LaG Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 zashto u quake 2 sve kasni za 0.2 sec? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 42! care... zasto svi mislite da sam ja peder to bi vi samo zeleli!!!!!!!!!!!!!! Zato sto se tako prezentujes, kao "tur-operator" (sto bi rekli nasi mili 'rvati) :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Zashto se kaze zashto a ne recimo "balaljm"?Zashto im je bash zashto palo na pamet(koja se opet mogla zvati i reltam)? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Aj sad jedno ozbiljno pitanje, da li ste nekada videli bebu goluba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Ja jesam :) ps: jebeno ruchno podizanje wireless uredjaja na krov zgrade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 kh kh kh a sto je a*b=b u bulovoj algebri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 a=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 u istoj je i a+1=1 i a+b=b dang it now Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 (edited) .... glup sam Edited October 22, 2006 by ShinedowN Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 u istoj je i a+1=1 i a+b=bdang it now NULA, mora da je NULA!!1 btw, jel ovo pitam te pitas me, ili nesto nisam dobro razumeo? A ako je "intelektualna" verzija tog topica, onda ja imam jedno "polu-intelektualno" - Koliko otpr mozhe da stoji otvoreno dugotrajno mleko van frizidera na sobnoj temperaturi ... naravno, zatvoreno u tetrapaku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 ja ne znam o cemu se ovde radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 izbananisao sam se nesto, nisam spavao pa sam iz prve procitao koliki otpor pruza mleko u tetrapaku :| ah jao urose, ulepsao si mi jutro :))) moras preciznije da formulises pitanje. na kojoj geografskoj duzini i sirini zivis, na kojoj nadmorskoj visini, koja je vlasnost vazduha i doba dana kada si merio temperaturu u sobi? 73/48, 348m, 65%, podne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 i da definishe kako je to "otvoreno mleko zatvoreno u tetrapaku" ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 i da definishe kako je to "otvoreno mleko zatvoreno u tetrapaku" ;o)) znao sam da ce neki smartass da se javi :) e da, zaboravio sam jos jednu krukijalnu stvar. koji tetrapak je u pitanju? moramo da izmerimo dodirnu povrsinu mleka sa kiseonikom, nije ista brzina oksidacije jogurta iz malog i iz velikog tetrapaka, ili iz case. Tetrapak od 1L, 1.6% mlecne masti je u pitanju. Dodirna povrsina mleka sa kiseonikom pri gornjoj povrsini tetrapaka je 7% ukupne gornje povrsine tetrapaka, ali ako racunamo da je kiseonik prodr'o unutar pakovanja onda je ukupna dodirna povrsina mleka i kiseonika = ukupnoj gornjoj povrsini tetrapaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 nenene specificiraj dimenzije pakovanja, znamo mi da si ti extra speshl baya i da pazarish parmalat i druga uvozna mlektza koja nisu ko good ole kravaja nego su ona uzha pa visha itd itd....ili's mozda nashao jedno od onih stari mleka u tetraedrima ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Dimenzije pakovanja su 9.3x5.4x19.9cm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Meni stoji nekih 5-6 dana, ako ga koristim svaki dan. Ima mnogo ljudi koji se strecaju na pokvareno mleko jer imaju losa iskustva. Inace, ako ga ne koristim, stavim u frizider, a onda opet izvadim ukoliko mi treba. Mleko na sobnoj temperaturi ima najbolji ukus. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Mleko na sobnoj temperaturi ima najbolji ukus. Pa to ... zato i pitam. Ja licno ne volim mleko iz frizidera u bilo kom obliku, a posebno ne u kornfleksu/cerealijama, stoga ga drzhim van frizidera i obicno taj litar potraje max dva dana, ali cisto me zanima u teoriji. Kapiram da leti ne moz' da predje jedan dan da se ne pokvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 bratjo junaci to za temperaturu je individualno, lichno preferiram kad je skoro ledeno...takodje veliki chinilac je kako ga otvorite i konzumirate, tj, to mleko je "chisto" dok je unutra, u trenutku kad ga otvorite imate zapravo samo 4 stvari koje ga kontaminiraju i zapochinju kvarenje. 1. spore budi koje su svuda u vazduhu pa i u frizu i od njih ne mozhesh da pobegnesh 2. razne infekcije koje se shire vazduhom, ali to je u principu jako retko 3. sa prstiju prilikom otvaranja 4. sa usana/iz usne duplje kad se cevchi iz tetrapaka direktno i u principu bakterije noshene pljuvachkom su #1 razlog kvarenja mleka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Niko nije se nije zapitao išta na moje pitanje :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 bratjo junaci to za temperaturu je individualno, lichno preferiram kad je skoro ledeno...takodje veliki chinilac je kako ga otvorite i konzumirate, tj, to mleko je "chisto" dok je unutra, u trenutku kad ga otvorite imate zapravo samo 4 stvari koje ga kontaminiraju i zapochinju kvarenje. 1. spore budi koje su svuda u vazduhu pa i u frizu i od njih ne mozhesh da pobegnesh 2. razne infekcije koje se shire vazduhom, ali to je u principu jako retko 3. sa prstiju prilikom otvaranja 4. sa usana/iz usne duplje kad se cevchi iz tetrapaka direktno i u principu bakterije noshene pljuvachkom su #1 razlog kvarenja mleka dobro je da sam ziv osto do sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ahahaha ali reci kako bi bilo dobro da ima natpis "svaka semenka izpljutzhkana by highly proffesional tjigani" =oD sigurno ih sortiraju po velichini i onda im crackuju ljusku ispod nekih valjkova pa malo treshenja za razdvajanje...naravno ovo je nagadjanje, taj proizvodni proces josh nisam video u "abenteuer lebenu" ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Kolko ja znam samo ih valjda duze prze ili tako neshto i same se otrvore nema shanse da ih ljushte drugachije. A bdw kole odgovorio si lepo ljudima 42!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Zato sto radis na PC-ju a ne na Mecu! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Zasto je miris vazniji za dojam o hrani? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.