voodoo_ Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Posao je posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 prvo onom altu sa tri posta: ono sto ne gledas nemoj da komentarises... ili si i ti retardiran??? posto je miki najtezi covek od svih njih... tesko njegovoj zeni... @nervozni: jeste lik cudan skroz... ali jbg. rekao je da klikere nosi zato sto je spavao sa caletom u sobi koji hrce... i da je kuca bila zatvorena kada je setao go... meni sa 67kg je to i dalje neprihvatljivo, ali on ima i sisu i masu tako da i to mogu da progutam... sto se tice onog intimiziranja slazem se u potpunosti... da sam u hagu mislim da bih igrao sah sa gotovinom... :) @ivan: izvrnuo sam se od smeha... oraspolozio si me do jaja... hvala :D @watch: sve mogu da razumem, ali da neko gotivi edina to je vec previse bolesno za moj ukus... i da... nisam mrzitelj muslimana... cak gotivim dosta njih licno... bubreg bih nekima dao... mada nervozni je u pravu bolje da ne sirimo otici ce tema u qrac... @all: mislim da je ivan bio pripremljen da udje u kucu i pobedi... imao je taktiku koja vise nikada nece moci da se primeni... zamislite sledeci serijal sa petnaestak tipova/riba koji u isto toliko coskova sede i gledaju u plafon razmisljajuci o parama... FIJASKO... p.s. da li neko zna sa koji su bili procenti u finalu??? Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Sto je najgore od svega, sa bukvalno istom taktikom su najvise pobedjivali ljudi u ostalim VB-ima.. cak negde na netu postoji prirucnik "Kako pobediti u VB", gde se navodi taktika prvih 80 dana cutis i ne pricas ni sa kim (pije vodu, jer sta god da kazes sa licnim pecatom, odmah stvaras sebi priajtelje i neprijatelje, dok neutrealne niko ni ne primecuje niti nominuje), a ostalih 20 dana krenes da pricas, ali tako da nenametljivo degradiras najjace oponente i iskoristavas njihove mane... i najvaznije NIKADA NE PSUJ. Cudno je to sto procenti iz finala dosad nisu objavljeni nigde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 i sta sad fali tome? Taj VB nije uopste u tome da se ti socijalizujes i druzis sa nekim, nego da osvojis 100k eur, Ivan je to osvojio, nebitno na koji nachin, sad ga bole paja. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Cudno je to sto procenti iz finala dosad nisu objavljeni nigde... OPET NAMESTAJU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 MOOOLDEEEERR Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Pa realno, ovo u finalu se znalo ko ce pobediti. Nije nameshteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 @ Jetset sta ti je tu mogu sto ti ne razumes sto ja gotivim edina...o ukusima ne treba raspravljati... ;) @ dominus upravo tako "znalo" se da ce Ivan pobediti jer je imao i ima i dalje dosta fanova i kao sto bi Pesma rekao ne bitno na koji nacin jer osvojio 100k osvojio je i to je to Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 @ Sx Mchn a sta je to kod njega cudno? 1.tunjav je i misteriozan. 2.gleda u pod kad razgovara 3.nije dotakao zenu 107 dana iako je imao prilike 4.neutralan je k'o svajcarska to su sve osobine koje mogu da okarakterisu nekoga u najmanju ruku kao cudnog Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 hehe zar Igor nije i ovde objasnio kako Ivan realno nije dobio okruglo 100k nego ce drzhava da mu uzme masnih 40% =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Ni 60K nije lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 40?! Kako 40??? mnogo je, jbt.. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 hehe zar Igor nije i ovde objasnio kako Ivan realno nije dobio okruglo 100k nego ce drzhava da mu uzme masnih 40% =o)) Uuu, a ja mislio da je 20% za drzavu...? To stvarno nije fer. Btw, Kole, cestitam ti (sa malim zakasnjenjem) 10.000 postova. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 (edited) Ni 60K nije lo Edited January 4, 2007 by Sx Mchn Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 E pa detalje ne bih znao jerbo nisam pratio BB, lika procenjujem samo na osnovu ovih intervjua na B92 ovih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 pa i u onom prvom intervjuu je sve vreme gledao u pod. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 ALI MOZDA JE SAMO STIDLJIV!1 Aj neću vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 stidljivi ne izlaze pred milionski auditorijum tek tako...a posto ni ja nisam redovno pratio VB, i ja cu da se iskuliram na ovu temu.aj poz Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 bolje ti je :) smejacemo ti se jos vise nastavis li :) a lag ce te izgaziti capsom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Uuu, a ja mislio da je 20% za drzavu...? To stvarno nije fer. Btw, Kole, cestitam ti (sa malim zakasnjenjem) 10.000 postova. :) hFala lepo =o) a igor kazhe da sem tih 20% sto mu uzmu odma' uzece mu na kraju godine josh porez neki na dobit tako da ce da ze uzvuche sa izmedju 62 i 64k u najboljem sluchaju...ok super je to kesh i dalje ali ono...sramota...u nemachkoj kad se kazhe 100k to znachi mi placamo drzhavi sve dazhbine a vi dobijete neto stotku za "sprdnju trange frange zajebanciju" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Plus umanjeno za inflacijsku stopu bolje da ne uzima te pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Zashto onda kazhu da ima 100k na svom rachunu? Znam da neki procenat gubi, ali shto ne napishu koliko tachno ima, da lopovi znaju na chemu su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 ^ lopovi znaju, nego mi ne znamo, a to im i odgovara. stvarno su smradovi, mnogo para uzimaju. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 sex machine, jesi ti ena ili marko?? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 daki,jel ti imas oba oka ili jedno? Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts