unknwn Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) . Edited October 28 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 za taj kesh teshko, pogotovo shta sad jelte pochinje godina. mozda da proba da nadje nekog cimera ili tako neshto. neka mu je sa srecom u svakom sluchaju. komshinica mi izdaje neku gajbi na bez kosi, mislim da je pre neki dan i dobila otkaz od stanara, pa cu je pitam, mada mislim da ona za to trazi 200 evrica. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) za taj kesh teshko, pogotovo shta sad jelte pochinje godina. mozda da proba da nadje nekog cimera ili tako neshto. neka mu je sa srecom u svakom sluchaju. komshinica mi izdaje neku gajbi na bez kosi, mislim da je pre neki dan i dobila otkaz od stanara, pa cu je pitam, mada mislim da ona za to trazi 200 evrica. za garsonjeru ne bih rekao da je malo 150 evra. e sad u pravu si za to shto pocinje godina i bice mu prilicno tesko da nadje stan. ali sve zavisi od srece. a ti oglasi su govna... u svakom slucaju nije malo 150 evra ako lokacija nije bitna. Edited October 1, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Stvarno nije pomoc, smoricemo kruleta ;) ali 150e je ono, kes za koji mozes da dobijes stan ali bas tako negde na "periferiji". Plus su naravno sve agencije, koje ti uzmu pare a ni ne nadju ti gajbu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) Mo Edited October 1, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Pazite, da ne bude ono, da ne mozhe, moj ortak recimo (forumas) izdaje gajbu za 150 e u centru grada (skoro pa strogom centru) ali je to prizemna kutja, u dvoristu koje se deli sa jos par porodica, etc etc, a i to je bas ono, user da nadjes tako nesto. Generalno oko 200 je minimum za neke lokacije malo dalje od centra, ali se dogadjalo da se za 150ak nadje recimo nbgd itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Pazite, da ne bude ono, da ne mozhe, moj ortak recimo (forumas) izdaje gajbu za 150 e u centru grada (skoro pa strogom centru) ali je to prizemna kutja, u dvoristu koje se deli sa jos par porodica, etc etc, a i to je bas ono, user da nadjes tako nesto. Generalno oko 200 je minimum za neke lokacije malo dalje od centra, ali se dogadjalo da se za 150ak nadje recimo nbgd itd. Pazi moji ortak, Mateja, iznajmljuje takvu jednu gajbu - dvorishte gde ima 4 spojene prizemne kutje - skender begova (donji dortjol valjda) - i to je za 150eu - retzi mi da su to gajbe od tvog ortaka? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 za te pare ne moze da nadje nista blize od zemuna ili karaburme Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Pa napisao je da lokacija nije bitna. :) agencije ti u tim low cost varijantama slabo znače kao Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Pazi moji ortak, Mateja, iznajmljuje takvu jednu gajbu - dvorishte gde ima 4 spojene prizemne kutje - skender begova (donji dortjol valjda) - i to je za 150eu - retzi mi da su to gajbe od tvog ortaka? nisu, srecom :) ajde ljudi dajte neke konkretne informacije ako imate neke prijatelje/poznanike/drugare koji izdaju, ili znaju neke druge ljude da izdaju gajbicu. Poenta je krule da bismo ti mi rado pomogli, ali da ako ga ne ukenja skroz, nema nista od toga. Evo na primer, ja znam tri osobe koje izdaju _sobu_ za 100 evra na vracaru, a znam i jednog lika koji izdaje _garsonjeru_ za 300! Jos jedan izdaje za 250 takodje garsonjeru. Drugarica je imala 150 evra za gajbu, i prevrnula je sve zhivo, bila u sest agencija i tek u sedmoj je uspela da nadje stan negde na kraju zemuna. Burazer je uspeo da nadje za 150evra neki stan na Vozdovcu, ali nema grejanje i prakticno je polu-zavrsen, no njemu treba za "radionicu" pa mu seva na sta to tacno lici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Neverovatno prosto kako je teshko naci stan u beogradu kvalitetan :( + naravno sto pola oglasa u novinama su lazni, i agencije varaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 imam ja 2 komada,izdajem,jedna je 250 druga 400,ako je zainteresovan cimni me na pm.(namestene su,lokacija : kod Tasha i u Knezu.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 nije teshko naci, samo ne za 150 evrica, igi je vec cini mi se rekao, zemun mozda negde gornji grad, ili zabaceniji edo grada, a i to je pitanje kako ce izgledati ta gajba. vec rekoh mislim da mu je najbolje reshenje da potrazi neke cimere, onda moze shiroko. to naravno otvara onda sasvim drugi set pitanja, ali ako vec nema izbora to je to. btw. chini mi se da smo vec prichali o ovome proshle dine, te agencije koje traze kesh da bi ti kao uopshte nashle stan su klasichna prevara, jer oglase par virtuelnih stanova kao za 150 evra ljudi dodju uchlane se, pokazu im neke rupe koji se pokazali i kraj priche. vece agencije naplacuju po uchinku tj uzimaju polovinu prve sume od choveka koji izdaje. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Evo ovako, posto je moj ortak relativno skoro uzeo gajbu, jes doduse 250 evrica ali to nije bitno. Dakle te agencije sto su mu uzele pare unapred nisu nikada ni trazile stan. Moj ovaj ortak se opekao isto. Fora kod ozbiljnih agencija je sledeca. Oni traze stan, ako nadju ti pogledas, ako ti se svidi uzmes. Placas im pola od cene koliko iznosi jedna mesecna rata za stan, znaci, u slucaju tvog otraka 75 evra. Ako mene pitas to je najbolji nacin, ovaj moj ortak je dobio 4-5 ponuda i odabrao onu koja mu najvise odgovara. Sto se cene tice, znam da se cena stana u Belom Potoku krece oko 100 evra, ali to je bas daleko. Uostalom uvek moze da te usere. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 josh samo mu reci ime agencije, poshto su takve u manjini ali po pravilu najvece i najozbilnije. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 imam ja 2 komada,izdajem,jedna je 250 druga 400,ako je zainteresovan cimni me na pm.(namestene su,lokacija : kod Tasha i u Knezu.) offtopic : ima li bre covece nesto sto ti ne valjas?? @topic .... 150 jura za garosnjeru je izvodljivo , al bez racuna... ili da uzme cimera ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ma moze sve da se nadje npr... ja u nsu sam nasao kod riblje pijace (sam centar (blizu svega)) garsonjeru za 150jura, a u istoj toj zgradi ista takva garsonjera se izdavala za 220jura ... znaci samo treba biti uporan i huntovati iako je sada malo kasno Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 offtopic : ima li bre covece nesto sto ti ne valjas?? @topic .... 150 jura za garosnjeru je izvodljivo , al bez racuna... ili da uzme cimera ... ne kapiram Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 pa mozesh to i ovde, cena stana opada sa kvadraturom, garsonjere su ubedljivo najskuplja opcija. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ne kapiram šta misliš pod bez računa ? gde god da uzme stan moraće da plaća telefon - komunalije i slično... brate, niže su ti cene u NS od Beograda dosta :) u Subotici bi za do 300e mogao da nađe 2soban stan opušteno, ali to nije poenta :D naravno da znam da su nize cene u ns nego u bg... samo ti kazem da ako malo bolje potrazis mozes uvek za dobru kintu da nadjes lep stan ovaj primer sam ti dao kako sam se ja dojaja snasao za pare koje daju moji ortaci na "periferiji" grada Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Za te pare je jako tesko naci bilo sta, zapravo moji su hteli da kupe neki stan u Beogradu i mogu vam reci da shupe koje su u uzem centru kostaju vise nego kuca u selu od 300 kvadrata, kod stana po mom misljenju je najvazniji komfor a to je da ima grejanje, struju, tel prikljucak i sve sto je neophodno za zivot, vecina toga sto se izdaje je jako nepovoljno bar u toj blizini centra grada. Moja neka preporuka je da proba da nadje nesto na periferiji jer od potraznje stana za 150 evra u uzem centru nema nista, osim ako ga ne posreci ili zakupi stan od nekog koga poznaje pa mu da popust. Anyway tesko je naci dobar stan za male pare u BGu these days... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ma mozhe da se nadje za te pare samo je pitanje shta je u pitanju (tj u kom je stanju stan) i dal ima grejanje ili nema. ovo shto je bole rekao je jedino pametno. ima i za 150e u samom centru da se nadje al ono imace mesta samo za krevet i pishtolj iznad njega. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 kolko može da se dobije za trosoban kod arene, novogradnja, nenamešten, ima sve od centralnog do video nadzora ozbiljno pitam, ortakinja izdaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 NOVI Beograd, kod Beogradske arene, 3.0, 75m2, luks, nova zgrada, 750 EUR, izdajem. 065/614-7745 NOVI Beograd, kod Beogradske arene, 3.0, 75m2, lux, nova zgrada, terasa, 800 EUR, izdajem. 064/614-7745 NOVI Beograd, kod Beogradske arene, 3.0, 78m2, novogradnja, neuseljavan, 850 EUR, izdajem. 064/327-3383 NOVI Beograd, kod Beogradske arene, 3.0, namešten, CG, tel, nova zgrada, 750 EUR, hitno, izdajem. 063/788-8493 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 (edited) Jbt kolega sa faxa za 250e zivi u chetvorosobnom stanu sa sve centralnim i video nadzorom. Novogradnja mirjevo. Koliko je taj deo oko arene precenjen :) [mada on i nekoliko mesta, iole valjau za zivot na nbg-u] Edited October 2, 2006 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts