Kole Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 medved u pustinji je iz ranijeg teleportovanja ben nije na istom mestu gde i ostrvo sa ostrvom se desilo isto sto i sa zekom iz orjentacionog videa =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 sad se ja pitam jednu stvarcicu, on je uzeo kaput i rekao da ide na neko mesto hladno, ja nekako ne mislim da je on mislio na onu prostoriju za pomeranje, a i bio je vidno iznenadjen kad se nasao u pustinji If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Poprilicno sam siguran da je mislio bas na tu prostoriju i na tu hladnocu jer je ipak poneo pajser da razbije led tj. znao je da ce leda biti :). A iznenadio se kad se probudio u pustinji jer ni on sam nije znao gde i kada ce ga vremenska masina baciti stoga i onaj izraz lica dok okrece tocak. Mozda je cak i mislio da ce umreti ... jer najverovatnije nije on prosli put aktivirao to "pomeranje" vec neko drugi ... Jacob mozda ? Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Perrineau Slams Lost Producers ***Spoiler Alert*** Actor Harold Perrineau is upset with the producers of Lost because they never told him they were bringing his character back to the drama to die. The Matrix Revolutions star - who plays Michael in the ht show - was hoping his return to the desert island drama would allow his character to become more of a father to his screen son. But Perrineau was annoyed to find out he was to be killed off in the latest season finale, which aired in America last week (ends30May08). He admits he had no idea his character would perish and still feels bitter about returning to the show, which he first left during season two. Perrineau tells America's TV Guide magazine, "I had no idea. It's like, 'What the hell?' I felt like, 'Is that it? I came back for that?' "I'm disappointed, mostly because I wanted Michael and Walt (son) to have a happy ending. I was hoping Michael would get it together and actually wanna be a father to his kid. "If I were writing it, I would write it differently." And Perrineau fears his character's storyline was doomed from the start - because of his colour. He adds, "If I'm being really candid, there are all these questions about how they respond to black people on the show... A little black boy and his father hooking up, that wasn't interesting. Instead, Walt just winds up being another fatherless child." ahahahah umri majkle umri! (btw i on sere, vratice ga malo da bude duh u sledecoj sezoni ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 videh ovo, jadan je lik jako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Rasna diskriminacija, svi belci su preživeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 PA TO JE EVOLUCIJA. BELCI SU SPOSOBNIJI!!!111 If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 rasna diskriminacija - do sada je poginulo vishe belaca nego crnaca i azijata! polna diskriminacija - zhene ginu na keca! (gievf back shannon ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Jedini za koga mi je bilo zao kada je poginuo je bio Mr. Eko. A Majkl je uvek bio idiot i drago mi je da ga nema vishe. Isto kao i Charlija А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 plz nemojte da gifujete back shannon to je bilo jedino shto me je onako odbijalo od losta ikad ozbiljno sam hteo da prestanem da gledam koliko me je nervirala dada, producenti i scenaristi su rasisti neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 sutra sedam i gledam celu sezonu :) njam njam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 celu cetvrtu? budi karakter G i sachekaj godinu il 2 ;o) a lazhe sto da ne? ona i boon bi se bash uklopili sa otherisma ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 shanon je jedino sto je vredelo u seriji, sto se zhena tice Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 odvratna je i fizichki a psihichki je kraljica odvratnosti mishel rodrigez je bila jedna hc pichka u seriji al jebiga kad pije i vozi neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 logika pisanja losta kazhe da ako je kejt od con artista/ubice/trackera/tomboya mogla da postane cmizdrava domacica onda su mogli i da pretvore shannon u nesto sa kichmom ;o) also naomi/crnkinja iz serije las vegas, a i kiele sanchez su ubava seke, ali prva je bila short term char a druga i olivije martinez su tako na silu ubacheni u 3 sezonu da su morali biti ubiveni na brzaka zbog protestvovanja gledalishta =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 odvratna je i fizichki a psihichki je kraljica odvratnosti fizicki nema konkurenciju, a psihicki profil nisam uopste dovodio u pitanje :))) also naomi/crnkinja iz serije las vegas, a i kiele sanchez su ubava seke da, da, naomi sam zaboravio, koja jedina moze da prismrdi shanonici :)) i to ozbiljno da joj dise za vrat koji kiele canchez nema i jedini joj je nedostatak :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 fakin ej koliko ima row seksipila uf row row row your boat.... frankly od girlfighta na ovamo uloge su joj sve gluplje i gluplje besides ,ko je veca faca? ;oP @m.r. u lostu - ceo tailsection, sem bernarda, je atm mrtav i abitan sto samo podkrepljuje chinjenicu da su ti likovi ubacheni da nasilno produzhe prichu druge sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Jedini za koga mi je bilo zao kada je poginuo je bio Mr. Eko. A Majkl je uvek bio idiot i drago mi je da ga nema vishe. Isto kao i Charlija Mr.Eko je bio kralj,ja sam se bash skenjao kad je poginuo.Slazhem se i za Majkla ali sto vas Charli toliko nervira ? :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 A da nije zadnji put Charles Widmore pomerao ostrvo a Ben bio prisutan tu negde...?:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 mogutje ali ne mnogo =o) ben i whidmore su povezani ili nekim vremenskim paradoksom ili su jedan drugom konstanta za timejumping iako izgleda lolraspalo ben bi zapravo trebalo da je prilichno mlad (~30ak g) - nije bilo vremena od trovanja darmasha za takvu "smenu vlasti"...zapravo whidmore pre ima veze sa darmom nego da je "druga frakcija othersa" also ako je whidmore bio u takvoj akciji onda bi i penny morala da zna za ostrvo/da je bila na njemu pa da ga je i sama napustila Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Zamolio bi drugare da okache linkove ka torrentima poslednje dve epizode posto su ovi koje sam ja skidao zabagovani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 mogutje ali ne mnogo =o) ben i whidmore su povezani ili nekim vremenskim paradoksom ili su jedan drugom konstanta za timejumping iako izgleda lolraspalo ben bi zapravo trebalo da je prilichno mlad (~30ak g) - nije bilo vremena od trovanja darmasha za takvu "smenu vlasti"...zapravo whidmore pre ima veze sa darmom nego da je "druga frakcija othersa" also ako je whidmore bio u takvoj akciji onda bi i penny morala da zna za ostrvo/da je bila na njemu pa da ga je i sama napustila and that is far fetched like how? setjam se jedne scene, kad je eksplodirao onaj voult gde je dez ziveo, kako su dve baje u aljasci to primetile i odmah javile penny... mislim realno, ja sam jebeno prebogat, devojka mi se izgubi negde na moru. da li cu ja da unajmim dva imbecila da sede na jebenom antartiku i da posmatraju magnetne fenomene sirom sveta sa napomenom da cim se nesto desi da mi jave? If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 pred kraj svakog finala otkad je dez u seriji se pojavljuje penny...ona mu dodje ko da capo al fine ;o) elem i ti na antartiku su portugalci kao i oni na searcheru, sve ukacuje da penny trazhi deza odvojeno od caleta, naravno josh nije objashnjeno kako je saznala da treba da meri em signale (nije objashnjeno ni kako je odluchila da tako zilotski trazhi deza nakon njihovog rastanka kod stadiona)...uglavnom, meni nekako zvuchi smeshno da je ona bila pre na ostrvu, da je pretrazhila celu Zemlju i skapirala "ma mora da je on tamo"...sve u svemu penny flashback epizoda u najavi ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 celu cetvrtu? budi karakter G i sachekaj godinu il 2 ;o) a lazhe sto da ne? ona i boon bi se bash uklopili sa otherisma ;o) odgledao sam prve dve epizode i shvatio da ne mogu da zivim tokom nedelje u iscekivanju nove epizode :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 ne mora da znachi, kad imash celu sezonu na raspolaganju chesto imash segmente tokom bar 3 ili 4 epizode u sezoni kad mozhesh lepo, chisto da presechesh gledanje (usred epizode pre nego sto naprave klifhenger ;o)) i kulirash do daljnjeg =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts