Jump to content

Heroes

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

epizoda je onako...blaaah...sa sve smeshno neinventivnom zadnjom rechenicom...bolje da je rekao nesto tipa "the shop's open again" ;oP

uglavnom vidi se da je ovakav kraj uradjen da se zbrza ovaj storyline i napravi preko potrebna pauza - scenaristi i dlaje strajkuju i sumnjam da kring ima ideju sta da radi dalje...bolje nek pauzira par meseci dobije smislenu ideju za pravac u kom zheli serija da ide i onda se sabere na gomilu, sedne sa ljudima i napravi ok drugu polovinu sezone

sto se plotlineova i klifhengera tiche manje vishe je ok, cool otvorenih stvari ima za potencijalno interesantne priche...jedino sto mi je stvarno zhao sto maya nije ostala muerte...also...hiro nastavlja da bude retard, svaka li mu chast sa tim

za kraj 2 stvari

-elle/kirsten bell pomalo shablonizovano glumi svoju nebalansiranost ali nekako joj to fino polazi za rukom...moglo bi lepih pricha da bidne sa njom

-virus - ne znam da li ce ali larter da napusti seriju ali trenutno ona je kliconosha (mozda je i sajler tj ne znamo koliko je virus infektivan nakon sto ga serum pobedi) kako ce da je izvuku iz zgrade koja explodira zhivo me interesuje...also da li je piter apsorbovao virus u nekom obliku dok ga je isparavao...videtjemo...

dakle samo nek lepo odpauziraju i nek se vrate bolji

Potpuno bi debilno bilo da Piter nije unistio virus s obzirom da je radijacija u pitanju. Kapiram da su napravili ono "povlacenje prasine" koja je ostala posle unistenja zbog toga sto veze nemaju kako ce se nastaviti serija, pa kao, za svaki slucaj.

Mene interesuje ko je ubio Patrelija?

Svidja mi se sto bi Hiro sada trebalo da postane nadrkan. Kako je ovnovao Adama je 100x gore nego da ga je ubio + ostavlja mogucnost da se ovaj vrati. Zanimljivo je da je odabrao njega, Adama, umesto virusa, mada nije znao da ga je ovaj imao u ruci.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

dal' je radijacija il su munje il je toplota il je hladnotja - nebitno je, scenaristi ove serije izvlache reshenja iz dupeta kad im zatrebaju....

patrelija je ubio hrg/noa, samo tako...no da li je on mrtav? sto ga piter nije odleteo do claire ochas posla...ili iskoristio sopstvenu krv? ;o))

i hiro je tenkre sveCkih razmera...choveka koji ne mozhe da umre, koji mozhe da si otkine ruku, regenrishe je, a zatim iskoristi otkinutu kost kao alatku za kopanje je stavio u drveni kovcheg 2m ispod zemlje...wooow....

i maya koja kretje da se dere na sajlera umesto da upadne u black-eyed (peas)-rage u trenutku kad sazna da je drugi clan njene smor-hispano-familije zaginuo (aka vishe se iznerviram kad mi se buduca snajka kurva nego kad mi ubiju brata =oD)....lolitj...

puno rupa no i do sad aje bilo tako...samo neka nastave bolje i bice ok...

...also...hiro nastavlja da bude retard, svaka li mu chast sa tim

A ovo je stvarno katastrofa :) Znachi u jednom trenutku sam pomislio "brate, aj' nemoj vishe da iskaces dok se ne zavrshi ovo sa virusom"

koji mozhe da si otkine ruku,

A kako ce to da uradi? Znam ja da su heroji i da mogu da urade ne znam ni ja sta sve ne, ali kako ce da u kovchegu sam sebi otkine ruku ... mis'im, ne deluje da mozhe da je odgrize, cak i ako je polomi ostatje kozha, drugom rukom ne znam kako mozhe tako jako da povuche ... ti si medicinar, zato i pitam :)

Ok je, ima zanimljivih razvoja citave priche, ali me pored Hira retarda nervira i Mohinder retard koji kako neko uperi pistolj u njega usere se u gatje. Kapiram da ce i Nejtan na kraju da ozhivi, ne znam kako, ali bi bilo lepo jer je bas faca :)

ah da i mohi je mali gej...

a za adama - bash zato sto je u kovhchegu napmesti ruku u nezgodan polozhaj i polugom napravi otvoreni prelom a onda krhotinama kostiju iseche meko tkivo - HA! ;oD

mislim bre besmrtan je...samo krene da udara u drvo lagano i izlizatje ga za par meseci =o)

Ne znam, meni se ucinilo da sam video sloj betona odma preko kovcega. Lapo bi bilo. Mada sad kad imamo OMGIMBA Sylera back, Adam je samo jedan ludak koji moze da se regenerise, sve sto je sad postigao je postigao vrteci Pitera. Po nekim pricama Niki i Nathan su namrtvo mrtvi. Mada, do iduce epizode ima dovoljno vremena da horde besnih fanova kazu sta imaju.

Mada je opet bedak, jer pored Sylera i Pitera, ovi ostali ko da su beznacajni, sem da daju ovoj dvojci neki novi trik.

Adam je totalno sada nebitan u celoj prici. Tako da cak i ako izadje nece mnogo promeniti.

Elem sajler je visetruko slabiji od pitera trenutno cak mislim da bi ga hito wtfpwnovao kada bi se sabrao. Ali ocekujem da i sajler potkaci kompaniju cisto eto sege radi kao mala osveta :)

evo stigoh i ja da odgledam i iskreno sam ocekivao, posle vasih OMG! prica da ce biti mnogo uzbudljivija epizoda.

vec ste pomenuli skoro sve sto je i meni smetalo/odusevilo, al meni je scena kada ovaj chapri za govornicom ubedljivo naj! nekako insiprise ;) kad ono prc!

ipak cenim da je neko visi od organizacije, mozda sam organizator?! potencirao na upucavanju nejtana, posto ona scena kada matora prica na mob deluje kao da prica sa nekim ko mnogo iznad nje.

izvinjavam se posto poppuno nevin i zakasneo ulecem u prichu:)

neko mi je bacio info pre jedno nedelju dana poskido sam sa torenta sve i odgledo za 5 dana citavu prvu sezonu i malo je reci da sam odusevljen..

dok cekam da se skida druga imam par pitanja za starosedeoce koji gledaju ovo malo pazljivije tj. od pocetka..meni je sve malo nabacano..a mrzi me da lutam po 40stranom topiku:)

koja je sajlerova inicijalna prva moc? jel ima veze sa nekim kvarovima popravljanjem, sta?

i drugo i bitnije - gde da skinem te stripove i koliko ih ima..?

OMGWTF kraj jebote... ajde kao nisam znao... [yawn]... bedak, ko crtani film, niko ne moze stvarno da umre:) Ili bar da ima petlju da ostane mrtav:)) Gabriel ima od mene pivo sto je ubio onu placipicku makar i privremeno... hiljadile mu se takve scene:)

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

@Ivan

i ja, pa sam se posle zapitao da li je ok radovati se nekom ko je zaginuo.

anyway, svidja mi se kako se prica zavrsila. Mozda malo "previse finisirana", ali ok. Zanima me kako izgleda sve iz ugla Villains-a, i nadam se da ce se otkriti ko/sta je ona bubetina.