Pesma-mrtve-dece Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 imam ortaka koju je svoju bivshu ribu izbacio iz svog stana golu u hodnik => na ulicu dok joj se kenjalo, bacio joj stvari kroz prozor.... koji car. inace... i marija i ovaj lik su bolesnici neki. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 kraljina! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 imam ortaka koju je svoju bivshu ribu izbacio iz svog stana golu u hodnik => na ulicu dok joj se kenjalo, bacio joj stvari kroz prozor.... koji car. inace... i marija i ovaj lik su bolesnici neki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 (edited) kenjam go i onda se mazem posle :) imam ortaka koju je svoju bivshu ribu izbacio iz svog stana golu u hodnik => na ulicu dok joj se kenjalo, bacio joj stvari kroz prozor.... koji car.ova sheyn je brutalna Edited October 22, 2006 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 AAAA NEVERUJEM TO JE MOJA KOMSHINICA SA SPRATA AAAAAAAAAAAAAAAAAAA IMA DA JOJ POMERIM DUPE OD ZAJRBAVANJA AAAAAAAAA NEVERUEM AAAAAAAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 reci joj "ajde shto loshe pushish, nego mogla bi na higijenu malo da obratish pazhnju" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 AAAA NEVERUJEM TO JE MOJA KOMSHINICA SA SPRATA AAAAAAAAAAAAAAAAAAA IMA DA JOJ POMERIM DUPE OD ZAJRBAVANJA AAAAAAAAA NEVERUEM AAAAAAAAA reci nam da se zajebavaš :)) ako ne, uslikaj se sa njom i baci na forum pic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 ili ako si urban napravi filmic :)))))))))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 leek je presao u novu fazu..sada deli letke po postanskim sanducicima.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Ko jos nije gledao video 07: Obratite paznju na krvave kratere u neposrednoj blizini pi*ke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Jebote shto je ovo. Topic se pretvorio u nadjite najodvratniji deo njenog tela... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 ajde bezhi u kurac, lik je dijabola isto koliko i ta riba. pobiti po rodjenju, a i vi mi niste jasni sa nekim komentarimai. lik je utard prve klase koji bi bolje utroshio energiju hranetji golubove sa neke klupice umesto ovoga. bozhe kakva dileja... dobio sam 6 shokova... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 (edited) Ko jos nije gledao video 07: Obratite paznju na krvave kratere u neposrednoj blizini pi*ke! ti si to bash studiozno gledao. Edited October 22, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 OMG UR ON FIRE smi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Ja sam svoje rekao :) nego da vas pitam par stvari. Kako da skinem pesmu. Imam DownloadStudio koji mozhe da skine ceo i sajt i ja skinem ceo sajt ali nema pesme =/ (mislim pishe kao da je tu velichine 1.53Mb ali chak i preko searcha ne mogu da je nadjem) Preko istoimenog programa mogu da uradim kao "Capture Audio" ali kada je snimim onda se chuje shushtanje i pucketanje... Kako da je "ochistim"? Btw Imam Sound Forge 8 ali nemam blage veze da radim u njemu Unapred hvala! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 wtf, i ovaj je skrenuo sa teme ili...? mislite o tome... olol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Nisam skrenuo sa teme. Lik je smeshan kada ni posle 6 godina nije mogao da skapira da je fuksa. Samo je do jaja nachin na koji ju je ispljuvao :) Ona je fuksa i tachka. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 ti si to bash studiozno gledao. skupe fukse ispod plavog mosta pa ovde uchi zhensku anatomiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 imam ortaka koju je svoju bivshu ribu izbacio iz svog stana golu u hodnik => na ulicu dok joj se kenjalo, bacio joj stvari kroz prozor.... koji car. http://en.wikipedia.org/wiki/Urban_legend ili ako si urban napravi filmic :)))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Nije mi se josh otvorio sajt...al iz vashih postova sve kapiram... lik je prejadan Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack_attack_127 Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 ja mislim da marija nije kurva ako mislis da nije vodi je kuci i upoznaj je sa roditeljima ili jos bolje spavaj sa njom bez kondoma ako imash m.da [quote name='D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 (edited) @croney brate jeste mi komshinica al za to zadovoljstvo da se slikam sa njom mora da platish u pivu tj u mnogo piva muni ponudu na pm :P Edited October 22, 2006 by GOd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack_attack_127 Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 mali ljudi male stvari lik je povredjen i jebeno emotivan a ona je kurvetina standardna prica on je njoj dao previse ona se osilila vratimo se topicu gde se zakljucilo da muskarac treba da bude svinja i to je to kafa je kul izgleda da samo tako treba...kome nije do gledanja ima u desnom gornjem uglu dugme X i klikni....ovako svi kao sta nas briga a samo klipove traze lol Ne moze web-sajt da zameni motornu testeru i gepek. Nikad! nasilje nije resenje ali je ponekada i dobro mene nije imao ko da nauci da izlupam zenu ali vidim da cu morati da pocnem sa treninzima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 aj sve mogu da skapiram, ali da je za SHEEEEEEST godina ne nauchish ribu kako da pljuga, to nikako ne mogu da skapiram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts