HellFire) Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Sta reci...vristao sam od srece :) Fantasticna utakmica,Chelzi je sabijao celu utakmicu. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Sta reci...vristao sam od srece :) Fantasticna utakmica,Chelzi je sabijao celu utakmicu. ja sam vrishtao od muke =)) koshtao me je ljadu ipo =) treba ukinuti produzhetke. Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 smrdi mi cela tekma na prevaru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 (edited) Da nisu tolko igrali nefer celzi a i barsa bila bi extra tekma Ali ovo je i jednom i drugom bilo nesto vise od prolaska jer ce najverovatnije proci oba tima. Barsa se u zadnjih 10 min tolko otvorila da je bilo ocekivano da primi. Ronaldinho opet zaostajao sem par extra poteza. Celzi srecenije nego da je osvojio ali naletece na barsu u elimincaijama i opet ce mu objasniti ;) Odsustvo Etoa se bas primecuje.Ne zato sto nema ko da daje golove nego sto barsa igra neku igru na koju nije navikla. Edited October 31, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 PERE DROGBA! OLOLOLOL Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 hvala bogu pa je bila dobra tekma proslu nisam mogao do kraja da odgledam...Roni sem drugog gola opet nula,Rajkard i dalje dement forsira Gudjonsena i jos vrhunac svega zameni ga u jedinom delu mecha kad je on konacno i mogao necemu da posluzi...Celzi dobar nakon prvog gola i na pocetku drugog poluvremena,i jedni i drugi su bljestali na momente,ali opet sam utiska da je Barsa trebala da pobedi,ali neka boli me kurac...i da,sudija je odlicno sudio,i jedni i drugi su se ponasali ko placipicke,jebem im mamu naduvanu... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 jel neko video kako se murinjo radovao kod izjednacujuceg gola , bacio se na travu sa sve onim odelom od xxxxx funti, carina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 ^^ Kupice mu Roman drugo ako se ispraljao ;) Btw. Tekma je bila uzasna, svakih 2 minuta faul i izlezavanje. Uzas... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 (edited) Meni tekma sa onakvih ponasanjem i 10 zutih kartona ne moze da bude dobra ma kakvi golovi i potezi bili. Rajkard popizdeo . Hteo da ubije sudiju sto je svirao minut ranije. Koji kurac ubacuje zulija i prebacuje mesija na sredinu. Murinjo se radovao sto se "osvetio" barsi ali 2:2 bez glavnog napadaca barse je daleko od radovanja. Videce vec kad dodju eliminacije Edited November 1, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 ma ne volim celzi,smrde mnogo..i onaj drogba serem mu se u usta uvek na pravom mestu u pravo vreme:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Drogba je pokazao da je fenomenalan igrac jos na prosloj tekmi. Pa to da se uvek nadje na pravom mestu je jedna od najbitnih karakteristika napadaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 weasel, celzi i barsa se ne mogu sresti pre finala.. fantastichan gol lamparda, mada je hteo da centrira, isto odlichan prvi gol deka. Ronaldinjo osim drugog gola velika nula, isto ko i Messi. Barsa ce ga popljugati ove godine jer se konachno vidi da je Rajkard ochajan trener (shto sam ja prichao i prosle sezone, al su me ovde neki napadali) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 (edited) messi je daleko od nule bar je 2 sanse namestio koje ronaldinho i Gudjonsen nisu iskoristili. A to ko je ocajan trener je jos rano da se prica btw i finale je eliminacija Edited November 1, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Dobra tekma nema sta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Sudija nedorastao, morao je da zabode par crvendaca, Drogbi i Motti na primer i time bi prekinuo onu maximalno prljavu igru. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 ^totalno se slazem,gledali bi mnogo vise cistijeg fudbala a ne prepiranje oko svakog faula. sve u svemu drogba je tatamata:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Ono sto je juce Drogba dao nije bilo samo ono "pravo mesto",masa igracha bi tu nesto glavom izmuljalo ili probalo da se namesti na desnu,on je sjajno prijemom grudima izbacio Markeza i cao... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Lampard se isro za sve pare... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 ladno sam zaspala u 2. poluvremenu kad me cale budi "dao drogba gooool!!", ja otvorim jedno oko, kazem "jebem mu mater" i nastavim da spavam. :) a pritom nije bilo ni 11 sati. lol Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 idi kuvaj :))) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 idi ti prvo zaradi nesto :P Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 tako je,ucis kvalitetan hejt :D Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 (edited) weasel, celzi i barsa se ne mogu sresti pre finala.. fantastichan gol lamparda, mada je hteo da centrira, isto odlichan prvi gol deka. Ronaldinjo osim drugog gola velika nula, isto ko i Messi. Barsa ce ga popljugati ove godine jer se konachno vidi da je Rajkard ochajan trener (shto sam ja prichao i prosle sezone, al su me ovde neki napadali) [jupi] Edited November 2, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 da je rajkard los trener, a ne da je barsa losa :) lazo izvlacis iz kontexta, al ti taj hejt neshto ne ide :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 slazhem se potpuno sa tom konstatacijom, realno medolinka bi osvojila sve sa barsom proshle godine s'obzirom koje igrache su imali (imaju) i u kakvoj su formi bili. ali moram da primetim da chelsea iz godine u godinu igra sve lepshi i lepshi fudbal... mislim da je ove godine red na engleske klubove da potpuno dominiraju zavrshnicom lsh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts