rusici Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Tra Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 14077 BUSY CODA CALF BIFF za NFS 5 Presao sam Carbon i mogu da kazem da odavno nisam igrao nesto lakse. Sem poslednje trke u kanjonu za koju mi je trebalo vise pokusaja sve ostale trke sam mahom presao iz prve. A i policija je ubacena reda radi, jedva da je vidite kroz celu igru. MW je mama i tata za Carbon! Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Uh, trojka je bila jebe-mamu dobra, zbog nje sam uzeo Voodoo 2... A ovaj Carbon je smor najobičniji, instalirah ga sinoć bratu da igra, a i on ka Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 CEO NFS od underground-a je sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 ne znam za vas, ali ja mislim da je nfs bio do jaja pre, ali od undergrounda (prvi deo) je postao govno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Kako za koga !!!! Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 4ka keva .... sve posle toga je iskomecijalizovano najgore , da ispadne styling "makine" 50% igre (my 2 cents) mada meni prija da imam nesto za igranje sto ne zahteva vise od 2-3% mozga.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 OMFGGG :P Shto se tiche NFS serijala meni su svi dobri na svoj nachin. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 CEO NFS od underground-a je sranje ceo nfs is the best for me........ Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 ne znam za vas, ali ja mislim da je nfs bio do jaja pre, ali od undergrounda (prvi deo) je postao govno! zasto je ovaj lucky uvek u pravu? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 zasto je ovaj lucky uvek u pravu? :D To sto je covek izneo svoje misljenje ne znaci da je u pravu zar ne Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 zasto je ovaj lucky uvek u pravu? :D chepuljo Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 zasto je ovaj lucky uvek u pravu? :D Pa onim postom je upravo dokazao suprotno . Doduse 50% jeste u pravu ne znam za vas, ali ja mislim da je nfs bio do jaja pre Dotle je bio u pravu ceo nfs is the best for me........ And for me to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 blah, uzeh i ja danas od ortaka...i za pola dana sam preshao pola igre, sta reci...i nekako mi je lepshi mw...sta znam, s obzirom da stalno izbacuju nfs ne treba ocekivati nesto preterano...fino je sto su vratili drift i stavili par novina da bude malo zanimljivije...btw, jel vam se deshava da igra izbaci u windows spontano? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Da... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ma moj post je zapravo posaljice na Iceq-a koji je napisao isto sto i hajli samo jedan post iznad, pa sam i ja odlucio da uradim identicno. Inace meni je najbolji nfs nfs2, ali ne moramo sada o tome :) Ovi noviji su naravno budzetski jako bogati, sto potvrdjuju i Emanuel Vozhe (kojoj uopste nisam znao kako se cita prezime do sad ;)) i slicne stvari, ali fali prave inovativnosti. No, to se prodaje, i sa te strane je potez EA uvek opravdan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Otkljucao sam BMWa i moze samo da se vozi na Quick Race, jednom recju razocarao sam se Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Kako sam se smorio dok sam pobedio onog lika na lambo murcielago u kanjonu... I poslednji debil je lakshi od njega. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 (edited) Jer neko mozda zna gde se nalazi savegame u carbonu.preshao sam igru kuci i odnesem save u igraonu i ne znam gde treba da ga iskopiram. HELP!!! Edited November 20, 2006 by strax_su Quote Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Jer neko mozda zna gde se nalazi savegame u carbonu.preshao sam igru kuci i odnesem save u igraonu i ne znam gde treba da ga iskopiram. HELP!!! Pa vidi meni se nalazi u My document ima tamo folder i tu mi je save game vidi to kod tebe a da li u toj igraonici imas instaliran nfs ili ne Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 (edited) C:\Documents and Settings\tvoje ime\My Documents\NFS Carbon Edited November 21, 2006 by Troublemaker Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOOkie Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 igra nije inovativna...ponavljaju se iste stvari od UG 1... ae, ova fora sa wingmanom je ok a i murija, ali ostalo je sve isto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 obicno ne radim ovo, ali moram: jebote, koje sranje, pa ovo je jos gore od prethodnih nastavaka. mada, sta se ja tripujem, to je EA. eto, sad mi je lakse, nastavite diskusiju:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 izashao patch za lan.. izguglajte malo ;) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Zanimaju me vasi rekordi koji su u pravljenju drifta kanjon,i ostali driftovi Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts