Jump to content

''Zašto sam ostao...''

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lik je faca, pravi Srbin - inatlija. Nazalost emisiju nisam gledao, ali sam dosta o tom citao. Da je mladji pa da i razmislja o necem drugom, ali ovako nek se bori do kraja!

Ali, heroj nije - kao sto je Drsko reko, heroji su ljudi koji se bore za vece ciljeve, ova prica je o hraborm i ponosnom srbinu, ne heroju.

Inace tim sto nekog prozivate za nejgovo misljenje samo pokazujete da ste vi u stvari "deca". Rockdudbg gleda na stvar tako i ima na to puno pravo. Licno se sa tim neslazem, ali ne nameravam da ga prozivam da je glup ili da se stidi ...

sex, drugs and bio food!

Inace tim sto nekog prozivate za nejgovo misljenje samo pokazujete da ste vi u stvari "deca". Rockdudbg gleda na stvar tako i ima na to puno pravo. Licno se sa tim neslazem, ali ne nameravam da ga prozivam da je glup ili da se stidi ...

Moze da gleda kako hoce,ali kad pogleda taj dokumentarac...nije ni pogledao a lupa random hejt zakljucke...

E ROCKDUD ROCK I METAL SMRDE

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Nisam gledao emisiju,ali iz procitanog se vidi da to sto covek radi nije junastvo,on nije heroj nego covek bez mozga.

A taj deda, koji je jedan, od neznamnijakolko srba koji su naseljavali to podrucje, jednostavno ima patriotske principe i jednostavno, ne zeli da preda nesto sto je NJEGOVO, mozda ces shvatiti o cemu pricam, kada ti se zagreje dusa, dok slushash himnu svoje zemlje.

edit: jebo vas "NO FLAME"

Edited by spo(ghost)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

A taj deda, koji je jedan, od neznamnijakolko srba koji su naseljavali to podrucje, jednostavno ima patriotske principe i jednostavno, ne zeli da preda nesto sto je NJEGOVO, mozda ces shvatiti o cemu pricam, kada ti se zagreje dusa, dok slushash himnu svoje zemlje.

edit: jebo vas "NO FLAME"

Pa lepo sam ja reko da je preterani patriotizam veliko sranje.Super je to,ti si patriota samo ako sebe stavis u najgoru mogucu situaciju.Ali si anti-srbin ako kazes da lik koji to radi gresi,i onda si glup,nemas principe,dostojanstvo,i ostale sprdacine.

Ja sam samo rekao da mislim da je glupo ziveti u intau albancima,i u onakvim uslovima.Ja neshvatam to,ma koliki ti patriota bio.

Ne zeli da preda nesto sto je njegovo?Ni ja ne bih predao da postoji mogucnost da ostane moje,ali posto takve mogucnosti nema bez u sume:)

vid'o sam deda mraza

Glup si jer nemozesh da skapirash choveka koji ima 76 godina i zeli to malo zivota da prozivi na svom ognjishtu i da umre tamo gde mu je srce. Glup si.

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Pa lepo sam ja reko da je preterani patriotizam veliko sranje.Super je to,ti si patriota samo ako sebe stavis u najgoru mogucu situaciju.Ali si anti-srbin ako kazes da lik koji to radi gresi,i onda si glup,nemas principe,dostojanstvo,i ostale sprdacine.

Ja sam samo rekao da mislim da je glupo ziveti u intau albancima,i u onakvim uslovima.Ja neshvatam to,ma koliki ti patriota bio.

Ne zeli da preda nesto sto je njegovo?Ni ja ne bih predao da postoji mogucnost da ostane moje,ali posto takve mogucnosti nema bez u sume:)

Ima nesto vise od zivota pukog, da bi ziveo, eto tako, cisto da se racuna. Tim pristupom ces svoje godine na ovom klikercicu od planete provesti kao mikron sive mase koja je svojom uljuljkanoscu dovela svet do ivice novog velikog rata posle koga ce se izvuci ljudi koliko je danas Srba na Kosovu. Mogu da oprostim sedamnaest godina, jedino to, kada budes jos malo porastao, procitao ponesto, slusao starije i mudrije, to ide sa godinama, nadam se da ces shvatati sire. U tom momentu je vec stvar licnosti kako ces reagovati. Do tada cuti i slusaj.

Mislim da sam slican post vec napisao pre oko godinu dana.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Glup si jer nemozesh da skapirash choveka koji ima 76 godina i zeli to malo zivota da prozivi na svom ognjishtu i da umre tamo gde mu je srce. Glup si.
Pazi,da mi je to reko neko pametniji od tebe pa i da mu poverujem,ali ovako....Ali neka,tako treba da govori pravi srbin,"patriota"...ahaha,stvarno ste nekad smesni...

Nekapiras ono sto sam rekao,a to govori o tebi,i sad ja treba da kazem da si ti glup?e moj srbine,ima nas raznih...

Dobro on zeli tamo da provede ostatak svog zivota,tamo gde su bili njegovi,gde je sad on,i sve to,bla,bla,ali ma koliko ti star bio i ma koliko ti nemao zelje da napustis to mesto. opet kako neko moze da ima zelju da ostane dole?U prizrenu 15 srba?I ti sa svojih 76 godina zelis da ostanes dole u kuci bez prozora,osnovnih potreba,bez komunikacije sa spoljnim svetom,ne spavas nego nocu gradis odbranu.Uradices to jer volis KiM,i mesto svojih predaka?I zato sto si hrabar,junak?Ako vec ima toliko godina,i ako dole nemogu da mu priuste normalan ostatak zivota,nek se smiri i to malo prozivi na nekom mirnijem mestu.

E ako ti neshvatash sta sam ja sad hteo da kazem,a ponavljam se po 100 put e onda decko ma koliko ti godina imao glup si.

Svako neka radi shta misli da je najbolje za njega,ja sam rekao kako bih se ja ponasao u takvoj situaciji.Ako on zeli da zivi tako neka.Nije moj problem.

Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza