fatboy Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Ljudi, pomoc mi treba... El ima negde u BGu LightScribe CD-ovi po ogucstvu BEZ omota na shtapu... Ovde imam samo Verbatim CDe te vrste u onoj odvratnoj debeloj plastic kutiji za 60 kinti a treba mi vishe komada za ove promo mixeve da stancam i podelim ljudima... Aj ako nadjete negde javnite detalje i cenu... aj fala! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Koliko ja znam, tako nesto ces jako tesko naci, nije da se to bas "primilo" medju narodom. A gde da potrazis, uvek bih ti preporucio standardna mesta gde se prodaju i "obicni" CD/DVDovi, znaci prekoputa ETF-a ili u prolazu kod Doma Omladine. edit: Slucajno naleteh na oglas Mikro Racunara, kazu da imaju Lightscribe za 0.39 evra. Pa proveri o cemu se radi ako ti odgovara - 011 3030296 i 011 3030293 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 jel mogu na LightScribe da rezem sa NEC 4571 ? tj on ima Labelflash ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 11, 2006 Author Report Share Posted October 11, 2006 neam pojma, znam da DVD rom mora da bude sertifikovan bash za tu lightscribe akciju... inace probao sam i mnogo je jak fazon, napravio sam sebi reel promo mix cd, ono full, stampa i na omotu i na samom CDu :)) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Ljudi, pomoc mi treba... El ima negde u BGu LightScribe CD-ovi po ogucstvu BEZ omota na shtapu... Ovde imam samo Verbatim CDe te vrste u onoj odvratnoj debeloj plastic kutiji za 60 kinti a treba mi vishe komada za ove promo mixeve da stancam i podelim ljudima... Aj ako nadjete negde javnite detalje i cenu... aj fala! Alfa Media Group. Adresa: Balkanska 42 Mesto: Beograd Telefon: 011 362 0762 nece shkoditi da nazovesh btw poslao sam danas napokon dead leaves Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts