RavereN Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 primali ? hmmm pa da glupo bi bilo da rezervishem dan pred prodaju al opet ako ce druge radnje biti otvorene u 12h i prodavati istu igru ne znam zashto ne bi bilo te noci za sve ... shteta nema nekih detalja o kolichini =\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Ja mislim da ce maje moci da kupe ljudi iovako ako ne dobiju kao poklon istu u ponoc. Trebalo bi da bude oko hiljadu dinara. videcemo kakve su im maje, jer 1k din je povoljno =o) one sto ja nisam kupio napolju su bile 28 jura sve u debeloj uglastoj "futroli" od plastike, a slika je bila jako osetljivi preslikach + nije bilo bash one maje koju sam hteo =o( a da rezervishem ne smem, obecao sam samom sebi - ako ne bude kopije kad dodjem na red = bog ne zheli da igram ;o))) a detalji o kolichini su valjda 500 komada po prodavnici u ponoc i ne znam koliko sutradan =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavereN Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 ako je 500 po prodavnici onda mi je veoma teshko da poverujem da ce toliko ljudi znati za celu tu akciju al verovatno greshim :S ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 pa manje vishe svaka prodavnica ima 2-300 ljudi na raznim listama chekanja pa su se time rukovodili cenim =o) a da ce biti ljudi ne sumnjam...narkomanija je chudo =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Cenim da ako vidim vise od 500 ljudi na Obilicu ima da se smorim zesce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Ma bice po 20-30 ljudi najvise na svakom mestu sta vam je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Realno zabole me k za nagrade ... i za zvuchnike etc ... necu da se guram i cimam oko gluposti ( pusticu bloodstorma tj roflpopsa da to uradi umesto mene , a kada se tek pojavi primevil gg , ja uzimam prvi ^)^ ) ma samo mi daj expanziju pa da izgubim zivot . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavereN Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 teshko mi je da zamislim preko 50 (ne 500) ljudi ispred radnje u bulevaru ... mislim, to vec nije normalno pochecemo da izgledamo ko oni likovi shto su se skupili na dodeli hari poter knjige .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 znash kako, svako ko je lozhana il ne daj bozhe HCovac theti ce da bvude online kada 16og u podne serveri crashuju od 500+ ljudi u blastedu/hfp-u =o) a da bi to dozhiveo morash kupiti igru u ponoc 12 sati ranije =o) ne znam, ja se tripujem da ce biti preko 150 ljudi na obe lokacije samo tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavereN Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 imash pravo al opet taj neki osecaj da si ranije kupio ne znam ni sam, nije mi ni problem ako ne nabavim u ponoc samo da ima u podne to je sve jer kapiram da ce se sve to zaboraviti vremenom kako nastavljamo nashe farmovanje samo u drugoj sredini sa drugim stvarima pod drugim imenom itd.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki88 Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) Koje je normalno vreme da se dodje ? Jel moze oko 22-23 ? Edited January 15, 2007 by treehill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) radnja se otvara u 00:01 ti idi sad pa prespavaj ispred radnje ako ti trebaju zvucnici ^^ evo ovde cak ima i count down http://upgrade.wow-europe.com/ Edited January 15, 2007 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 joj vidim ja da ce biti masovan pokolj ! sto vishe to bolje ! .... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 I gde ce na kraju biti to takmicenje za zvucnike , na Obilicu ili Bulevaru , nisam video nigde da pise.. ko je siguran 100% gde ce biti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 jebote koliko su lenji ljudi ... http://www.compland.co.yu/games/wowbc/launch.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 said the killy :) anyway, dzogaz, ja se nadam da ovo nece biti kao i na guardianima kada je puklo staklo na skcu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 mene zhivo interesuje kako su oni mislili besnu wow raju u tolikom broju da strpaju u onaj kgb =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ajd dobro... i ne znam jel to u kgb za obe prodavnice ili samo za goldsvortijevu... opet...ako dodje po 100+ ljudi u svaku od prodavnica ono 50-70 ce mozda i da ode do kgb-a ja bih lichno zhurio kuci jer mi u 2 pochinje golden globe no ono... =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Pa pazi, logicno je ocekivati da ce u KGB otici ljudi iz Golsvordijeve jer je tu odma' blizu, Obilic je prilicno daleko. A sa druge strane, i ja mislim da ce svi koji kupe igru odmah juriti do kutje da bi uleteli na server :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavereN Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 uhm samo bi zamolio ljude koji kupuju u golsvortijevoj da se ne zadrzavaju mnogo na kasi nisu jedini :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Vazi da ce da idu u KGB, 90% ima da ODLETI TAXI-em kuci cim uzme svoju kopiju, i da se nakaci na RuR sa postom "OMG PRVI SAM USAO NA SERVER D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D::DD:D:D::D". ROFL znaci moja akcija se sastoji iz toga da u 00:01 stanem ispred radnje kolima kupiti bc istrcati iz radnje (za to vreme su kola upaljena) pritisnuti gas do kraja ne pustati gasa do kuce pobeci od policije zbog brze voznje baciti kola posle dolazenja ispred kuce (jer ih vise nikada necu koristiti) trcanje uz stepenice razvaljivanje vrata staviti prvi cd za instalaciju (cd koji ceka otvoren naravno) obezbediti hranu za naredne 2 godine pozdraviti se sa svim koje znam i poceti kraj zivota :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::DD:D::D:D:D:D::D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 gde reche kily da kupujesh tbc da dodjem da odvezem kola dok ti otrcis do prodavnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 To sa launch party sam procitao 16 puta pre nego sto sam postovao i nigde se ne precizira u kojoj je radnji za prvog kupca nagrada... anyway jel neko zvao radnju da pita jel je vec pocela da se skuplja masa isped? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) Nisam chitao ceo topic, al opet verujem da bi bilo editovano ili objasnjeno da je neko napisao nesto o tome ; 5. Kad izadje The Burning Crusade, a niste kupili svoju kopiju moci cete da levelujete do 70og ubijajuci po postojecim hi lvl zonama koje su sad u igri, ali naravno mnogo sporije nego da odete u Outland (glasine su da kvestovi na sadashnja 2 kontienta nece davati exp u TBC mada mislim da to nije tacno, mada tih kvestova je premalo za ozbiljan lvl do 70og) A ovamo : 4.1Q Will we be able to get higher then Level 60? With or without the expansion? 4.1A Yes, with the expansion you will be able to get up to level 70. Without the expansion you will stay capped at L60. Link : http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...25993&sid=1 Mada kapiram da vishe nije tako vazno kad je ostalo svega sat vremena do expanzije :) Edited January 15, 2007 by Shakzor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 killygor rofl.... ... znaci ne znam... moj ortak je dobio G3 mouse... u picku materinu.... sad tek kontam da je zamalo dobio zvucnike sms poruka mi nije bila jasna covece na frostmane-u nas 10 pratimo u elwynnu shaman kako leveluje koje smo psihopate jebote Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts