Jump to content

Proverene ve

lazica

Recommended Posts

ja moram da priznam da mi zdrava ishrana najtezhe pada

hranim se slicno kao longley

muku muchim sa belim mesom koje ne mogu da jedem kuvano pa ga przhim a to nije dobro za moju definiciju :]

inache obrok mi je najcheshce belo meso + neka salata [ krastavci, kupus , paprika ] + ella posni sir ...

takodje ne mogu da jedem bez hleba pa uzmem krishku nekog integralnog dijet obogacenog proteinima :]

naravno treba imati 5-6 obroka shto je praktichno nemoguce pa u medjuvremenu uzmem neko voce [ jabuka, krushka, nikako banana :]

od technosti dosta vode, nekad napravim multivitu, onaj somboledov vocni jogurt, kad zagusti cola light, i naravno preporuka svima zeleni chaj ...

2 dana teretana pa jedan dan 1h blagog cardia [ trchanje ]

godinu dana sam eksperimentisao i ova kombinacija ishrane+treninga mi je najbolja

da se samoiscrpljujem i da brojim svaku kaloriju ne mogu i necu

e i da dodam svima preporuchujem trchanje :]

ali ne na traci nego lepo negde na "chistom" vazduhu u nekoj shumi, parku i slichno ... najbolje topi salo a i chovek se posle oseca mnogo bolje ;]

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

meni je smor što sa mojim zglobovima ne mogu da trčim (povređivao sam skočne zglobove pedeset puta, dovoljno je da stanem na kamen, blabla). ubi me ovaj sobni bajs u teretani. a imam u kraju baš lepih mesta za trčanje..

ja da sam bio simpatichni buca ne bih ni kretao u akciju smrshaj debeli

a za fotke josh vreme nije ;]

meni je smor što sa mojim zglobovima ne mogu da trčim (povređivao sam skočne zglobove pedeset puta, dovoljno je da stanem na kamen, blabla). ubi me ovaj sobni bajs u teretani. a imam u kraju baš lepih mesta za trčanje..

ne mozhesh uopshte da trchish?

ako mozes probaj sa nekim dobrim patikama i nikako po betonu ;]

ja josh nemam problema sa zglobovima, al sam chuo da nije bash zdravo za zglobove trchati kad imash 90+kg :]

Edited by RaveN

au nisam znao da se toliko ljud i opterecuje, te trchanje te dijeta, te vitamini tamtevamte

pon fudbal, utorak prazno, sreda basket, cetvrtak fudbal uveche alkohol, petak basket uveche alkohol, subota alkohol, nedelja shetnja sa bolom u jetri :D 85 kg 188 cm nemam definiciju, koji ce mi, devojke se ne pale na to vec na sentish i lepe ochi :P

fallout_table.gif

par pitanja za strucnjake

ocu u teretanu! i moram znati sta raditi ;D

1.kako da skinem stomak, znaci klasican pivski pistoljs included

2. da mi kilaza ostane otprilike ista samo da mi predje sa stomaka na ruke :D

znaci koje vezbe i sl, sto se ishrane tice napisite i to plz ali primarno koje vezbe

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg