Jump to content

Heroes

Recommended Posts

izvinjavam se posto poppuno nevin i zakasneo ulecem u prichu:)

neko mi je bacio info pre jedno nedelju dana poskido sam sa torenta sve i odgledo za 5 dana citavu prvu sezonu i malo je reci da sam odusevljen..

dok cekam da se skida druga imam par pitanja za starosedeoce koji gledaju ovo malo pazljivije tj. od pocetka..meni je sve malo nabacano..a mrzi me da lutam po 40stranom topiku:)

koja je sajlerova inicijalna prva moc? jel ima veze sa nekim kvarovima popravljanjem, sta?

i drugo i bitnije - gde da skinem te stripove i koliko ih ima..?

Stripovi su ovde: www.nbc.com/Heroes/novels

Sajlerova moc inicijalna je da moze da skonta kako nesto radi i da to oponasa. Mehanicka mimikrija, za razliku od Piterove emo mimikrije, sto znaci da mora nekome da rashrafi glavu da bi skontao stvar.

Edited by nickwood

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tako svako ko je gledao seriju misli a ovi vikendasi sto uzmu celu sezonu pa pregledaju na brzaka, pola zaborave pa pominju "mehanicka mimikrija" landara pisora. WTF ?! Mehanicka mimikrija ti je ona mala crnka sto oponasa sve sto vidi komunisto !!!!

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Tako svako ko je gledao seriju misli a ovi vikendasi sto uzmu celu sezonu pa pregledaju na brzaka, pola zaborave pa pominju "mehanicka mimikrija" landara pisora. WTF ?! Mehanicka mimikrija ti je ona mala crnka sto oponasa sve sto vidi komunisto !!!!

Mislim da je cak i Bole razumeo sta sam hteo da kazem. A to je epski uspeh. Crnu ne bih tako nazvao, nema mehanike, nema stvari koje rade "tako i tako". Ona je eksterno koncipirana, vidi i oponasa... Al to jeste mimikrija majku mu. E prc, treba mi za Sajlera druga rec.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Nabavio sam seriju skoro i planiram da pocnem da je gledam. Pa me zanima sledece...

Skinuo sam neku epizodu: "Heroes - S00E00 - Never-Before-Aired Premiere Episode DVD Rip"

Jel prvo ovo trebam da gledam pre 1. sezone ili da odgledam 1. i 2. sezonu (sta je izaslo do sada) pa tek onda ovu epizodu ????

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

smart money je da je u pitanju fake ili u najboljem sluchaju neki making of/preair pilot... sve extrase najbolje odgledati nakon svega...

btw lepo si nas podsetio - ponedeljak je = novi stip =o)

edit

sad na nbc sajtu vidim glasanja u rubrici create a hero...ako budu pratili to glasanje novi heroj ce biti neka evropejka srednje gradje i egzodichnog izgleda, koja i dalje u high schoolu, zhivi u predgradju i odrasta u siromashnim uslovima...alignment good/neutral-leaning good, krije svoju motj koja ima veze sa brzinom...svojom ili brzinom ostalih ljudi/stvari oko sebe...

sve u svemu nije nesto sto me odushevljava...teenage momenti u S2 heroja su jedna od onih stvari koje gushe seriju imho...

also

obrisao sam lakiju post zbog spama!!! \o/

vidish nisam ni pomislio da si 2x postovao istu stvar zbog nekog baga jer je moj post bio izmedju istih...

mada nije za ovaj topic al nema veze, nashi smo ;oP

zasto se meni browser baguje tako da mi forum pojede ceo post a drugima kad se zabaguje oni dobiju double post?...ono, nikada nisam imao double post problem, ali mi chesto zagine neki reply totalno...

dovuko sam se do kraja..veoma zanimljivih 10ak dana gledanja heroja odjednom:)

jedva cekam sad da gledam natenane..ponedeljak za ponedeljak

rupa ima ali ukupni utisak je vise nego odlican..

ali jedna stvar me kopka sve vreme i nisu je jebeno otkrili..ni babinu moc ni moc hiroovog caleta..ako su vec starosedeoci mogli bi da budu neke baje..Mocni crnac..de je nestao?

nisam procito bas sve stripove al nisu ga valjda maknuli u stripu, to bi bilo glupo..

a niki da resurektuju jedino uz pomoc centimetarskih ostataka posto je eksplouzn bila jebena

p.s. treci deo ce opet da bude u fazonu `cekamo kraj da se pobiju piter i sajlar`

haicanin je mocni crnac,naravno:)

a smrt DL je u fazonu bila otisli su scenaristi da pishaju i u medjuvremenu su njihova retardirana deca uzela kompove i dopisala sta im se svidelo i oni kad su se vratili zaboravili su da isprave to sranje ili jos gore su bili u fazonu`ma da nek tako umre,tako je fino`..covek koji 5 sekundi pre toga reaguje brzinom munje kad lik oce da ga zabode ali zato kad lik podigne pistolj pogleda ga mrko DL postaje usporeni debil..

bolje da su ga ubili kometom u glavu

linkovi za sve pare

ign intervjuishe scenariste i glumce koji se svakodnevno okupljju negde na ulicama LA povodom strajka...

elem navatali su tima kringa (lol gay ;oP) i kirsten bell (elle)

ima interesantnih stvari oko modifikacija 2. sezone zbog strajka i tako to...

tim

http://tv.ign.com/articles/841/841573p1.html

kirsten

http://tv.ign.com/articles/840/840914p1.html

• 1 month later...