Gamessviv Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 E ljudi ja imam dosta video fajlova i volim da ih stavim u view > thumbnails. Fora je sto mi svi stariji fajlovi pokazuju thumbnailse ali zbog nekog meni nepoznatog razloga sve nove video fajlove sto skinem sa interneta pokazuje onu windows mwdia player ikonicu umesto thumbnailsa. a starije jos uvek prikazuje. Cak i ono desni klik na fajl refresh thumbnails ne radi. Reinstalirao sam kodeke ali nije uspelo, jel neko zna cemu je fora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 ja cu da budem kvaran , pa da se uslepam na tvoj topic... ortaku se stalno desava da mu puca explorer kad namesti thumb prikaz u par foldera s klipovima... a 100% nema neki virus ili tako nesto... sta moz' da bude?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 step #1: Control Panel > Folder Options > View > obele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted November 15, 2006 Author Report Share Posted November 15, 2006 Ne nije pomoglo obrisao sam ih bilo ih je samo 2, i sve vratio na default u folder options i jos uvek pola fajlova ima thumbse a pola nema :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 @junkie isti problem imao moj burazer, i uninstall kerio personal firawalla resio problem o-O Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted November 16, 2006 Author Report Share Posted November 16, 2006 Ne nije ni to sta mislte da pocnem da instaliram servis pack 2 (vec je instaliran) mozda to resi problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted November 17, 2006 Author Report Share Posted November 17, 2006 Jeli jel neko ima neku ideju za ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 @junkie isti problem imao moj burazer, i uninstall kerio personal firawalla resio problem o-O znaci da instaliram prvo kerio koji nikad nisam imao , pa uninstall i sredjeno je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Ne nije ni to sta mislte da pocnem da instaliram servis pack 2 (vec je instaliran) mozda to resi problem? zashto bi instalirao neshto shto je vec instalirano? btw da li su stari sa thumbovima i novi bez thumbova potpuno isti format? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted November 18, 2006 Author Report Share Posted November 18, 2006 (edited) zashto bi instalirao neshto shto je vec instalirano? btw da li su stari sa thumbovima i novi bez thumbova potpuno isti format? Jesu brate I sta je jos cudno nekim fajlovima koju su imali thumb promenio sam ime i istog thena su izgubili thumbove ali kad im vratim staro ime oni su opet tu... Edited November 18, 2006 by Geros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 A sta sve imas od kodeka na masini? Cini mi se da sam svojevremeno to slicno video na masini na kojoj je valjda svaki boziji kodek/kodek pack koji postoji na belom svetu bio instaliran. Probaj da deinstaliras sve kodeke i onda ocistis lepo masinu sa nekim kliner alatima (slobodno probaj nekoliko i za registry i za fajlove). Nakon toga opredeli se samo za JEDAN kodek i da te bog sacuva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 Od kodeka ti imam samo ffdshow i Matroska Pack nista vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 E da provalite foru, imam 3 hard diska (ne lagem ) na disku F od 160GB drzim video fajlove, takodje na disku D 40Gb drzim samo nekoliko, na disku D koji je stariji thumbnail statno radi cak i kad promenim ime on se refreshuje, pretpostavljam da je neka trula fora na mom disku F gde su mi ti fajlovi, ima li neko ideju kako ovo da resim nije do kodeka 100% proveravao sam nema nikakvog efekta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts