Jump to content

Lost

Guest

Recommended Posts

pa realno ta prica im sada nije bitna, vidi se da nisu zaboravili cim su stavili kejt sa klincem, mada kontam nesto da nece ni objasniti ili ako objasne bice u poslednjoj sezoni

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aj napisi sta je kraj...Mene smorila igrica pa sam je obrisao

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

• 2 weeks later...

Mnogo dobra serija, odgledao 3 1/2 serijala za manje od mesec dana :)

A kada mi je ortak nudio seriju nisam hteo da je uzmem jer kada su je prikazivali na pinku odgledao sam samo par epizoda i mislio sam daje smor serija i da se nista zanjimljivo ne desava na ostrvu. A onda sam slucajno na pinku video poslednju epizodu drugog serijala i totalno se zbunio kada sam video onaj otvor sa kompjuterom...

Prosto me vuce da serija da je gledam, valjda nece biti kraj kao u "Twin Peaks" da ti nista ne bude jasno :)

P.S: Sto se tice serije "Twin Peaks" jedan stariji ortak mi je rekao da postoje 2 serijala pod nazivima "Crvena Koliba" i

"Bela Koliba" i da mi nista nije bilo jasno na kraju serije jer su ove nase stipse nabavile i prikazivale samo prvi serijal

"Crvena Koliba" i da smo svi odgledali u stvari samo pola serije. Koliko je ovo tacno nemam pojma :P

apsolutno je netachno, tp ima ukuno 30 epizoda rasporedjenih kroz 2 sezone i sve su prikazane kod nas u vishe navrata

uostalom http://us.imdb.com/title/tt0098936/

za lost, nece ostati "nedovrshen" ko tp jer ko sto pisasmo ovde josh od pre godinu dana producenti su napravili ugovor na 48 epizoda u sledece 3 godine (rachunajuci i ovu) tako da imau vremena da sve lepo isplaniraju do kraja 6. sezone...na zlaost, kako se stvari kretju izgleda da ce lost da komplikuje stvari do polovine 6 seozne a tek onda krene sa zharko zheljenim odgovorima na pitanja koja se samo gomilaju...neko to voli pa gleda i dalje, neko se smori....u prinzipu najbolje gledati lost u komadu, chekati na nove epizode nedelju dana (da bi onda bila il djubre epizoda il josh samo dodatno koplikovanje) je smor...

da da chuo sam za tu akciju...ono, nije loshe jer navodno da je 16 epizoda koliko treba 4 5 i 6 sezona da traju bio neki okvir pa ih je strajk malo zeznuo oko pripovedanja tj ovo zapravo rade da bi kako-tako dobro mogli da stignu do "velikog" klifhengera kojim ce zavrsiti sezonu

inache nova radna teorija mi je da dez ima mnogo vishe veze sa celom prichom tj. da on iz buducnosti (kada je ovladao skilom selidbe svesti kroz vreme kako otje - tj radi ono sto je "seda baba" radila kad mu nije dala prsten ;o)) vuche konce bar jedne od frakcija koje su umeshane u celu akciju ;o))

za jednu epizodu u kojoj se toliko toga izdeshavalo zachudjujuce koliko mi se ista ne dopada...

da ne kazhem da lichi na finalno hari poter izhivljavanje jkr...stvarno chudno i zbrzano pisanje...

interesantan kraj tho...sad znamo da kad se konachno sretnu (jer do sada nikada nisu) dez ce ubiti bena ili obrnuto =o)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...