim . Na kom si faxu ? Boze ja treba da uradim zadnja 2 testa iz matematike da dobijem JEBENI POTPIS ... a oba treba da uradim 100 % tachno i onda sam 1 bod ispod crte i da odem da ga molim posle toga da mi da potpis ... josh 2 predmeta sam zasrao .pride .. to ti dodje 3 od 6 predmeta ode u kurac i jedan josh visi na koncu ... tako da ono fax i wow ne ide ... battali wow lepo i postni book worm wish se isplati . Posle navatash neku streberku a posto si i ti shtreber prcanje nece biti probem a posle moze samo bolje da ti bude. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 @ Coll Bashta je tu, ali jebiga.. to je jednom u par nedelja. =) @ Psy Jbt brate ti si bash hardcore, ono.. brate. =) Vi bar imate kres kombinacije, pa makar ih ugovarali preko MSN-a , za mene je prcanje misaona imenica ffs.. propao sam u svakom aspektu zivota! Danas mi javili da ne mogu da izadjem na ispit iz Matematike, bash lepo.. kada tjale sazna, eto meni radosti. Bash sam razmisljao, mislim da su jedina reshenja za skidanje sa WoWa a) devojka i prcanje (teshko ali nada umire poslednja) b) da sa vushe predjem na heroin (dosta razmishljam o tome ). Pa brate cyro, kupi one nase oglasne novine i poseti neku maserku Kaze mi ortak da su toga dole pune te novine... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) Ne zezam se i mrtav sam ozbiljan: čemu faks? edit: pitanje je bilo za sve koji "moraju da studiraju". Edited November 23, 2006 by Lurdusami Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) Ja ne moram da studiram ... ti u zivotu ne morash mnogo stvari da radish , ne morash da igrash wow itd ... ja hocu da studiram jer sa matematichkom gimnazijom mogu da pushim kurac . Edited November 23, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Ne zezam se i mrtav sam ozbiljan: čemu faks? edit: pitanje je bilo za sve koji "moraju da studiraju". cemu wow? Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Zdravo svima ja se zovem Bob i ja sam wowkoholicar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Ako ti treba neka droga posalji PM :S Ne moram u BG da idem zbog toga! :/ Evo imam u fioci 4 lepa keta kvalitetne vushe, planiram da se vecheras razvalim uz alkohol i duvku, 'ebesh zivot. Pa brate cyro, kupi one nase oglasne novine i poseti neku maserku icon_smile_big.gif Kaze mi ortak da su toga dole pune te novine... Maserke, lol.. sada se to tako zove? Ne zezam se i mrtav sam ozbiljan: čemu faks? Da ga zavrshim, imam neki bedan posao da bih mogao da platjam stan, dostavu hrane, net i WoW pretplatu. Ja stvarno ne vidim drugi nachin osim da prosim po tjoshkovima. tako da ono fax i wow ne ide ... battali wow lepo i postni book worm wish se isplati . Posle navatash neku streberku a posto si i ti shtreber prcanje nece biti probem a posle moze samo bolje da ti bude. Ja bih najradije da mogu sada da uninstaliram igru, poklonim nekome CD-ove i account.. ALI NE MOGUUUUU.. jache je od mene. Shta da radim kada sam beskichmenjak! :S Lol shtreberku, mislish jednu od one dve "osobe zenskog pola" koje imam u grupi? EDIT: A chek, ona jedna je u stvari JEDAN, sorry. Na kom si faxu ? Ma ova informaciona sranja, rekao sam lepo sebi "VISHE NIKADA MATEMATIKU NETJU PIPNUTI", tipa upisao bih bilo koj faks samo da nema matematike i slichnih predmeta gde mora da se koristi mozak.. samo tekst i napamet ftw. Ali neeeee, morao sam da se pravim pamet tako da sada imam matematiku, diskretnu matematiku i kombinatoriku samo u prvom semestru.. jebem ti zivot da ti jebem. Zdravo svima ja se zovem Bob i ja sam wowkoholicar. Zdravo svima, ja se zovem Tjira i nemam zivot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Maserke, lol.. sada se to tako zove? masaza celog tela ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Dobro ja sam se zajebao za prirodni smer ali za faks vala necu...Da me jebu u tabane ne idem tamo gde ima matematike i hemije! Znaci nema nista tuznije nego da radis nesto sto ne volis,ali nazalost tako je u 90% slucajeva. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) Mo Edited November 23, 2006 by Lurdusami Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts