Jump to content

Neko zainteresovan za...

TeacH

Recommended Posts

60lvl mage human -shadowmoon

60lvl shaman orc - haomarush

60lvl human rogue - chromaggus

60lvl human lock - chromaggus

Ovi ostali imaju loshu opremu

lock (isto loshu :P) ima t2 head, 2/3x t1, zg trinket i josh po neshto ^^ i av exalted

Ako neko zainteresovan neka mi shibne PM

cu

Craziness is directly related to having a vagina.

ebo vas wow igrajte nesto gde se koristi mozak :P

des Teach pico :D si resio da napokon batalis igrice? :))

bi mi da imamo mozak

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

60lvl mage human -shadowmoon

60lvl shaman orc - haomarush

60lvl human rogue - chromaggus

60lvl human lock - chromaggus

Ovi ostali imaju loshu opremu

lock (isto loshu :P) ima t2 head, 2/3x t1, zg trinket i josh po neshto ^^ i av exalted

Ako neko zainteresovan neka mi shibne PM

cu

TEACH !!! [:D] Imba lock "I just need coil and im gona pwn STV" sa Veknilash-a [:D]

neko mi je ukrao kriglu...

TEACH !!! [:D] Imba lock "I just need coil and im gona pwn STV" sa Veknilash-a [:D]

ROLF [:D] , pa samo mi je 42lvl trebao... ^^

Gde si ti sad?

Yay, konachno bataljujesh skroz. Sada se lepo posveti stvarima koje ti je Maki rekao, pravljenju malih Tikija ;)

:) aj pa srecno sa prodajom

btw sta cesh sad da igrash? il bataljujesh komplet? :P

Pa na chromaggus-u su neki ortaci ispali pichke pa sad skoro da igram sam... shto inache smara jako.. dosadno mi je da pikam samo wow. Plus nisam igrao 28dana i kikovali me iz guild-a iako sam rekao da se vracam ovih dana... Mislio sam da batalim jer sam bio nashao neki posao ali me sjebala vojska.. idem 7.dec civilno tako da cu opet imati vremena za wow. Mislim da prodam acc i napravim lika na nekmo serveru gde dosta ljudi poznajem pa tu izlvlujem taman do bc-a (imam vremena skupim i neke lepe iteme)

Dodjem lepo na haomarush i boki me ubaci kod njega u guild ;P poshto su ovi hibridi pice ;PP

Edited by TeacH

ma ne techo vrati se na chrom kod mene ja cu te ugostim:)

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

bah - civilno, budi mushko i idi classiku ;) :P

par citata od mog sluzenja:

"mi cemo ovdi od vas da napravimo choveci i ljudska bitja" by Pukovnik Blablaic, 50 i kusur leta (il bar tako izgleda), sto mu dodje u civilstvu magistar tako da jedan veliki NO COMMENT

"kuj si poshao, shto se pravish sam pojedinac" - by Mladji Vodnik Smrdiguzitj, zavrsio chova kurs 6 meseci i sa 19 postao chuka i neko i neshto

"i nemo' dav vas vidim da idete po onim dEskotekama" - by Poruchnik SuperHik, covek je u Bgu zavrsio srednju vojnu i vojnu akademiju, plus par godina sluzbe, dodje mu negde oko 10tak god u metropoli a josh nije nishta skontao...ebem ti sever CG. Ah, da, i dobije posle prekomandu - da predaje na Vojnoj Akademiji (iako zbog psihichkog stanja ne moze 3 normalne da sastavi), so: wtf??

Srecom, makar niko nije poginuo sa ovima il nesto tako crno, samo je smaranja bilo u ogromnim kolichinama.

Elem, da se vratimo na WoW:

ma pocni opet na novom serveru, onako ces imati krsh vremena, a i sve sto su se ljudi trudili da dobiju od itema pada u vodu sa TBCom. :P

Ps. navedena imena dotichnih korisnika budzeta Srbije (KoBuS) su promenjena, zbog drugih KoBuSa ciji je posao samo da njuskaju (a dodje ih makar 1 na 7 Srba). Da, paranoik sam.

Ps2. kontam da dobijam 10% od prodaje za ovo odrzavanje topica zivim ;) :P

Edited by brue

A boli me bash da idem redovno kad mogu civilno :-)

Ovako kad idem civilno od 7am do 14pm sam kao na poslu i posle sam kuci, s tim shto idem preko veze civilno tako da ce posle mesec dana biti smeshno koliko cu vremena dnevno provoditi u 'vojsci' :-)

Civilno.. jedem svoju hranu, spavam u svom krevetu, uveche mogu da izadjem.. mogu da vidjam ribu svaki dan, mogu da idem u gym, mogu da igram wow :P U prevodu, mogu svashta neshto [:D]

Elem, da se vratimo na WoW:

ma pocni opet na novom serveru, onako ces imati krsh vremena, a i sve sto su se ljudi trudili da dobiju od itema pada u vodu sa TBCom. :P

Bash zbog toga i hocem :-)

ali boki vise ne igra :(

kao sto se raspao i guild u kome je bio

dakle haomarush je sad kompletno crko i nema nikakvog razloga zasto bi iko sa gramom mozga tamo igrao [:D]

Boki ne igra vishe? Kako to da flutemaster batalio wow? o.O

Edited by TeacH

E nesto me uhvatila tuga kad se setim beta test servera i mene i tikija kako trcimo na lvl 10 u onoj pocetnog nightelf zoni ka darn-u a uz to se dogovoaramo sa Azdajom da idemo da genkujemo na lvl 20 neke taurene ali prvo da se nadjemo jer je on human mage i daleko je od nas [:D]

btw, civilna vojska je do jaja ako izvuces neko dobro mesto...

sex, drugs and bio food!

jebo te coll zar si se setio toga :)

ta beta je jedino sto me je navuklo na wow. jebes mi sve bilo je prejebeno.

na kraju sam dosao gore i to ne znam ni sam kako :) otprilike sam umro 20puta :D

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96