SATAN-3 Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Bole me uvo koga ti vise volis.Realno to je samo tvoja stvar.Uopste nije poenta sta ti volis nego je poenta NEMOJ JEBENO DA ME SMARAS TVOJ UKUSOM... Quote Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Kako vas je pwnovao :) A kada skinesh tu shminku one postaju kao ovi metalci :)))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 ova poslednja slika je cak kul... ne kazem da bi radije gledao to nego neku dobru ribu, al bi radije slusao muziku koju neki preruzni skot odradi dojaja, nego neku kojoj treba spot sa 50 riba i 100 sisa da bi se progurao. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Daj intru ne prdi, kome su jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 otprilike kao kad gleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Jbte sada sam procitao ovih dugih dugih 4 stranica i sve je to lepo sto hejtujete jedne druge , nepodrzavate ni jednog od svega toga sto je neko izneo . Zasto se jednostavno nepomirite da svako fura svoj trip i da su ukusi razliciti jbte .Ja na primer slusam Techno i volim sve pravce i najvise ga gotivim jer je taj pravac muzike za mene ono mogu lepo da pobegnem na trenutak od stvarnosti i da razmisljam o necemu , i da se opustim pre svega. A u isto vreme volim metal,rock, ali ga slusam samo slabijim intezitetom jbga neodredjuje meni mtv ili neki lik sa foruma ovde sta cu ja da slusam , nego moj um i moj ukus . EnD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 (edited) @ ivan tm cenim da ces mu popusiti ako jos jednom baci neki hejt, a ? Edited November 17, 2006 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 (edited) ^Dovoljan razlog da volim metal i eto tako zbog ovakve neke bagre vise volim metal nego: i I sta cemo sad Intruder? Edited November 17, 2006 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Nesto sam propustio, jutro je. Nije mi jasno zasto je vazno ko sta slusa i zasto je topic presao u te vode? Zasto ja gledam MTV ? "Cribs i ribe u spotovima. Samo zbog ovog zadnjeg bi gledao nesto od tih programa. Ako zelim da slusam ima mali milion stvari koje mogu da iskopam u zavisnosti od raspolozenja. @SATAN-4 Stavovi ti toliko odudaraju od pojave i nastupa da je to kriminalno. @rockdudbg A koliko ti imas godina, posto svaka 5 recenica ti ima neko godiste u njoj ? Kakve veze imaju godine i nacin na koji je Pera, Mika i laza ponasaju ? Imao sam ljude koji su 35+ a neki od 15+ imaju vise zrelosti od njih. Ti ko neki ratni veteran, prdis kako neko treba da se ponasa i sta da slusa sa 20+ godina. A ti licno imas 17, a 90% ljudi ovde se igralo u pesku dok si ti jos bio u caletovim mudima. Zato batali prozivanje "dete","detinjast","nezreo" itd. kad ti sam treba jos da sazris. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Zasto se jednostavno nepomirite da svako fura svoj trip i da su ukusi razliciti jbte .Ja na primer slusam Techno i volim sve pravce i najvise ga gotivim jer je taj pravac muzike za mene ono mogu lepo da pobegnem na trenutak od stvarnosti i da razmisljam o necemu , i da se opustim pre svega. A u isto vreme volim metal,rock, ali ga slusam samo slabijim intezitetom jbga neodredjuje meni mtv ili neki lik sa foruma ovde sta cu ja da slusam , nego moj um i moj ukus . EnD o tome i pricam. @SATAN-4 Stavovi ti toliko odudaraju od pojave i nastupa da je to kriminalno. Izgleda da nisam razumeo.Mi se poznajemo ili se to odnosi na moj prvi normalni post na rur (tako su mi rekli ) @ intruder Da vise volim metal Quote Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 (edited) @rockdudbg A koliko ti imas godina, posto svaka 5 recenica ti ima neko godiste u njoj ? Kakve veze imaju godine i nacin na koji je Pera, Mika i laza ponasaju ? Imao sam ljude koji su 35+ a neki od 15+ imaju vise zrelosti od njih. Ti ko neki ratni veteran, prdis kako neko treba da se ponasa i sta da slusa sa 20+ godina. A ti licno imas 17, a 90% ljudi ovde se igralo u pesku dok si ti jos bio u caletovim mudima. Zato batali prozivanje "dete","detinjast","nezreo" itd. kad ti sam treba jos da sazrisGodine sam spomenu jer je cesto prizovanje tipa:"Ma sta ti znas,imas xy godina,ja sam to proso,ti si bla,bla...."...pa kad su sve to prosli valjda imaju dovoljno mozga da razaznaju neke stvari...pocinje da smara to,zato sto kada primete da neko mladji kaze nesto,odmah to odbacuju zbog godina,i ne gledaju sta je napisano... @ Ivan_tm:Ti ne samo sto si bezobrazan,nego si i glup.Ne postoji topic a da ti nekom od admina ili moderatora nisi podrzao "DADADADA,COOL,AL SI GA ZAJEBAO"...uvlacis se odredjenim ljudima u dupe,i pocinjes mnooogo da smaras...popeo si mi se vishe na qrac bre...ti ko da nemash svoju glavu... Edited November 17, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 lazo, ne vole te metalci, sad si najebo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 uf kako volim tehno a kako da prosto ne zavolim metal sad vi metalci ispadate jos gluplji realno,kao kacite slike ochetkanih likova za izlozbu duge kose i jos pride jednu kao lepojku,pa zbog cega vi onda to slusate...zato sto su tako lepi i lepe?Zbog cega vam smeta Majkl,koji zivi za fajt...? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Sacu lepo da citiram sebe Ko si ti da mene ocenjujes i ono sto ja slusam na konto toga sto si skinuo par pesama sa neta?To mozes da diskutujes sa zabom,gostom i tvojim drustvom mene tvoje misljenje NE ZANIMA.Zasto?Pa na to su odgovorili ljudi postovima pre mene.Znaci bole me uvo sta ti mislis o meni,da ja vodim racuna o tome sta svaki balavi no life retard misli o meni poludeo bi.Stoga je apsurdno da postujes bilo sta.Znaci ja sam mislio da su neki drugi ljudi gluplji od tebe ali ti si dobio medalju grinzorda na forumu. Ovakvo stvorenje je upravo ono o cemu sam pricao sto je najveci problem metala POZER koji nakon sto pokaze svoj bunt prema drustvu,pljuje na taj isti blek i ded metal. Meni je recimo bezveze da ide jedan te isti ritam iz ves masine sa bitovima koji izbijaju rebra i unistavaju mozak na zurci na kojoj su svi po koksom/ekserima/pajdom i sl.Ali me boli uvo.Jel njima lepo?Jeste i meni je lepo ne serem po njima jer ne volim taj nacin zivota.Prosto slusaju psy ja slusam metal i opusteno. Pre svega ko si ti da rasudjues da li ja imam zivot? Kolko ti mene znas zapravo? Video si me na par turnira, i znamo se dugo, ali sa turnira, sto je po meni retardirano da pises ove gluposti, jer sam mislio da bi trebao da imas malo postovanja al' okej jer svaki put kada smo se videli smo pricali i zajebavali se. Ja ne prelazim sa jedne vrste muzike na drugo da bi se stapao u drustvo... Ja prelazim samo zato sto mi se dopada vrsta muzike koju slusam, jednostavno mi prija. I dok god mi se dopadao death/black metal sam slusao isto. Nadam se da to tvoj pileci mozak razume. (iako sam obecao sebi da necu da se spustam na tvoj nivo "inteligencije") Reci mi gde sam direktno parafrazirao tebe kao nekoga o kome ja pisem, ja sam samo rekao da pisem o muzici koju ti vudu i ostali slusate, koju sam i ja slusao, i jednostavno pisem svoj utisak o necemu, kapiras? Kazes da te moje misljenje ne zanima? Sto pises ove gluposti onda? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 nego neku kojoj treba spot sa 50 riba i 100 sisa da bi se progurao. upravo to i zajebite to kacenje slika volim neku muziku zbog muzike ne zbog toga kako izgleda neko ko je peva, ffs. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Neko je pomenuo da muzika treba da bude beg od realnosti... To ne valja, ti time ne razresavas potpuno problem, taj problem bezi u tvoju podsvest i od njega moze da se razvije neka bolest, najbolje je resiti svoje probleme sam, a ne bezanjem od njih... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Hell budalo, MJ ima KVALITET, nashao je ko ce da mu se podsmeva ;) a u duhu topika - jazz > all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 (edited) @ ivan tm cenim da ces mu popusiti ako jos jednom baci neki hejt, a ? @ Ivan_tm:Ti ne samo sto si bezobrazan,nego si i glup.Ne postoji topic a da ti nekom od admina ili moderatora nisi podrzao "DADADADA,COOL,AL SI GA ZAJEBAO"...uvlacis se odredjenim ljudima u dupe,i pocinjes mnooogo da smaras...popeo si mi se vishe na qrac bre...ti ko da nemash svoju glavu... Hvala vam, obojici. lazo, ne vole te metalci, sad si najebo. Reci, koji sam car. Edited November 17, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 (edited) opa, klekni, zazmuri, zini progutaj Edited November 17, 2006 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 (edited) J bote pa hajde sada svi da se napusavamo međusobno mozda ce biti zanimljivije ma daj da odkuliramo malo da imam predlog daj da otvorimo topic na kojem ćemo se međusobno napusavati i vređati a sta kazete Edited November 17, 2006 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 ovaj,ne bih da te zbunjujem ali ovaj topic sluzi za prepucavanje:)izolovan je iz fiftijevog,cisto da ne bi govnali topic koji ne sluzi tome Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 ovaj,ne bih da te zbunjujem ali ovaj topic sluzi za prepucavanje:)izolovan je iz fiftijevog,cisto da ne bi govnali topic koji ne sluzi tome Ok havala ti na informaciji onda da krenem u akciju Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Ja ne prelazim sa jedne vrste muzike na drugo da bi se stapao u drustvo... Ja prelazim samo zato sto mi se dopada vrsta muzike koju slusam, jednostavno mi prija. I dok god mi se dopadao death/black metal sam slusao isto. Nadam se da to tvoj pileci mozak razume. (iako sam obecao sebi da necu da se spustam na tvoj nivo "inteligencije") Ajde malo skroluj gore pa procitaj par puta sta sam napisao.Ako ne budes shvatio,pobaj opet za par godina. Neko je pomenuo da muzika treba da bude beg od realnosti... To ne valja, ti time ne razresavas potpuno problem, taj problem bezi u tvoju podsvest i od njega moze da se razvije neka bolest, najbolje je resiti svoje probleme sam, a ne bezanjem od njih... @ gruja http://content.karger.com/ProdukteDB/produkte.asp?Doi=50709 btw sad cu ja da ispadnem kako mrzim tehno i sl.Ne realno suoci se sa realnoscu.Mozemo da se napusavamo do sutra,svako ima svoj ukus. Lazar has spoken. Quote Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Music is my life ..... Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts