Jump to content

Ginisova knjiga rekorda


Recommended Posts

  • 16 years later...

ne mogu da se setim gde smo pisali o milicama jovanović, ali japanci se spremaju za kontra napad!

pa neka ide u ovaj topic koji mi se prvi pojavio na pretrazi 🙂

 

Quote

 

Јапански медији јављају да се Хироказу Танаке, које су прошлог месеца у трци за Гинисов рекорд с трона свргле наше Милице Јовановић, озбиљно припремају за противнапад, због чега нашим суграђанкама прети тешка борба.

Српкиње Милице Јовановић оствариле су велики тријумф када су у фебруару срушиле светски рекорд и уписале се у Гинисову Књигу рекорда као највећа скупина људских бића истог имена и презимена која се нашла на истом месту. Оне су при том светску круну преотеле Јапанцима који се зову Хироказу Танака, а који су претходно предводили планету са 178 окупљених имењака.

Наиме, 29. октобра прошле године 178 јапанских мушкараца по имену Хироказу Танака састали су се у Токију како би се уписали у Гинисову Књигу рекорда као најбројнија група имењака која се окупила на једном месту више од пет минута. Међутим, 4. фебруара ове године у Београду тај њихов рекорд надмашиле су наше Милице, њих чак 256.

И мада је Удружење Хироказу Танака, које тренутно има 242 регистрована члана, упутило честитку Милицама, његов председник, пишу јапански медији, заклео се да ће са својим имењацима извршити нови напад на светски врх. Конкретно, удружење је протеклих дана кренуло у нову кампању окупљања имењака давањем огласа у тиражном дневнику Маињићи шинбун.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...