Jump to content

300!!!

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hmm...pa kako kome =o)

lik sto glumi leonidu je onaj irac/shkot sto tako mozhe da se vidi chesto po filmovima....laki ga sigurno zna iz nekih horora ;o)...meni lichno najpoznatiji po onoj nemahckoj koprodukciji atile...2parter tv film u hallmark stilu...uglavnom gotivan je gulmac...

hmm...pa kako kome =o)

lik sto glumi leonidu je onaj irac/shkot sto tako mozhe da se vidi chesto po filmovima....laki ga sigurno zna iz nekih horora ;o)...meni lichno najpoznatiji po onoj nemahckoj koprodukciji atile...2parter tv film u hallmark stilu...uglavnom gotivan je gulmac...

larin bivshi dechkonja u Lara Croft: Cradle of Life, a znam ga i iz neke srednje uloge u Reign of Fire

• 2 weeks later...

evo jedan link za wulfgara

http://www.pathfinderthemovie.com/

vikinzi protiv indijanaca :)

Oh yeah. Vikinzi protiv indijanaca... asskickin' potencijal je nezamisliv. Josh da su uzeli Dizela za lead i pronashli nachin da ubace i crnju Veslija... ovo je mogao da bude najjachi film josh od Kazablanke. [:D]

btw

@ Ivanko feget - Dubchekova for teh win!1! [roflmao] Ja sam neko vreme trazio neku sliku od Dzudit koja bi bila dobra za avatar, ali avaj, nisam je nashao. :(((((

Edited by Wulfgar

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.