Jump to content

50 CENT konacno u BEOGRADU ( ARENA )

Doa

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bila je moja devojka. Sad mi se javlja, stigla kuci. Trebalo je da pocne u 7 valjda, pocelo u 10, (pre toga domaci hop malo) trajalo do 11, i razlaz [:)]. Ali kaze da je bilo dobro to vreme, i bila Olivia isto bla bla bla. Ali 2k din, misliiim...

Edited by Green

pa ja ne znam sta ste ocekivali (realno) ? Zabole njega da u nekoj vukojebini drzhi koncert duzhe od 45 minuta ... kapiram da to ne radi ni u USA, a tamo mu je najvece trziste i najveca prodaja. Nije to neki generalni hejt prema fiftiju, tako rade svi ti noviji muzicari.

Da pocne u 19h? Pa zar nije na onim plakatima pisalo - svecano otvaranje u 20h, koncert u 21h?

Mozda je nisam dobro shvatio... Ali opet je kasnio, sto i nije cudno, ali sat vremena je stvarno smesno. Bar 2h je mogao da odradi. Mada, i to sto kazes, svi "noviji" muzicari to rade.

Koncert je bio extra , jedino sto je bassivity smorio za medalju :S

Zvuk je bio slab , mada je bass bio pretarano jak u odnosu na ostatak.

Sad bassivity moze da kaze da su nastupali ispred 25000 ljudi xD

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Sto se tice samog fiftija bilo je do jaja,mislim jeste to samo 1 vremena trajalo,ali je makar odradio tih sat vremena kako treba.Prosuo par fazona i tako.

Najjace je bilo kad su ga gadjali cigarama a on kao u fazonu,oho cigare,do jaja.Sad mi jos treba upaljac,samo vidis leti 20 upaljaca ka njemu :))

A sto se tice ovih nasih,smorili su za sve pare.Pogotovo kad je neki od njih rekao ajmo beograde,picko.Posle toga pola arene drzalo .!. umesto aplaudiranja...

Sve u svemu bilo je ok,nasi su smorili,fifti je do jaja a oliviji bih srkao govna na slamcicu.Dobra je mnogo :)

@malatrola:E jel si ti bio u parteru negde na sredini da tako kazem?Posto sam cuo lika pored sebe kako kaze mala trola puna kontrolora :)

Pa ono mozda si ti bio negde u bilzini.

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

meni je bilo extra ....jeste da smo cekali cuku vremena da izadje 50 dent ali nema veze ....kada je izasao bilo je dobro .....nije mnogo pewao ali nema veze meni je bitno da sam ga video ...

I stvarno lik pewa za medalju

I molim Boga da dodje o5

Edited by _Gotti_

don't grow up it's a trap

Samo mogu da kazem LUDO I NEZABORAVNO ...

Ja sam iz Novog Pazara pa sam u Beograd stigao u 7h ujutru, setao sam, ubijao vreme do koncerta, dok 50 cent nije poceo da peva mislio sam da ce da odlozi, Basivity su sranje, znaci cisto sranje, dok 50 cent nije nastupio, otvaranje bi sranje bilo, kako je on dosao bilo je ludo i nezaboravno i odlicno.

HIP HOP SERBIA PORTAL

www.hiphop-np.com/forum

jbte prvi put vidim sliku sa certa gde toliko ljudi je izvadilo telefone/kamere i snimaju

pf to je ono vidi bio sam na fiftiju...

:D

svi mi rekose koji su bili da je bilo dobro al kao kratku

heh al najjakija prica je da je dosho gru i trazio da ga puste za dzabe on je kao "gru" i ovi iz obezbedjenja ga isqlirali :D

Bio moj drug, kazhe da je bilo do jaja, i josh je reko da je video Ajs Nigrutina i da mu je viknuo "Ajzache!", a ovaj se okrenuo i napravio onu debilnu facu lol, i josh je reko da je hteo da se slika sa njim, ali ga bilo blam... lol

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Bio moj drug, kazhe da je bilo do jaja, i josh je reko da je video Ajs Nigrutina i da mu je viknuo "Ajzache!", a ovaj se okrenuo i napravio onu debilnu facu lol, i josh je reko da je hteo da se slika sa njim, ali ga bilo blam... lol

lol, jedan rs acc koji važi godinu dana i ima jednu sliku sa njim!

;)

poz