Jump to content

popravka mp3 plejera?

DECEPTICON

Recommended Posts

Pozdrav svima,

imam jedno vrlo jednostavno pitanje - KO U OVOM GRADU MOZE DA POPRAVI MP3 PLEJER?

Znaci pola godine idem od servisa do servisa i svi mi kazu da ne rade mp3 plejere. A i nije neki kvar - polomio sam uticnicu za sluske. Ove iz servisa valjda mrzi da se cimaju za par minuta posla pa nece ni da rade: "Zasto da popravljas, pa kupi novi?" fazon.

Ako je neko nosio mp3 plejer na opravku, molim da mi kaze ime servisa.

Hvala

Pa u tome i jeste fora - kakav je to klosarski servis koji nema rezervne delove?

Inace, ne slazem se da se ne isplati popravljati MP3 plejer. Novi jack za sluske je oko 70 din. Ista je cena i za LED diode (ako nekom rikne daljinski, da zna) :) Ruke ne mogu da budu vise od 300-400 din. A koliko bi me izasao novi mp3 plejer sa 256 MB?

Pa u tome i jeste fora - kakav je to klosarski servis koji nema rezervne delove?

Inace, ne slazem se da se ne isplati popravljati MP3 plejer. Novi jack za sluske je oko 70 din. Ista je cena i za LED diode (ako nekom rikne daljinski, da zna) :) Ruke ne mogu da budu vise od 300-400 din. A koliko bi me izasao novi mp3 plejer sa 256 MB?

ko ce da drzhi rezervni deo koji verovatno nikad nece iskoristiti, samo mu dzabe zauzima prostor. a ruke su standardno 10e.

inache 512mb ipod je 65 jura, a popravke uredjaja pod garancijom se u vecini sluchajeva ne rade vec se plejer zameni.