Jump to content

Heroes

Recommended Posts

dobra epizoda, izabrao sam da ignorišem sve moguće propuste [:D] kraj je awesome, i zadovoljan sam što je razrešeno sve oko eksplozije a opet imamo brdo toga da se pitamo do jeseni. koji car hiro kad probode sylara :D

I Piter ima tu moc. A ono za Teda si u pravu Kole, jes malko glupo.

Nije stator rekao da samo Hiro ima tu moć, nego da je to jedina moć koju Hiro ima pa će se verovatno više truditi da je usavrši nego Piter koji ima još kilo toga (i da bi zbog toga možda bio jači u 1v1 jer bi prvi zamrznuo vreme od njih dvojice.. mada i dalje ne znamo da li uopšte nekoga ko ima tajm-kontrol možeš da zamrzneš u vremenu ili je on imun na to)

A to za Teda, pa sad ne mogu da se setim ali mislim da je i u ranijim epizodama piter bio dobio neku moć koja nikad nije iskorišćena pred njim.. hmm

+ ono sa glasom (sto nemam ideju kakve je motji deo)

225px-Hro_1006_039.jpg

zar ne?

Edited by maha

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nene maho, govorim o trenutku kad sajler poseti pitera u odessi u zatvoru i koristi "nehumani" glas tj kao blago amplifikovani 'voice' iz linchove dine (ono kad mu kazhe "you dont know what power is") + slozhili smo se da niko nije uzeo motj od eden jer si je raznela mozak (a i sajler nije ubedio nikoga do sada ni u shta tako da to njeno sigurno nije) ostaje chudno odakle sajleru daj chudni glas i imal li ikakvu svrhu sem da on zvuchi strashnije + potencijalno da drzhi impresivne a capella koncerte na otvorenom... ;o)

• 1 month later...

Prvo da lepo zamolim modove da mi oproste ovaj casting raise deada. :)

Kao i vecina serija, kad se premotavaju dosadne stvari ispadne dobra serija. Zna li se, seson 2 sada ili 2008?

Hiro je zakon, nadam se da ga nece ubiti, Sylera su dovoljno napravili nepobedivim, samo mu fali jos i time stop. Zao mi je sto ubise Isaaca, nadao sam se da ce se neko setiti da je on na Sajlerovoj listi, ali oba Petrelija ne stizu da misle od pocetka serije.

(i sada pocinje hate)

I to me dovodi do glavne mane, toliko likova u seriji s vremena na vreme prestane da misli da bi radnja mogla dalje da se odmota da je to tuzno. Ocigledno npr. da Niki pretoci svu inteligenciju u snagu kad postane Jesica. Mada ovo nije SF serija, ovo je nelicenciran Marvel. Jer niko sa dva grama mozga nece tek tako ubiti 2 FBI agenta. Malcolm McDowell vec ima FBI na vratu, samo mu fali da ubije dva agenta u svom hoteli... ali dobro, i Dzokera uvek strpaju u ludnicu iz koje on uvek pobegne... Takodje, cudno cudo, glavni negativci hoce da zavladaju svetom... Tako originalno...

Realno, jedino neko treba da se smiluje i ubije ono ribu sa iluzijama pre nego sto je Syler dohvati, posto mu jedino to treba da postane nenadjebiv. Mislim alo ljudi, dokle cete vise da budzite Sylera, jeste dosadno klasika iz stripova sa 100,000 miliona super negativaca, ali ni jedan ali nepobediv nije nista bolje resenje.

prvih 10 epizoda su ok, interesantni itd, drzi te cisto dok ne vidish ko sve koje moci ima :P . Kad taj osecaj ispari ostaje samo atmosfera nalik na neku sapunicu. Gluma je ocaj, no ko voli smolvil volece i ovo.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

ZOMG, odgledah sve. Sad mogu se vrnem na štrebanje.

Tsk tsk, očekivao sam malo impresivniji fajt na kraju, ono bar nešto...

E sad, pričam o onome što sam iščačko po netu tako da.

Hiro će provesti neko vreme u 16xx. Bilo bi više kul, bar po meni, da se "za nas" odma vrati kao mega baja sabijač, a da paralelno pratimo njegovo putešestvije po srenjevekovnom japanu. Izgleda da će dovesti fucking princezu iz tog vremena koja ima neke moći.

Jedan novi negativac, "koji deluje kao amerikanac, ali sa jakim utiskom evropljanina, i koji deluje neodređene starosti, će se zvati KANE! Još ako bude i ćelav! Long live the mesiah! Moguće da je on spasao Sylera uspomoć buba.

Jeli, WIFI Izraelka, jel preživela ili nije? I pošto nije bilo nuke 9ti doktor treba da se čuva od Sajlera, mada, tehnički, neznam kako bi Sajler mogao da ga vidi, jedino da ga čuje. FBI plavuše nije bilo 10 epizoda a Sajler je klao i klao...

Jedini koji ima memory wipe je Haićanin. A nisu mogli svakome ko vidi išta sumnjivo da obrišu pamćenje. Nadam se da će uvesti zvaničnu/državnu tajnu organizaciju/agenciju koja se trudi da pohvata konce i iskontroliše haos.

UBISOFT AND NBC UNIVERSAL ANNOUNCE PARTNERSHIP TO TURN GAMERS INTO ‘HEROES®’

Ubisoft to Create Video Game Based on Hit TV Series

London, United Kingdom – 26 July 2007 – Today Ubisoft, one of the world’s largest video game publishers, announced that it has signed a licensing agreement with Universal Pictures Digital Platforms Group to develop and publish a video game based on the television drama series “Heroes®.”

The first season of Tim Kring’s hit TV series has attracted over 14 million viewers each week and is one of the most popular shows among 18-49 year-olds. Time magazine named “Heroes” one of the Top 10 TV shows for 2006, and the phenomenon is now broadcast in more than 30 countries across the globe.

“Heroes” is an epic drama that chronicles the lives of ordinary people across the world who discover they possess extraordinary abilities, such as telepathy, time travel and flight. They will soon come to realize that the fate of the world depends on them, and be forced to team up against someone seeking to eliminate them.

“With a gripping storyline and rich characters, Heroes lends itself naturally to a video game format,” said Christian Salomon, vice president of worldwide licensing at Ubisoft. “By offering people the chance to interact directly with the show’s captivating universe, there is no doubt that the game will appeal to both fans of the series and avid gamers.”

"We are very excited to be making the ‘Heroes’ video game with Ubisoft,” said Tim Kring, executive producer and creator of “Heroes.” “Time and again, Ubisoft has proven they can turn licensed properties into fantastic games."

• 1 month later...

nidžo i kole, da li biste bili tako dobri da napišete neki sažetak dešavanja u stripovima koja su relevantna za igranu seriju, za nas koji nismo toliko puni entuzijazma kao vas dvojica?

e, da, zaboravih - ako niste već skinuli, batalite xor-ovu verziju 2x01 od 700 mb, izašao je fqm-ov proper od 350.

°Ű    Proper notes: XOR's release includes a commercial from 43:03  Ű°
Ű to 43:13. Ű
Ű Ű
Ű As a note, this episode isn't long enough to warrant 700MB Ű
ÜŰ and looks great at 350. ŰÜ
[/codebox]

reći ću ti ovako: sve što te ne bude mrzelo da napišeš, mene sigurno neće mrzeti da čitam. :)

ali najbitnije je da mi neko prepriča ovo što direktno dotiče radnju serije, ostalo manje-više, al' neće da se baci.

uf ajd dobro =o))

al zbog takvih kao sto si ti, sve ide u spAjlOr brackets ;o)

Prvih nekoliko stripova su sve single 8-panel priche o pojedinim herojima

Chapter 1 - Mohi - pretty much same ol' shtick, unutrashnji demoni bla bla nastavljam caletov rad

Chapter 2 - Hiro - isto nista novo, njegovo prvo koristenje moci + odluka da radi to sto radi + patetika (keva ga je nazvala hiro po hiroshimi, paz' bogati)

Chapter 3 - Nathan - pokazuje da je leteo i spasavao ljude i pre nego sto je piter posumnjao da Nejt ima moci

Chapter 4 - Claire i udes koji je izazvala da se osveti onom klincu malo opsirnije

Chapter 5 - DL i njegov beg iz zatvora

Chapter 6 - Nikki i onaj 'poslic' za lindermana iz prve ruke

Chapter 7 - Parkman - prvi put mu proradjuje chitanje misli i hapsi lika zahvaljujuci tome

Chapter 8 - Isaac - kako je skapirao da slika buducnost i kako njegov pokusaj da sprechi to sto je video dovodi bash do ispunjenja slike

Chapter 9 - Eden - njena origin pricha

Chapter 10 - Sylar - kako ga Audrey (FBI) juri pre nego sto je srela Parkmana

Chapter 11 - Drugi deo priche o Eden, isprichan kroz HRGovu perspektivu..vise o njemu nego o njoj strip realno

Chapter 12 - Piter ima flesheve dal je on onaj koji explodira u NY i da li je zapravo on bad guy...

ovim su zavrsheni pojedinachni stripovi, sad krecu mini serije

Chapter 13 - 16 - 4stripa o Hani gitelman, aka Wireless, aka Stani Katic ( ili beshe kata stanic?) pokazana je ko veliki razbijach u ovoj serijici, zato je megasmor kad je u alternativnoj buducnosti onako lako reshe...

Chapter 17+18 - Ted Sprague i njegova pricha + malo Wireless

Chapter 19 - Micah - pokazuje da zna sta mozhe + da je gadan kad se naljuti =o)

Chapter 20 - Sylar - ono sto nismo videli nakon upada u kucu Bennetovih preko encountera sa Google konobaricom do pojavljaivanja na vratima lika koji topi stvari

Chapter 21 - Wireless - polako se krece ka Lindermanu

Chapter 22 - kako je HRG izvukao Claire iz pozhara koji je njena keva napravila

Chapter 23 - sta se deshava iza scena kad Eric roberts kazhe HRGu da privede Calire nakon sto ova izadje izgorela i izlechi se...ponovo Wireless u igri

Chapter 24 - 29 - 6 komada, naduzha serija online - Wireless istrazhuje tajni dosije o dvijici vojnika u vijetnamu koji su imali zadatak da zaustave vijetnamski sistem za proizvodnju namirnica za vijetkong. Ispostalvja se da je "sistem" devojchica pored koje sve buja, ubijaju je. Dva vojnika su Linderman i Petrelli senior (koga linderman tokom misije lechi/vraca u zhivot).

Chapter 30 - prati future Hiroa od trenutka kad upozori Pitera do kad se on i present Hiro sretnu u Isaakovom stanu u buducnosti

Chapter 31+32 - Future Hiro i future Peter spasavaju Nikki i josh buljuk mutanata iz zatvora. Pokazuje se da Future Sylar ima sopstvenu armiju mutanata...

Chapter 33+34 - The Death of Hanna Gitelman - Wireles zaustavlja "poludeli" satelit u orbiti i pritom gine. Kraj epizode je nakon kraja poslednje TV epizode sezone 1 -saznajemo da je DL u bolnici (umro nije) + vidimo da Micah chetuje sa Hanom koja je postala elektronski entitet koji zhivi u netu, oh my =o)

Chapter 35-38 - 4parter o Haicaninu. njegova origin pricha. Interesantan deo je haicanska legenda o zhdralu i zmiji i "simbol" koji se provlachi kroz celu seriju je u njegovom sluchaju reprezentacija te legende (kako je mohijev cale doshao do istog za svoju knjigu, nikki za tet, hiro za mach i kler neshe na ormaricu josh uvek se ne zna)

Chapter 39-42 - 4parter o "Betty" koja ce postati poznata kao Candice...strip ju pokazuje ko debelog gadnog bubuljichavog pirsovanog gabora - posto se u s1e24 nije pretvorila nazad u dotichnog ostaje zakljuchak da ili ona nije mrtva, ili nije mrtva josh, ili da Tim i drugari nisu mislili unapred dovoljno =o)

Chapter 43-46 - 4part o nevidljivom choveku i njegovom partneru pre HRG-a...jur einteresantnog mutanta + taj njegov partner bi mogao biti potencijalno i u seriji jer se "povukao" iz agencije

Chapter 47+48 - nakon kraja prve sezone Ando is back in Tokyo, i dalje se lozhi na Hirovu sestru, cak se malo i zblizhavaju i Ando chak pokazuje malo inicijative i kichme (no to ne znachi da ce prestati da bude dijabola), Hirov cale = baya

Chapter 49+50 - u nedeljama nakon New Yorka Mohi radi po bolnicama trazheci ljude sa "simptomima" moci...nalazi tipa koji je elektrichno, eventualno emp oruzje

Chapter 51 - mehiko - vidimo federalesa koji otkriva buljuk mrtvih ljudi ubijenih nekom chudnom zarazom, klinac koji je svedok opisuje mu dvoje "krivaca" u pitanju su Maya i Alejandro, brat i sestra koji chitajuci knjigu Chandre Suresha voze ka granici. Maya je "bolesna" i verovatno idu da jure Mohija...e sad dal je ova epizoda pre il psole s2e1 to je diskutabilno, meni se chini da je posle...

A sad spajlor part two, akonto epizode

Previshe likova, premalo vremena...no nije sve loshe

"legacy virus" ripoff iz X-mena kao okvirna pricha svega nije mi totalno po tjeifu...ovo dvoje latinosa koji su ubacheni da bi se naglasila ta pricha mi za sada samo troshe vreme koje bih radije gledao nekog od ustanovljenih likova

takodje "e posle show programa u poslednjoj epizodi bilo je 4 meseca vracanja unazad"...ok kapiram potrebu za usporavanjem priche da bi imalo sta da se deshava josh x sezona al opet....ne oseca se prirodno toliko usporenje...

sa druge strane moli/parkman - odlichno, HRG - superishka, nejtan isto =o), claire - ochekivano ali cool (sa velikim hejtom za deo sa nisan rogueom), hiro - zomfg! svaka im chast za ovo, baaash kako valja (da ne kazhem da je neko od nas pre 10 meseci rekao da ce hiro da se vraca u proslost i postane kensei...hej, pa to sam bio ja! =o)))

i 3 minimegagigaspajlora

ochekujem da ce "blacksmith" biti George

mislim da je piter pokupio deo Nikki kad su se sreli u njujorku i da je tokom eksplozije deo njega utkan u Nejtana...ili imaju drugo objashnjenje za mirror scenu

i za kraj - bog blagoslovio onog ko je oshishao milOa ;o)))