RaveN Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ja moram da priznam da mi zdrava ishrana najtezhe pada hranim se slicno kao longley muku muchim sa belim mesom koje ne mogu da jedem kuvano pa ga przhim a to nije dobro za moju definiciju :] inache obrok mi je najcheshce belo meso + neka salata [ krastavci, kupus , paprika ] + ella posni sir ... takodje ne mogu da jedem bez hleba pa uzmem krishku nekog integralnog dijet obogacenog proteinima :] naravno treba imati 5-6 obroka shto je praktichno nemoguce pa u medjuvremenu uzmem neko voce [ jabuka, krushka, nikako banana :] od technosti dosta vode, nekad napravim multivitu, onaj somboledov vocni jogurt, kad zagusti cola light, i naravno preporuka svima zeleni chaj ... 2 dana teretana pa jedan dan 1h blagog cardia [ trchanje ] godinu dana sam eksperimentisao i ova kombinacija ishrane+treninga mi je najbolja da se samoiscrpljujem i da brojim svaku kaloriju ne mogu i necu e i da dodam svima preporuchujem trchanje :] ali ne na traci nego lepo negde na "chistom" vazduhu u nekoj shumi, parku i slichno ... najbolje topi salo a i chovek se posle oseca mnogo bolje ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 meni je smor što sa mojim zglobovima ne mogu da trčim (povređivao sam skočne zglobove pedeset puta, dovoljno je da stanem na kamen, blabla). ubi me ovaj sobni bajs u teretani. a imam u kraju baš lepih mesta za trčanje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 rejvene daj fotku da vidimo u kakvo si se cudoviste pretvorio od simpaticnog buce :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) ja da sam bio simpatichni buca ne bih ni kretao u akciju smrshaj debeli a za fotke josh vreme nije ;] meni je smor što sa mojim zglobovima ne mogu da trčim (povređivao sam skočne zglobove pedeset puta, dovoljno je da stanem na kamen, blabla). ubi me ovaj sobni bajs u teretani. a imam u kraju baš lepih mesta za trčanje.. ne mozhesh uopshte da trchish? ako mozes probaj sa nekim dobrim patikama i nikako po betonu ;] ja josh nemam problema sa zglobovima, al sam chuo da nije bash zdravo za zglobove trchati kad imash 90+kg :] Edited November 23, 2006 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 pa nije da ne mogu uopšte, ali se lako povredim a onda mesec dana mogu samo da sedim na dupetu i jedem.. a i imam 90 kg, možda koju kilu manje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 na 170 ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 u koje vreme dana trchite i kada jedete pre ili posle i u kom vremenskom intervalu ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) Najbolje je ujutru Nikako gladan na cardio ici . Posle cardio treninga ugljene hidrate da obnovis glikogen.moze i dex mada ne valja zbog insulina Edited November 23, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Pa najbolje je da trcis kad tebi odgovara,ako si sjeban ujutru onda uvece. Ja najvise volim da posle dobrog treninga legnem da spavam.Naravno istusiram se i jedem pre toga ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 Trčim kada mogu zbog faksa, i zbog vremena (mislim meteorolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 problem sa trchanjem je sto da bi bilo "zdravo" mora da bude bar 1h nakon bilo spavanja bilo jela...a niko nece da se budi ujutro pa 1h nesto radi i cheka da ode da trchi =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 au nisam znao da se toliko ljud i opterecuje, te trchanje te dijeta, te vitamini tamtevamte pon fudbal, utorak prazno, sreda basket, cetvrtak fudbal uveche alkohol, petak basket uveche alkohol, subota alkohol, nedelja shetnja sa bolom u jetri :D 85 kg 188 cm nemam definiciju, koji ce mi, devojke se ne pale na to vec na sentish i lepe ochi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 par pitanja za strucnjake ocu u teretanu! i moram znati sta raditi ;D 1.kako da skinem stomak, znaci klasican pivski pistoljs included 2. da mi kilaza ostane otprilike ista samo da mi predje sa stomaka na ruke :D znaci koje vezbe i sl, sto se ishrane tice napisite i to plz ali primarno koje vezbe Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 omg zola ce da bije nekoga ko je postovao ovako nesto sa njegovog naloga! =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 e shone shone, izadji iz ormara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 jok bre, ja sam , samo imam neke nove ciljeve u zivotu :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 uzmes animal kat :D i smrsas :D ali opet :D moras da vodis racuna o ishrani :D da predje sa stomaka na ruke ne moze :D i ne mozes da mrsavis samo na jednom delu tela :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 ma to je bilo u sali da predje sa stomaka na ruke, poenta je da ostane ista kilaza samo da se malo sredim Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 (edited) I da moze da predje sa stomaka na rule ko bi zeleo salo na rukama ? btw ishrana je vaznija od vezbi :) Edited November 24, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Zola aj sa nama u teretanu dobro je zezanje :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 kako radite biceps? ko edi marfi u nutty professoru umesto buchice u ruci pljeskavitza? ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 problem sa trchanjem je sto da bi bilo "zdravo" mora da bude bar 1h nakon bilo spavanja bilo jela...a niko nece da se budi ujutro pa 1h nesto radi i cheka da ode da trchi =o)) Ozbiljno, meni trčanje ispadne taman 1h od ustajanja, kada idem ujutru. Po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 ja ne znam da neko ustane i odma ode na tracnje...to ima samo u americkim filmovima........ Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 legnesh na neshto na stomak i rukama otvarash vrata Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 ne možeš bućicama cela leđa pa da si još toliki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts