bolkonski Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Nisam mogao da izdrzim. Toliko mi je tesko da govorim bez spojlera. Valjda cu uspeti. Prva akciona scena je... nemam reci. Ali pre toga, ovo je najgora pesma za James Bonda ikada. U principu to je to od losih stvari. Scenario je sasvim solidan, gluma je isto dobra, ima dve scene gde me je Danijel Krejg odusevio, rezija je takodje odlicna i mogu da kazem da je ovo jedan od najuravnotezenijih JB-ova. Montenegro je ipak izmisljena dzava. U stvari polu-izmisljena (da ne elaboriram). E sad. Danijel je covek koji nikako ne moze biti Bond i to samo zbog jedne stvari, zbog face. Zna da glumi, smeker je, ali faca, nikako. Kada stavi na sebe odelo, jednostavno mu ne stoji, ne moze, ne ide, grozno. I sta sad? Kapiram ja da zene otkidaju/otkidace na njega, ali ovo nije film za zene, da se razumemo. Tesko mi je u ovom trenutku. Ovo me podseca kada je Timoti Dalton postao JB. Prvi njegov film "The Living Daylights" bio je sasvim dobar Bond film, ali nikako se nije uklapao u to vreme, a onda je dosao nesto realisticniji u "Licence to Kill", sa modernom temom, plus su izbegli rusenje berlinskog zida i sve je delovalo veoma dobro. Medjutim, sta se desilo? Promenili su Bonda i to se ljudima nije dopalo. Ne bih da ulazim u to sta JB predstavlja, bla, bla, bla, ali... plasim se da se to ne desi i sa Krejgom (i pored toga sto je vec potpisao za sledeci film). Nadam se diskusiji o filmu kada vise ljudi pogleda. P.S. Lazar Ristovski? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 to za facu sam i ja govorio chim sam chuo da je on ushao u kombinaciju. ne mozhe neko ko izgleda kao luchki radnik da glumi nekog shmekera i gospodina :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Ali pre toga, ovo je najgora pesma za James Bonda ikada ti si uskouman! a i uticu na tebe drugi reviewovi ;) ja sam malo prevrteo film, nisam ga pogledao, i sto se ovog lika tice, ne znam, nisam toliko "ekstreman" kao vi. Iako sam svojevremeno bio kad smo gledali one neke slike bas ovde na forumu, za Bonda su ga naravno doterali dobrano. Medjutim, ima onu scenu kad izlazi iz vode, nisam siguran da im je trebala ta scena, jeste se on nabudzio u teshi, al' mu prosto ne stoji. No za ostalo cu javiti kada pogledam film :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 krejg, tako neupadljiv i ispodprosechno lepog lica je zapravo idealan shpijun/ubica, ali zaboga JB nikad nie bio o realizmu tako da - jebtese glupi britanci, craig is not bond! =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 trebalo je da plate klajva ovena, đane.. ovako imamo potencijalno najbolji auto ikada i OVOG lika za volanom :( cica mi se ne dojmi na fotografijama nešto, no videćemo u filmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Podobniji je za ulogu Bondovog ćaleta. Ima pravo, grubo, "radim na skeli po 12 sati dnevno dok me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 Jao, jao, kakav je auto zaboravih to da kazem, ali totalno neiskoriscen. Inace cist pish je scena kada Bond vozi Forda, valjao sam se od smeha sve vreme, cak mi deluje da je saljivo napravljena. Sto se cice tice, ima sve, ova glavna se meni licno ne dopada ali ima nesto, a ova pre nje, OMG. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 nije saljivo napravljena nego je posledica cinjenice da je ford uslovio koriscenje astona (ford je vlasnik aston martina) time da se promovishe i novi mondeo, a realno spijuni ce pre voziti average joe mondeo nego in-your-face astona DBS. Btw Klajv Oven je odlichan glumac ali mislim da je sada suvishe poznat za takvu ulogu. Treba neko manje poznat, mozda Erik Bana (lik iz Troje (hektor) i Minhena) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Meni i oven ima preveliku njonju za bonda...naravno nije chovek-zemljoradnik ko craig ali opet...nije ni za bonda... ono sto su trebali da urade je da nadju nekog britanskog glumca od 30 godina ali da chovek izgleda normalno ... zapravo to odo 30ak godina e valjda bilo presudno za ovog lika jer kad uzmesh glumca sa 30 godina imash da ga exploatishesh za bonda josh 20 bez po muke... lichno, nakon kate&leopolda i prestigea mislim da bi jackman bio idealan bond, mada oni nece australijanca...iz istog razloga je i nash brat hrvat Banovitj otpao... zapravo, nabolje bi bilo da kloniraju kristiana balea i eda nortona i daju njima da glume sve zhivo no tu utopiju necemo gledati =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 ma najbolje da lazar ristovsi igrao bonda:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 od nashih ja ne mogu da se odluchim izmedju bogdana diklica i ljube moljca...mislim da bi bogdan bio malo bolji =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 bogdan diklic kao bond vs "dao sam klempi da mi razgazi cipele" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 pazite dragan nikolic je vec igrao varijante na temu tako da bi mu uloga bonda dosla ko jaje na oko ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 zapravo, nabolje bi bilo da kloniraju kristiana balea i eda nortona i daju njima da glume sve zhivo no tu utopiju necemo gledati =o)) Ruke ti se pozlatile za ovo.. absolutno ne bih imao problem da u svakom filmu glume glavnu ulogu Norton, Bale, Oldman ili del Toro (svaki za po neki zanr) TOPIC: Nisam neki fan JB filmova i jednostavno ne mogu da gledam film u kome glumi ovaj seljak, ide mi na nerve. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 Laza Ristovski se pojavljuje u filmu u najjadnijoj ulozi u zivotu, ne znam sta mu bi. Deluje kao da je bi tu na odmoru i kao sta radite, nista snimamo JB-a, a stvarno jel ima nesto za mene, pa ima ali vam se nece videti faca i necete nista reci, ma ko da je vazno, oduvek sam zeleo da budem u JB-u. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 chekaj zar nema bar jednu rechenicu ? ko ga jebe ionako mi ide na qrac. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Ruke ti se pozlatile za ovo.. absolutno ne bih imao problem da u svakom filmu glume glavnu ulogu Norton, Bale, Oldman ili del Toro (svaki za po neki zanr) TOPIC: Nisam neki fan JB filmova i jednostavno ne mogu da gledam film u kome glumi ovaj seljak, ide mi na nerve. :/ progutao mi forum post, nego, zamislite oldmana u ulozi JB :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 chekaj zar nema bar jednu rechenicu ? ko ga jebe ionako mi ide na qrac. Daj nemoj tako dobarj je LAza Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Laza Ristovski se pojavljuje u filmu u najjadnijoj ulozi u zivotu, ne znam sta mu bi. Jel dodje Bondu i kazhe "Sh'a 'e, nema piva a?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 Ma jok, igra poker i kad dodje Ceca on kaze prvo to, pa posto nema piva ne moze da kaze da ga ova ceka, pa odma zapale. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Laza Ristovski se pojavljuje u filmu u najjadnijoj ulozi u zivotu, ne znam sta mu bi. Deluje kao da je bi tu na odmoru i kao sta radite, nista snimamo JB-a, a stvarno jel ima nesto za mene, pa ima ali vam se nece videti faca i necete nista reci, ma ko da je vazno, oduvek sam zeleo da budem u JB-u. ali se zato pojavljuje u "kako smo pravili film":) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) gledao sam sinoc, ovde je srecna okolnost shto imamo s chim da ga poredimo, tako da ono; u odnosu na poslednih par delova je odlichan. meni se dopalo kako je moj imenjak to odradio, pogotovu shto sam po onome vidjenom iz forshpana ochekivao neku kamenu facu duz celog filma, ali nije bilo tako. to shto je ovo prva knjiga daje posebnu draz, jer toliko stvari se tamo vec posle pretvorilo u neki uzasan klishe. btw. ali lazar koji se krsti pre partije holdema, prajsles;) Edited November 26, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Meni se dopada na kvadrat. Konacno je prestao da smara. Pre ne znam koliko Bnd filmova sam se poslednji uziveo ovoliko. Po meni, prakticno su krenuli od nule i sledeci ce biti u istom fazonu, prave nesto novo. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 pa primetan je trend mracnijih akcijasenja npr. betmen returns itd.. odlican je film.. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 (edited) ...mogu samo da dodam go falus... Edited December 4, 2006 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts