Dreadlord Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Ja sam cenim najbogatiji, imam brate, razumesh, ostrvu, toku deagl zlatnog brate, vidish onda Bembaru novu rodjache, daklem kutju na dedinju sa bazenom, tu sam brate zabo plazma tv u svaku sobu razumesh, a kvake su mi chisto belo tozla sine, vidish gajba sva u mahagoniji razumesh.... Chemu topik? Misilm kotam da je tome da se vidi ko je mamlaz... Ajd da ne bude da sam samo hejtovao - imam dovoljno para. poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Moja vikendica Moj autic I sve to nestade kad se probudih :P I ja glasam da je Srba najbogatiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 e ljudi ajmo jedan lock... founder ovog topica je vec rekao da sam u pravu... nema potrebe vise diskutovati :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Ma Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 28, 2006 Author Report Share Posted September 28, 2006 Samo sam chekao kad ce Srba da pomene zenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Samo sam chekao kad ce Srba da pomene zenu Pa i treba da spominje zhenu, a i dete... :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Zavisi kako gledas na imanje para i sta su ti prioriteti. Recimo , subotom izadjem sa 1500-2000 dinara , cesto uzmem i separe , svaki dan potrosim po 400-500 dinara , oblacim se dobro , imam dobar telefon ,svake godine idem na letovanje i zimovanje , zivim lagodno. Ali zato , nemam kola (odnosno keva nema , samim tim ni ja) , zivim u zgradi iz 51' , moja soba ima namestaj iz 52' , itd... Ali radje cu da uzivam i zivim kao sada , nego da uzmem kredit za kola i stan i onda da narednih 20 godina jedem hleb i pastetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 ovaj Longli je pravi Srbin. ovo nije hejt nego duboka podrska njegovom stavu. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 (edited) Recimo , subotom izadjem sa 1500-2000 dinara , cesto uzmem i separe , svaki dan potrosim po 400-500 dinara , oblacim se dobro , imam dobar telefon ,svake godine idem na letovanje i zimovanje , zivim lagodno. Boli te qrac. Ja ako izađem vikendom jednom u dva meseca, izađem sa par stotina dinara, preko dana ne tro Edited September 28, 2006 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 recite istorijsko ne kapitalistickim, zelenaskim kreditima !!!! btw nemam mnogo para, odnosno ne koliko bih zeleo a i kada zaradim nesto vece onda to spiskam u roku od par sati ili dana. A voleo bih da mogu malo da stedim, ali kada covek ima brdo neostvarenih zelje onda je to prosto nemoguce. Za sada mi je najvaznije da mogu sam da zaradim, svojim trudom, koliko toliko para da ne pitam skoro nikad moje za kesh. to mi je najvaznije, jer znachi slobodu, da nema uslovljavanja i da sam koliko toliko svoj covek. kada zavrshim faks za godinu i po, sve ce biti na svom mestu. Josh samo da se ozenim It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Boli te qrac. Ja ako izađem vikendom jednom u dva meseca, izađem sa par stotina dinara, preko dana ne tro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 mudar ovaj Longli... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 28, 2006 Author Report Share Posted September 28, 2006 Mudar ovaj Drashko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Boli te qrac. Ja ako izađem vikendom jednom u dva meseca, izađem sa par stotina dinara, preko dana ne trošim praktično ništa, oblačim se bezveze, imam mator telefon, zadnji put na letovanju sam bio '87 u Hrvatskog, živim krajnje skromno. A smatram se prosečnim srbinom. Prema tome ti si buržuj. I oću da uđemo u EU, više mi je pun qrac ovako. zasto svi misle da cemo ulaskom u eu imati eu plate? pa mozes ziveti dobro i bez eu, cilj su nam dobre plate i dobra slicna sranja a ne ,,, ong sto se raspravljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Kod mene je to sve neuravnotezeno Vozim yuga chija je vrednost ko moj tft :) Imam mob zbog koga sam bio bez istog 5 meseci. Zivim sa 3 ukucana u stanu od 50 kvadrata i zgradi iz 61', al' sam [fala qrcu] zavshio vikendicu posle 15 god gradnje. :) Jedva placam adsl S toga ja ko svaki dobar srbin i beogradjanin, chekam da pocrkaju babe i dede zbog nekretnina. PS: ugovor o dozivotnom izdrzavanju ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 radim sam za sebe i dovoljno mi je ;) inache, plata od 1000 eura je moguca i u Srbiji, ja nisam daleko od nje, al' spremi se da radish ko konj 48h nedeljno za amera koji te ne jebe 5%.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 7h dnevno? Cimanje je, ali kesh je kesh :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Sve je stvar prioriteta ja vise volim da se ustekam u nepotrebnom trosenju pa da dam brdo kesa za iPod ili za mob koji sam platio ne pitajte koliko. Ali nema sanse da za izlazak potrosim vise od 300 din. Sve sto raducmak sa strane je honorarno i veoma neredovno... @stalja da 7 sati ako racunas i subotu i nedelju ako ne racunas ona 9.6 sati dnevno a to je da prolupas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Milose da znas da cu da pokazem tvojoj babi ovo sto si napisao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Sve je stvar prioriteta ja vise volim da se ustekam u nepotrebnom trosenju pa da dam brdo kesa za iPod ili za mob koji sam platio ne pitajte koliko. Ali nema sanse da za izlazak potrosim vise od 300 din. Sve sto raducmak sa strane je honorarno i veoma neredovno... @stalja da 7 sati ako racunas i subotu i nedelju ako ne racunas ona 9.6 sati dnevno a to je da prolupas :) Posao radish sa kucnog kompa? [osim ako ta americhka firma ima ekspozituru ovde] Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 7h dnevno? Cimanje je, ali kesh je kesh :) ne radi nedeljom. radi drugu smenu, i koliko ga ja znam 48 je minimalna brojka It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Da radi sa kucnog kompa ali ne "idluje" nego pokusava da objasni prosecnom joe useru da njegova firma zaista nije zaduzena da mu programira javu na njegovom sajtu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 (edited) Ja sam bogme najbogatiji, nikad mi ne fali para za kondome kad mi trebaju - ko mozhe to da prejebe? P.S. Hejt tipa "Bilo ko poshto jebesh jednom u godinu dana" je gadno truo, vrata jesu otvorena za hejt al ga odradi sa stilom ko god da si :) *polazhe nade u Ivan_-a da tje da baci profi hejt* Edited September 28, 2006 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 (edited) zasto svi misle da cemo ulaskom u eu imati eu plate? pa mozes ziveti dobro i bez eu, cilj su nam dobre plate i dobra slicna sranja a ne ,,, ong sto se raspravljan lol nub teorijski nije moguće da se u ovoj zemlji minimizuju negativne pojave u dru Edited September 28, 2006 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts