Jump to content

Proverene ve

lazica

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

07.00-50gr ovsenih + 6 jaja , jedno zumance

10.00-200gr piletine + 100gr pirinca

13.00-proteinski sejk (ko ne pije moze tunjevinu sa parcetom crnog hleba i malo paradjza recimo)

15.00-trening

17.00-300gr piletine/govedine/ribe + 150 gr krompira/pirinca/graska/boranije

20.00-iskombinujesh nesto iz obroka u 17.00

22.00-250gr ella sira pomesanog sa 2dl jogurta

u prevodu:

1 - 50 din

2 - 120 din

3 - 150 din

4 - 50 din

5 - 150 din

6 - ..

7 - 100 din

= ~18.000 mesecno za ishranu

znaci ako vam tata ne drzi firmu jebite se

problem tvoje ishrane je cena, ne jednolicnost i uh :)

brate kardio trening sto je rekao, sto se tice ishrane nemoj da klopas stvari sto imaju puno kalorija i masti u sebi, samo malo regulisi, svi imamo u frizideru zdrave i manje zdrave stvari, samo treba obratiti paznju

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

posto nisam mnogo upucen u longleyy-ov rad :D

reci mi treniras nesto ? ili samo teretana ? i koliko puta nedeljno i koliko vec dugo ?

zanima me takodje tvoja visina i tezina :D

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

posto nisam mnogo upucen u longleyy-ov rad :D

reci mi treniras nesto ? ili samo teretana ? i koliko puta nedeljno i koliko vec dugo ?

zanima me takodje tvoja visina i tezina :D

Do pre mesec dana sam trenirao kik boks i tada je bilo 3x kik boks , 4x teretana , od kad sam prestao 4x teretana 3x trcanje , sada cu nastaviti i onda ce biti 3x kik boks i 4x teretana.

185cm-83kg

Pa naravno , to ti je veoma bitan "pomagac" u unosenju dovoljn o proteina , zamisli kad bi mora svaki dan samo hranom da uneses 250gr proteina , da se raspadnes od jedenja...

A ako nemas kesh , kupish taj protein i najbitnije je da ga uzimash odmah posle treninga , a ovo ostalo nadoknadish ishranom.Posle treninga uzmesh dve merice , to ti dodje oko 50gr proteina i onda posle pola sata-45min , jedesh ko stoka , ali kvalitetno.

Uopste za sve koji finansijski losije stoje , najbitnije je posle treninga jesti dobar i kvalitetan obrok , a za ovo ostalo se potruditi koliko se moze , jer posle treninga najvaznije je nahraniti misice kako bi oni rasli...

Edited by Longleyy

Nikako , dajem babi , njoj treba za pite/gibanice/kolace i josh neke stvari :).

dobro je, u tom slucaju imas dozvolu da nastavis sa svojim rezimom ishrane ;))

a oko citave ove price, mislim, tacno je sve sta longly prica, ali generalno, sto se tice jedenja, najbolje je jesti onoliko da ti bude dovoljno da ne budes gladan, a ne jesti da bi pojeo sto vise. Covek se iznenadi koliko mu je dovoljno a koliko zapravo trpa jer su mu gladne oci ;) Ja recimo volim da pojedem dobru pljedzu, ali zato mi cesto mnogo vise prija tunjevina + sir + salata ili pirinac + soja sos ili bilo sta poliveno kechapom (da, i stari djon ;)). No glavni problem je zaista vreme ... voleo bih da imam vremena da svaki dan napravim nesto drugo, al' kad nemas zhderesh ono sto najbrzhe mozes da "do'vatis".

ql, tnx :) jel imas neke da mi preporucis mozda? :) da mi ne uvale nesto bezveze :)

Najbolji ti je Dymatize ISO-100 http://www.pansport.co.yu/catalog/index.php?id=DY612 , cena ti je oko 4700din 2.27kg.Stvarno skup i fantastican protein , ja sam ga jednom koristio i rezultati su vishe nego odlicni

Onaj koji ja trenutno koristim je Dymatize Elite whey pro http://www.pansport.co.yu/catalog/index.php?id=DY406

oko 3700 , 2.27kg , takodje odlican protein , best buy po mom misljenju

Po misljenju vecine najbolji izolat je Optimum Nutrition 100%whey Gold Standard.4000 , 2.34kg.Ovaj protein stvarno hvale na sav glas , ali meni se nije svideo , jako mi je penio dok sam muckao i nije neki ukus , a i sa rezultatima nisam bio bash zadovoljan...

Ove sam ja probao pa mogu da ti kazem , neces pogresiti ni ako uzems Labrada pro v60 i EAS 100% whey.

Firme kojih treba da se klonish su Biotech , American Muscle , Cytogen , Scitec Nutrition i svih tih , "malo koshta - puno dobijesh" varijanti.

najbolje je jesti onoliko da ti bude dovoljno da ne budes gladan, a ne jesti da bi pojeo sto vise.

To je ako oces da smrsas , ali ako oces misicnu masu treba jesti sto vishe.Naravno ne pljeskavica , pizza i tako toga nego dobre hrane ;)

Zacudio bi se , ali mase koja oce da se ugoji , skoro da ih ima vishe od ove sto hoce da smrsa.Samo sto oni kad

kazu da oce da se ugoje , misle na misice , a posto ne znaju , jedu samo sto vishe i to raznih gluposti ,misleci da ce uraditi nesto :(

Recimo standard glupav savet je da ako oces misice jedes mlevenu plazmu sa mlekom i ostale nebuloze...

No glavni problem je zaista vreme

Kao sto vetj rekoh , meni i ubedljivo najveci , desi mi se , izadjem iz kuce u 07.00 i vratim se tek oko 14.00 , onda moram sve da pripremim i nosim :(

Edited by Longleyy

Posto ti je frks sa keshom , bice dovoljno samo posle vezbanja.

Kupi i sejker da muckas , stavish dva dozera proteina i bilo bi dobro dekstroze jedno 50-60gr (ovo je jeftino 150din 1kg , imash u svakoj radnji zdrave hrane a sigurno i tu gde ces nabaviti protein) , sve to u 5-7dl vode , dobro smuckas i popijesh :)

koliko je to mozganja zarad zatezanja. zajebi.

ja zderem sve i ponekad radim i ko konj sam. samo mi fali da skinem stomaklijicu a i to nije kriticno :)

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96