Jump to content

kako se zove ovaj film?

Recommended Posts

Da li neko zna kako se zove film gde Jeremy Irons glumi lika u Francuskoj, mislim da je Pariz, koji tako jebucka okolo dok ne vidi neku preteranu ribu u autobusu. I tu on jurca za njom dosta dugo dok je ne navata. Budu zajedno valjda godinu dana sve banja, ali se on na kraju smori a i stari porivi ga zovu, te je ostavi i pobegne. Onda je narednih par godina opet jebuckao sve sto je stigo dok ga nisu udarila kola i tu je ostao invalid od struka na dole. I onda dolazi ta riba sto ju je ostavio u bolnicu i vodi ga sa sobom, drzi ga u stanu da gleda i slusa dok se ona jebe sa raznim likovima. Ukratko, vraca mu milo za drago. U svakom slucaju, radnja je odradjena tako da Jeremy Irons prica tu pricu Hugh Grantu na nekom brodu, a film se zavrsava tako sto na kraju Irons ubije tu ribu s pistoljem a onda i sebe.

Probao sam na IMDB da nadjem ali ocigledno sam invalid. POMOC!!!

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

mislim da znam o kom filmu prichash, on je kao neki pisac i svo vreme pishe neshto i ona ga zbog toga drzhi u zhivotu. na kraju film je on ubije kucacom mashinom .. al nema shanse da se setim kako se film zove. najbolje bi ti bilo da pronadjesh tu glumicu i onda uradish ovo shto je weasel predlozhio.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Psycho' date='Oct 20 2006, 12:36' post='882466']

U pravu Kolence :) *kiss*

maki please, not in front of the klingons ;o))

Glumi i Emmanuelle Seigner, sto se pojavljuje u Ninth Gate sa Jonny Depp-om. Slatka mala...

otprilike nju kav vidish 90% je shanse da je polanskijev film (ili bar kad je ja vidim posto slabo gledam fancuze)

also pera kojot je chovek koji se svako malo pojavljuje sto u spanskim sto u fancuskim filmovima jer govori oba ezika tecno....gotivan je lik, stano glumi u takvim nekim filmitjima =o)

uglavnom meni lepo sto je kole opet ispao najpametniji od sve dece...mmm...daaa ;oD

mislim da znam o kom filmu prichash, on je kao neki pisac i svo vreme pishe neshto i ona ga zbog toga drzhi u zhivotu. na kraju film je on ubije kucacom mashinom .. al nema shanse da se setim kako se film zove. najbolje bi ti bilo da pronadjesh tu glumicu i onda uradish ovo shto je weasel predlozhio.

JEBOTE MAUDE!.

Pa zar od ranog jutra kreces, crni covece?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy