ch1zra Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 stvar stoji ovako... primao sam ga tokom 4vrte godine, pa sam obnovio, therefore izgubio... sad vidim da ima neka fora oko ponovnog podnosenja prijave za studente koji su, citiram : "korisnici studentskog kredita, ali ga nisu primali tokom prosle skolske godine" i ta klasa studenata ne mora da se cima sa onim izvestajima o mesecnim prihodima i svime ostalim, nego tipa treba samo prijava, i potvrda o upisanom zimskom, i srednja ocena... mene interesuje, da li je neko imao slicna isqstva, ako jeste, kakva su, i posto su uopste jebeni papiri prijave, posto ih izgleda ima samo u bg-u i ns-u.... blagodarim unapred ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Izgleda da ovde niko nije uzimao studentske kredite ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 some1 any1 :? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Proveri na infostud-u tj. pitaj. Mozhda pod onim korisnici a nisu primili kredu misle na zaostale 3 rate?! Nego, chizrac reci ti nama lepo 'el su legle pare i da li je guzhva u samozvanoj univerzal banci? Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 I kad budes podnosio zahtev, nemoj da pises "podnosim owaj zahtev" , "molim cenjenu studentsq sluzbu" i slicno :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 stvar stoji ovako... primao sam ga tokom 4vrte godine... jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 random hate, olololololo Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 NHF chiro, ali bio je penal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 I kad budes podnosio zahtev, nemoj da pises "podnosim owaj zahtev" , "molim cenjenu studentsq sluzbu" i slicno :) ahahahahha upravo se prevrnuh :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 none taken, znam da je bio penal, al jbg... dok sam kucao sam sam sebe hteo da napenalim :P enivej, pare legle, mislim da nije guzva banman, al neam pojma stvarno... dakle, niko ne zna... 'bem vam sokola... :\ ocuu pareeeee Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 none taken, znam da je bio penal, al jbg... dok sam kucao sam sam sebe hteo da napenalim :P enivej, pare legle, mislim da nije guzva banman, al neam pojma stvarno... dakle, niko ne zna... 'bem vam sokola... :\ ocuu pareeeee Drugi uput ti je fon univerzal banke tj. njihovog korisnichkog servisa i pitanja u vezi kredita i stipendija. Kontam da ti je tamo naj da pitash poshto su oni u ugovoru, pa ispitash stvar Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 jos samo jedna stvar, gde ima u ns-u da se qpe prijave za kredu ??? da vidim da mi familija odradi to... plz asap, posto je rok do 31-og. :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Neka knizhara u ulici koja vodi prema Petrovaradinu, kao blizu mosta, malo zavucheno, pored neke turistichke agencije. Ne secam se imena. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 kazu da je pre mosta (nznm tacno kog) agencija jat je tu... mislim da je pre duge mosta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 (edited) Zadnja zgrada sa desne strane (gledajuci od grada prema petrovaradinu), bulevar mihajlo pupin. Ima neka tabla. Ulaz je kao u obichnu stambenu zgradu. Eto, josh i nacrtano Edited October 25, 2006 by banman Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts