Kole Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 debela je u onom stripu prikazana ko osoba prsla mozgom u high schoolu...dal' je zato zla ili zbog necheg treceg...mislim, ta scena mi je chudna na vishe nivoa 1. izbacili su missy da dovedu ovu blaah devojku 2. ali pokazali su ju ko "ruzhnu debelu" umesto ko missy na krajy s1 3. no sajleru se nije pre desilo nesto ovako prilikom asimilacije moci (mada nije objashnjeno de su mu nestale stare moci) 4. otvoreno je za tumachenje i to da li je ona lokacija prava ili je iluzija i da li je sajler na kraju samo odlepio jer nije upio moc kako treba ili mu se deshava nesto loshe pod dejstvom novostechene moci (sto usrokuje onu sliku na kraju) =o)) ono sto je interesantno kod pitera je da on i dalje koristi moci bez emotivnog secanja ljudi od kojih ih je uzeo(nego, kao sto vidimo u stripu, samo emotivni naboj in general)...mozda sajler sada treba slichnu emotivnu konekciju sa svojim mocima? ando je smarach, no sve vreme sam se nadao da je njegova uloga veca od levog smetala, izgleda da za sada to nije sluchaj...mislim ako je imao onaj :character growth" tokom stripova i prve epizode sto je onda opet pavijan ko na pochetku prosle sezone...ne znam za kovacha i dalje mislim da je george kovach tj da ce hiro da bude sopstveni predak (kad napravi onoj sweet japanchici dete ;o)) za DLa mislim zato sto su majka i niki sve kao ozbiljni i diskutuju kod kola "aj da se pozdravimo" a onda plachu ko po narudzhbini kod groba...to je il retko losha gluma il je ovaj zhiv...plus nichell je DLova keva/rodbina sa njegove strane (ili je niki jedna opasna expresija recesivnih gena ;o)) interesantno ali walterov bester je bio najbolji u onim epizodama bab5 kada je ranjiv i chovechan...no to ne znachi da nisi u pravu i da ce da mu daju nekog eeehvil baju =o)) uglavnom...mozh' se nagadja kolko ocesh =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 OK mi je ova epizoda bila ... Malo me smorilo sto je kao Piter na fazon - da, uradicu to, samo mi dajte kutiju, kao da je ne mozhe sam oteti telekinezom. Ta prica da "ne mozhe da se seti kako se to radi" mi je malo jeftina, jer je lako pomerio kamion i onog baju podigao pa cak i cuo sta je ovaj rekao (iako tada nije bio u opasnosti). No dobro, kapiram ja, onda bi se serija zavrsila odmah na pocetku. Malo me smara to sto su poceli da ga petljaju preko svake mere, imam utisak da ce ovde sad svako svakoga da zajebe i da svako radi za onog drugog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Glupa epizoda sto se mene tice. Previse su "vezivali" radnje do sada. I mega glupost po meni neoprostiva i na nivou spanske serije. Sajler "naleti" na blizance. WTF?!?! ALI !!!! Novela je vrh. Da se skine obavezno jer i da niste citali do sada nece biti problema jer se ne nadovezuje na seriju kao prosle. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 ovo postaje monotono, razvučeno, dosadno. od novih likova jedino mi je majkina šveca donekle interesantna. kler dominira svakom epizodom, što nije da nismo očekivali. ima dosta boljih novih serija, prison break sam već stavio na hold zbog njih, a isto se može desiti i herojima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 Sta ja znam, meni je ok epizoda. Uvode nove heroje. Tacno je da razvlace, ali sta je tu je. Bas me zanima, a zaboravih jos u prosloj epizodi da se odrazim, da li je bakuta Mijkina u stvari Ororo? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Cek bre jesu ti heroes radjeni po x-man-u ? Mislim jasno mi je da je idejno dosta ukradeno iz marvel stripova ali ororo je lik iz x-man-a pa me zanima jesu li to samo slicnosti ili je prica u osnovi x-man ? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 pojma nemam ko je orororo, ali majkina baba je uhura iz originalnog star treka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Ororo je storm. Kakva je to kupusijada likova? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Ma to se nenad zeki. Odgledao sam epizodu, onako, nije losha, nije ni nista specijalno doduse, ima par zanimljivih momenata. Sajler i blizanci su skroz bezveze fora, mogli su to malo bolje nekako da smisle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 Sto bi rekao Kole, ovaj batica sto je kreirao Heroje kaze da nikada nije citao X-mene. Mi naravno znamo da je to laz. S obzirom da je meni Storm omiljeni lik X-mena, a crnkinja je sa belom kosom, moj zakljucak je bio potpuno logican, jedino sto verovatno nije tacan. btw Je l' znamo mi koje moci ima keva od Pitera i burazera mu? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Kole i jos neki tvrde da ima moc vezanu za led ili kristal. Razlog za to daju neki zvuk koji se cuje u jednoj od epizoda u prvoj sezoni. Ja ma koliko vrteo tu epizodu i taj deo niti cujem taj zvuk niti ima nekih naznaka da je moc koristila u njoj. Zato sto se mene tice ne. :P Pogledajte na slici donji levi kraj, zena koja sedi. Jel to do mene ili je to Majkin bakutan ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Razočarao sam se kada je Sajler naleteo na blizance, totalno lame potez.Bilo bi zanimljivije da su ga držali malo duže u onoj nedođiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 Cela poenta heroja je da u njihovom slucaju takva stvar kao sto je koincidencija ne postoji. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Nije losa epizoda, samo sto je malo predvidiva. I svidja mi se klifhenger na kraju, bas me zanima kako ce: da je spasu iz nedodjije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 ok epizoda, mada mi je malo glupo sto je moli odjednom odlucila da pomogne, a do sad nije htela Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 uf...kasno je...umoran sam...al red je =o)) previshe se rasplinjavaju, zabrinjava trud da upletu nissan rogue u prichu (da ono je klerin auto u mexiku!) a ostalo ide djene djene...da ne pricham kako je tuzhno kad je najvece odushevljenje u epizodi kad se vidi dzhoena kesidi na slici =o)) i ne, crnkinja na slici nije nichelle u mladjim danima i ne nenade ona nije storm (mada verovatno ima neku motj jer i dl i mala "google 2.0" imaju motji) jer da mozhe da kontrolishe vreme verovatno bi zaustavila katrinu...mada...kako su patetichni ako chuju za tvoju ideju mogu da utkeju u prichu da je katrina zapravo nastala tokom megaobrachuna dvojice mutanata...lol... nakon dzhoane i razmrljanog caleta petrelija (respekt kako su izbegli da ga prikazhu!) na slici ostaju 4 nepoznate osobe - hispanos koji sedi, i levo plavokosa zhena i crnkinja...njih 2 mi deluju poznato kao polu-statisti po nekim serijama...moguce da ce da ih menjaju down the line...4. osoba je sedokosi mushkarac koji sedi i ne vidi mu se lice tokom ove epizode other random thoughts: tim kring je gej... mozda nejtan ipak nema nista u sebi, mozda je samo luuuud ;oP opet vidimo dzhinovske madagaskarske bubashvabe... ili neko prati sajlera ili si oni ostavljaju prostor da ispravke on the fly/za vadjenje iz gluposti u koje ce da se ukopaju... hispanosi smaraju kler i njen emo flyboy smaraju smara sto nema pitera ivan je samo tako u pravu da je bolje da gledam jurneymana i life umesto ovoga...da stvari budu gore sutra nema housea =o((( akonto novele/stripa - jeste super kao standalone ali u konotaciji serije i svih prethodnih stripova malko je retardiran =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 ovo sve gore je zato sto je bio umoran i zato sto mu se spavalo. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Najzad znamo odakle Piteru elektricna moc. Svidja mi se sto su pomerili zloce iz senke najzad znamo ko su. Svidja mi se sto je receno da moci svakog heroja nisu finalni stadijum istih vec da mogu i hoce da postanu bolje. Voleo bi jos da vidim kako dobar heroj ubija nekog jer me vec smorilo da body count ide samo na racun zloca. Sve u svemu dobra epizoda. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 Ako te ne mrzi, objasni tacno sve sta si nabrojao, jer ja nemam pojma ko je ova mala plava. Fala Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Sacu skinem strip, tamo pise sto posto. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) @bole ako si mislio na mene Najzad znamo odakle Piteru elektricna moc. Ranije smo pricali kako od svih moci koje je Piter pokupio samo struja nije objasnjena. Sad znamo da je to pokupio od male plave zloce *ubise jedno dodje drugo zlo prase :(* a ona je Bobova cerka. Bob je celav lik koji pretvara metal u zlato.Svidja mi se sto su pomerili zloce iz senke najzad znamo ko su.Mislio sam na to da su u jednoj epizodi "rekli" dve stvari koje su mogli da razvlace na vise. Ko se sveti zaverenicima - Parkerov cale a.k.a Nightmare Man i ko je odgovoran za Piterov odlazak u Irsku - Bob i kompanija. Svidja mi se sto je receno da moci svakog heroja nisu finalni stadijum istih vec da mogu i hoce da postanu bolje. Parker i njegov cale, e u toj sceni cale navodi kako i on ima moc da cita tudje misli ali da je to samo pocetak sto i demonstrira tako sto zarobi Nejtana i Parkera u njihovu najgoru nocnu moru. Voleo bi jos da vidim kako dobar heroj ubija nekog jer me vec smorilo da body count ide samo na racun zloca. Zaboravio sam da je Lindermana ubio DL. Reakcija je bila na malu plavu jer sam se nadao da ce Piter da izleti i da je nabode onako osvetnicki sa dosta krvi. Sto se naravno nece desiti Sve u svemu dobra epizoda.:P Osim sto strip drasticno gubi na kvalitetu crteza *em sto onaj ko crta ko da nikad nije video glumce iz serije pa da ih verno nacrta* samo baca malo svetla na Molly i sta joj se desava. Edited October 24, 2007 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 Fala Seth. Bar nema latinosa koje niko ne voli, mada je cushi odlicna. znaci ti mislis da je ova mala plava Bobova cerka, aj kad kazes. A mislis i da Nightmare ubija sve njih? To moze da onjasni kako je matori Japanac pao sa zgrade sa nekim, a u stvari je to bila samo njegova mora. Zanimljivo. A sto on to sad radi? Kao skapirao je da su svi ti matori losi, pa ce sada da ih pobije, a na kraju i sebe? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 strip je smoran jer koriste obichne bubashvabe a ne dzhinovske madagaskarske ko u seriji ;o)) + sto mi je tu nesto fishy oko tih bubashvaba al ajde... da je kirsten (mala plava/veronica mars) bobva cerka mozh' da bude a ne mora...mada sa tako angularnim crtama lica mozhe samo tako da bude nesto dzhoani kesidi u rodu...videcemo =o)) to sto seth navodi je ok i plauzabilno ali ne mora da bude jedino objashnjenje ponasahnja...sto njenog, sto parkmanovog tjaleta (njegovog pogotovo, jer on nije onaj koji ubija matorce)...tj ima potencijala za mngoo dublje zapetljavanje... lichno mislim da bi za prichu bilo dobro da postoji josh jedna paralelna organizacija...ili bar sukobljene frakcije u okviru jedne "kompanije" i ko sto rekoste - bez hispanosa, bez claire i emo flyboya = i'm a happy panda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Poprilicno sam siguran da je Parkemnov cale odgovoran za povrede na Andjelinom licu koje su rekli da su samonanosene. Osim ako postoji jos neki nevidljivi ili manipulator lik u celoj prici. Rekoh da je mala Kirsten Bobova cerka jer je tako zvucalo kad je pricala sa "nekim" preko telefona plus sto je bila hitno opozvana sa zadatka jer racunam da je Bob dobio slikicu pa se uplasio. Tako mi bar ide logicki red radnje. Naravno da moze da ispadne da gresim ali pojavljivanje jos jedne grupe ljudi koja vuce konce malo komplikuje radnju bas rano u seriji, mozda pred kraj i bude. A zar nije Dzhoan pored Boba na slici, mozda joj i jeste keva sta znas. Svasta moze da bude. Nisam hteo da pomenem bubasvabe jer jedino sto imaju zajednicko u svim pojavljivanjima je Sayler. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 sto se mene tice, frakcije unutar organizacije sigurno postoje. Dalje, mi vec imamo vise suprostavljenih grupa, imamo Mohija/Parkmena/Tahicanina/KlerOtca, imamo Organizaciju (u kojoj nije vise cela matora postava), imamo Sajlera i imamo Pitera. Ostali jos nisu odlucni sta ce. Piter je uvek delovao da ce nekom da se prikloni, a Sajler ne moze da ne bude glavni. Bob je zanimljiv lik. Meni on deluje kao jedan od onih koji potpuno veruje u svoju pricu, zeli da zastiti/kontrolise mutante jer smatra da nisu spremni da ih ljudi prihvate, ali se nece libiti da upotrebi silu ako neko krene protiv njega, pri cemu skoro nikad nece pribeci ubistvu. Uh, ala sam rekao. Za razliku od prosle sezone, ovog puta mi deluje kao da su napravili zaplet za minimum tri sezone. Videcemo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts