voodoo_ Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Brate minli, otvori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 (edited) U are come from nothing, u gonne back to nothing! What are u lose??? NOTHING!!! So always look on the brught side of life Da nisi slucajno onaj britanski policajac iz 'Allo 'Allo? =) Edited November 16, 2006 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 zhivot je kvejk ! ja sam chuo da se quad damage spawnuje na vrhu beogradjanke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Da, ali pesma vreba railom sa "Albanije"!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Meni i jeste pekara preko puta skole, osnovne, sto je i selfpawn od pocetka ove godine, kurva od direktorke zatvorila ulaz iz moje ulice, sad deca kruze da bi usla u skolu, prolazeci pored druge dve pekare u rejonu. Iskreno mi seva, kad su slepci da moraju da placaju harac njoj da bi im pekare radile. Samo cekam da neko dete rikne ili ga zgaze na jednoj od raskrsnica pa nek objasnjava svoje postupke. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 ja sam chuo da se quad damage spawnuje na vrhu beogradjanke. Da, ali pesma vreba railom sa "Albanije"!1 JA SAM SA RIDIMEROM NA GENEKSU. to nije iz kvejka, znam, ali je bas pravo mesto i pravo oruzje. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Kako se zva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 why, morpheus, of course! seth, teško ćeš napraviti pekaru na jednakom rastojanju od svih, bolje u mojoj zgradi, nema nijedna valjana u celom kraju, oujea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Zasto stati tu ? Bolje odma stan pored da pretvorim u pekaru/restoran sa dostavom na kucnu adresu. Ugradim interfon od tvog stana do pekare i za 2-3 meseca ima da budes kao onaj lik iz "Lazy" spota :o) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts