Kole Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 khm, shvabe su uvek jache, samo sto ih generalno vode neki chobani i imaju previshe protivnika...like nerf the allied forces man! ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Ne znam da li ste primetili, ali shvabe su u multiju mnogo jache... sem sto imaju bolji tenak... ne. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 koleta za elitnog ss oficira zaduzenog za propagandu:)...coku za tiger panzer tenkistu:)...btw, kad cemo multi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Ja sam uvek tu za, samo mi recite kako bi to izveli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 preko hamachija ;) a kolko znam, samo u deusu u starom merkatoru imaju instalirano, kole ce da kaze igoru da se otvori za neki popust ;)))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micaa Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Evo i ja da prenesem svoje utiske. Kada sam je instalirao i poceo da igram turtorial,zalepio sam se za igru i samo sam vikao omg omg kako je dobro.Igra je fenomenalna.Posebno mi se svidja sto je ww2 tema.Znaci samo malo pojacajte zvucnike zbog boljeg dozivljaja i uzivajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 neko raspolozen da igra? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tandarabroc Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Company of Heroes..... mislim sta reci osim WOOW!! Igra nezahteva toliko brzinu igranja (ko StarCraft recimo) ali je zato prava strategija u pravom smislu te reci! Sto korisnije iskoriscavanje terena, kombinacije razlicitih jedinica, strateske zamke... sve ovo kao i odlican balans u snazi i mogucnosti jedina cini ovu igru jednom od najboljih koje sam igrao(a igrao sam ih mnogo) Ucestvovao sam na turnirima u StarCraft-u, WarCraft-u i Dawn of War-u i mislim da bi moglo i trebalo da se organizuje neko rokanje i u COH , sobzirom na to da sve vise ljudi koji igraju ovu igru! Ja igram COH u ATG-u(metro kod Vuka) a ima ga i u Forumu Ako ste raspolozeni za neko pamprcHenje preko hamachija ja sam za (mada ne pre cetvrtka posto imam neke kolokvijume) Ojsa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 ne verujem da cu moci ovih dana, mozda krajem meseca kad se opet vratim u sd...al ajd za nas nubiove neko objasnjenje za online igranje i hamachi...btw, cek da pogledam da nije vec neko napisao:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tandarabroc Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 (edited) Hamachi je jedan mali program(mislim da je cak manji od 1 MB) moze lako da se skine sa neta. On ti omogucava da napravis svoju mrezu u kojoj mozed da razmenjujes fajlove chatujes i igras bilo koju igricu koja podrzava on line igranje sa ostalim korisnicima koji su u istoj mrezi kao ti(rasturali smo se od Dote preko raspusta) . Ja sam igrao sa nekim likom pre koji dan network name= Company of heroes-burek password= burek Igrali smo 1 na 1 i nije seckalo uopste (128kb/s i ja i on)(mada je pri kraju pukla veza) Neznam kako je kad se igra 2 na 2 ili 3 na 3 preko hamachija ali nebi bilo lose da probamo P.S. nisam citao ove ranije postove ali mislim da neki likovi vec igraju preko hamachija u nekoj njihovoj mrezi Edited January 8, 2007 by Tandarabroc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Ko hoce da igra, neka me iscima na msn. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 koja podrzava on line igranje ne mora online da podrzava vazno je da network podrzava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tandarabroc Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 ne mora online da podrzava vazno je da network podrzava to sam hteo da kazem Ko hoce da igra, neka me iscima na msn. ja hocu da igram ali neznam sta je msn :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 (edited) Skidam sada, pa cu videti. Mozda padne original ako bas odusevi ;> Al' nema se vremena puno. Valjda mi nece sjebati novu koncepciju zivota ;> Edited January 9, 2007 by Formless~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Ako nekom bude trebao original nek me iscima na pm :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 sve preko 2v2 cete jako tesko igrati preko hamachija Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Sa kog torrent-a ste skidali. Meni ovo jako sporo ide, nervira me. 3-15kb/s... Trebace mi 2 zivota da bi ovo stiglo da se download-uje. ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micaa Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Ae ako je neko raspolozen da skupimo neku ekipicu ljudi da se igramo u lanu u nekoj igraoni.Ne bi bilo lose da nas bude za 3v3 barem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tandarabroc Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Dali ima ljudi koji su zainteresovani za organizovanje turnira u COH-u? Igraonica u kojoj bi se igralo nije nikakav problem, samo me zanima dali ima ljudi koji bi igrali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micaa Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ja bi igrao sto da ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizla Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Pozdrav ljudi,ako neko hoce preko hamachija neku partiju da odigramo nek mi posalje pm pa cemo se dogovoriti.Inace ne znam koju vi verziju igrate,ali u najnovijoj(1.4)tesko da su nemci jaci Quote ...немој да ме убијеш Рамиз,плиз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tandarabroc Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Evo ja da instaliram novu verziju(nesto me zeza) pa igramo P.S. imate na ''burek'' forumu par ljudi koji igraju COH preko hamachija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 E narode ako ima korisnika sbb-a cablovskog mozemo napraviti server preko hamachija i da igramo . U lokalu ce raditi brze . Ja sam bio na onom HGI-coh serveru gde je bilo preko 100ljudi i oko 50-ak online i non stop moglo da se igra, ali onda ovi bednici iz hamachija limitirali i moze samo 16ljudi na serveru da bude :((. Tako ako neko hoce ajde da napravimo server i da igramo . Aj javite se sto pre svi zainteresovani . :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Company of Heroes..... mislim sta reci osim WOOW!! Igra nezahteva toliko brzinu igranja (ko StarCraft recimo) ali je zato prava strategija u pravom smislu te reci! Sto korisnije iskoriscavanje terena, kombinacije razlicitih jedinica, strateske zamke... sve ovo kao i odlican balans u snazi i mogucnosti jedina cini ovu igru jednom od najboljih koje sam igrao(a igrao sam ih mnogo) Ucestvovao sam na turnirima u StarCraft-u, WarCraft-u i Dawn of War-u i mislim da bi moglo i trebalo da se organizuje neko rokanje i u COH , sobzirom na to da sve vise ljudi koji igraju ovu igru! Ja igram COH u ATG-u(metro kod Vuka) a ima ga i u Forumu Ako ste raspolozeni za neko pamprcHenje preko hamachija ja sam za (mada ne pre cetvrtka posto imam neke kolokvijume) Ojsa! brza je koliko i starcraft ako ti protivnik to zahteva i starcraft je bio spor dok nismo nauchili vec na samom pochetku je jurnjava sa motorima/bagijima i vijanje tudjih inzhenjera a u isto vreme osvajash teritorije i cimash se da sachuvash svoje jadne inzhenjere i nekako mi se ne chini da su ovi ili oni jachi bitno je ko kako odigra inache mogao bih ponovo instalirati da vas perem :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Inzhenjere nikad nisam stedeo :))hahha. Ko im jebe mater :)))hahahaha. Ajde bre ljudi da igramo , ne mogu vise sa ovim sabanima :))). Niko ne zna da igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts