Lucky Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Gledam ja tako juche sta se desava na dubl takmicenju u Parizu, i konstatujem kako mucheni Zimonjic sa Santoroom nikako nema srece da se barem u finalu susretne sa Bryan/Bryan kombinacijom, nego ih uvek izbace ranije (osim onomad na Rolandu valjda), i naravno, susreli su se sa popularnom bracom i ovoga puta u polufinalu. Prvi set, dobili B/B sa 7/5, a u drugom su vodili sa 5/4. I taman kad sam mislio da je sve gotovo, Zimonjic i Santoro uzimaju drugi set istim rezultatom, i na opste zaprepascenje pobedjuju u trecem setu. Mislim da je ovo prva pobeda Zimonje protivu Bryan brace. U finalu ce igrati protiv boljeg iz meca A. Clement /M. Llodra J. Bjorkman/M. Mirnyi, koji igraju danas u 14h valjda. A kad sam vec tu, Jelena Jankovic je posle osvojenog prvog seta 6/2 izgubila drugi 4/6 i zatim predala treci pri prezultatu 1/3 za Poutchkovu. Naravno, zbog povrede ledja. I dok sam vec tu, Pasanski je u finalu Kopa Petrobras turnira, posto je pobedio Oskara Ernandesa sa 2:1. Pašanski je u polufinalu 'Kopa Petrobras', gde brani titulu najboljeg, u polufinalu savladao španskog tenisera Oskara Ernandesa, 150. na ATP listi, sa 2:1 (6:2, 0:6, 6:3) za sat i 45 minuta. U finalu igra sa Serhiom Rotmanom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Zimonja vlada! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 ne rise da su ih konachno dobili:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 srpski tenis u expanziji :) jebte Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 bejzbol je sledeći, ne brini :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Velika prednost im je i sto igraju na domacem terenu. (santoro) Svaka chast Zimonji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 Finale danas u pola jedan, mislim da nijedan od kanala ne prenosi, mada bi sport klub mogao, kad vec prenose Pariz, a finale u singlu je tek od pola tri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 bejzbol je sledeći, ne brini :) page/sport under construction :) voleo bi da gledam marata safina pre nego sto se povuce on je bajomir Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts