Guest Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 ma jok, kurcu ne valja jbt pojma nisam imao da je ovoliko skupo, iznajmiću sobu kod lakijevog ortaka a za ostatak koka i rave :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 imash gajbu ? ajde da ... Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 varimo? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Mohikane kingu Jbt kolega sa faxa za 250e zivi u chetvorosobnom stanu sa sve centralnim i video nadzorom. Novogradnja mirjevo. Zbilja? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 (edited) Najozbiljnije Ne znam tachno koji je deo to mirjeva [od pandurske stanice jedno 200m]. Od poznatijih koji mu zivi u kraju zna jedino za Djanija :D Ima fazon u mirjevu sa 2 zgrade. Isto su izgradjene, znachi niti manja kvadratura, niti manji kvalitet, ali jedna zgrada ima ima jedno 10-15k jeftinije stanove. Razlog u tome je zbog leshca. Spaljuju lesheve pa se dim o spaljivanja navatava na prozore, tako da imash svako jutro masne prozore. Zgrade su udaljene jedna od druge 20m :) Edited October 2, 2006 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 CUO SAM DA JE KVADRATNI METAR IGLOA NA SEVERNOM POLU DINAR I PO. MOJ TE PIPO OLOLOLOLO ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 :)) da znam da mi se sestra seli iz stana na vidikovcu.. znala bi zasigurno da je free.. ovako.. nishta.. :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Najozbiljnije Ne znam tachno koji je deo to mirjeva [od pandurske stanice jedno 200m]. Od poznatijih koji mu zivi u kraju zna jedino za Djanija :D Ima fazon u mirjevu sa 2 zgrade. Isto su izgradjene, znachi niti manja kvadratura, niti manji kvalitet, ali jedna zgrada ima ima jedno 10-15k jeftinije stanove. Razlog u tome je zbog leshca. Spaljuju lesheve pa se dim o spaljivanja navatava na prozore, tako da imash svako jutro masne prozore. Zgrade su udaljene jedna od druge 20m :) jesi li siguran da on zivi u lescu? zvuchi kao da mu svakog jutra pored gajbe prolaze bez povratka kolone jevreja . . . Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 500 jebenih eura, pa ovaj beograd je postao vrhunski skup :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 E VUDU AJDE SAMNOM U FIJOKU DAMI PUSIS DJOKU! OCU AL POSLE TI SAMNOM NA PUCHINU OLOLOOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 :)) da znam da mi se sestra seli iz stana na vidikovcu.. znala bi zasigurno da je free.. ovako.. nishta.. :| E DA JA ZNAM DA IDEM SUTRA NA SEVERNI POL ZNAO BIH DA JE MOJA GAJBA FREE ALI OVAKO NISHTA JEEEEEEEEEEEEBIGA ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 OCES I TI NA PUCHINU LOL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 (edited) mohican bash si sladak.. Edited October 2, 2006 by moi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 lol neko mohiju reko da je sladak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 dobila sam zabranu bacanja bilo kakvog vida h8a.. tako da.. :))))))) svi ste mi tako slatkiiiiii.. kru..nadam se da tje drugar u skorije vreme da nadje stanchitj koji mu odgovara.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Neka neko zove laga ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 ako drugu josh treba gajba, imam ja... zvezdara, soba, kujna, kupatilo, 150 evrica + potroshena struja... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 (edited) Moze da se nadje za te pare.Ja sam ziveo u krunskoj za 150e, 15kvm, TA, 45 blok za 100e (sa cimerom), Mirijevo za 120e, sto se tice ostalih delova grada za 150e, Cukaricka padina, Altina, Karaburma (malo teze), Visnjicka Banja (najlakse),Kotez.Ako moze da plati agenciju nek poslusa bola jer je to najbolje,najbezbolnije resenje. http://www.terazijeapartments.com/ http://www.eurent.co.yu http://www.triumph011.com/ http://www.interactiveapt.com/ http://www.zonarent.com/ http://www.eurorent-belgrade.com/ Terazije uzimaju 70% od mesecne rate, ali su i realno najbolji. Ako se zeznuo pa uplatio onim trulim agencijama 2,3k dinara da mu kao nadju gajbu i ako hoce da ih zatvori nek mi se javi da mu objasnim kako Otvorice se ponovo naravno, ali ce platiti masnu kaznu. lol weco \o/ soba ili full gajba? Edited October 2, 2006 by Demian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 I satana Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 igore menjaj sliku .. ne stoji ti @satan ... a sotonicu i ostatak zaboravljas ... cccc... @topic... cek sta beshe topic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Nekakva gajba za ortaka. Ako nije mnogo probirljiv, uzmite mu gajbu jelena i zdravo :) Evo, smanjiću trolovanje, starting.... now. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 (edited) Terazije uzimaju 70% od mesecne rate, ali su i realno najbolji. Aj' jedno glupo pitanje. Uzimaju 70% prve rate ako sam hepi sa gajbom ili placam stlno 170% stanarinu - 100% za gajbu i jos 70% agenciji kao zahvalnicu za uslugu? Edited October 2, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 aj ukljuci mozak pa se vrati za 5 minuta :) hvala demiane, weco i dule overite pm :) Samo prvi put Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 aman ljudi, ne mora da je centar, samo da spada u bg :) moze onda i u Pancevu(spada vise nego Mirijevo,Kotez,Nbg :))))),za 150evra ja cu da asasinujem moju komsinicu i da mu prodam stan od 60kvm za 1000 :))) ima beovoz na 10minuta peshke,dve buske linije koje prolaze na svakih 15minuta,park ispred gajbe i exkluzivno pravo da bude moj prijatelj raj na zemlji jbt :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 evo ukljucujem u aranzman i exkluzivno koriscenje mojih sexualnih usluga ukoliko se oseti usamljenim :(((( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts