Crno-Sunce Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 pa realno ta prica im sada nije bitna, vidi se da nisu zaboravili cim su stavili kejt sa klincem, mada kontam nesto da nece ni objasniti ili ako objasne bice u poslednjoj sezoni If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 .!._^_^_.!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 odgledao od 5-8 i najvise mi se svidela ona sa dezmondom kada se gubi, a najgora je poslednja, ova sa majklom, sada je sve to opet previse zakukuljeno-zamumuljeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 odgledao od 5-8 i najvise mi se svidela ona sa dezmondom kada se gubi, a najgora je poslednja, ova sa majklom, sada je sve to opet previse zakukuljeno-zamumuljeno lol,ti onda gledaj dinastiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 lol,ti onda gledaj dinastiju! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) hmz, evo jedne zanimljive teorije koju je kole dotakao u svojim spoilerima... http://www.timelooptheory.com/the_timeline.htm ali, ako se stvarno ovako odvijalo, blago ce me razocarati.. edit- naravno ne mislim na sve, vec na sam chin teleportacije i manipulacije istom.. Edited March 31, 2008 by Kole mislim, spojler ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ^Kachen je vec taj link u postu #556, samo shto ti ochigledno nisi pootvarao sve spojlere... =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 a i u ovoj teoriji nema mog tripa sa teleportacijom ;o) nego su time jumpovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 au koji kiks, a verujem da sam odatle pokupio link, samo sto nisam imao vremena odma da ga citam, vec sam ga bukmarkovo i tek sada iscitao :) debil, nema sta :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 ja mislim da je ben najbolji lik ikada. neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Vaistinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 E jel' igrao neko ovaj Via Domus? Krajnje zanimljiv kraj :D Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Aj napisi sta je kraj...Mene smorila igrica pa sam je obrisao 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Jeste, igra je ogavna... I mene interesuje kraj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Mnogo dobra serija, odgledao 3 1/2 serijala za manje od mesec dana :) A kada mi je ortak nudio seriju nisam hteo da je uzmem jer kada su je prikazivali na pinku odgledao sam samo par epizoda i mislio sam daje smor serija i da se nista zanjimljivo ne desava na ostrvu. A onda sam slucajno na pinku video poslednju epizodu drugog serijala i totalno se zbunio kada sam video onaj otvor sa kompjuterom... Prosto me vuce da serija da je gledam, valjda nece biti kraj kao u "Twin Peaks" da ti nista ne bude jasno :) P.S: Sto se tice serije "Twin Peaks" jedan stariji ortak mi je rekao da postoje 2 serijala pod nazivima "Crvena Koliba" i "Bela Koliba" i da mi nista nije bilo jasno na kraju serije jer su ove nase stipse nabavile i prikazivale samo prvi serijal "Crvena Koliba" i da smo svi odgledali u stvari samo pola serije. Koliko je ovo tacno nemam pojma :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 apsolutno je netachno, tp ima ukuno 30 epizoda rasporedjenih kroz 2 sezone i sve su prikazane kod nas u vishe navrata uostalom http://us.imdb.com/title/tt0098936/ za lost, nece ostati "nedovrshen" ko tp jer ko sto pisasmo ovde josh od pre godinu dana producenti su napravili ugovor na 48 epizoda u sledece 3 godine (rachunajuci i ovu) tako da imau vremena da sve lepo isplaniraju do kraja 6. sezone...na zlaost, kako se stvari kretju izgleda da ce lost da komplikuje stvari do polovine 6 seozne a tek onda krene sa zharko zheljenim odgovorima na pitanja koja se samo gomilaju...neko to voli pa gleda i dalje, neko se smori....u prinzipu najbolje gledati lost u komadu, chekati na nove epizode nedelju dana (da bi onda bila il djubre epizoda il josh samo dodatno koplikovanje) je smor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 odobrili produzenje sezone za jos jednu epizodu, dakle, sat duze losta ove sezone :))) dakle, 6 epizoda, lost finale 3 epizode, s'tim sto ce prva ici 15.5. a druge dve 29.5. http://www.tv.com/story/11144.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 da da chuo sam za tu akciju...ono, nije loshe jer navodno da je 16 epizoda koliko treba 4 5 i 6 sezona da traju bio neki okvir pa ih je strajk malo zeznuo oko pripovedanja tj ovo zapravo rade da bi kako-tako dobro mogli da stignu do "velikog" klifhengera kojim ce zavrsiti sezonu inache nova radna teorija mi je da dez ima mnogo vishe veze sa celom prichom tj. da on iz buducnosti (kada je ovladao skilom selidbe svesti kroz vreme kako otje - tj radi ono sto je "seda baba" radila kad mu nije dala prsten ;o)) vuche konce bar jedne od frakcija koje su umeshane u celu akciju ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 (edited) http://forums.unfiction.com/forums/viewtopic.php?t=25063 Ukoliko ovo nije samo "easter egg" ubacen iz zajebancije, moguce da ce biti pravi haos u poslednje 2 sezone :) Evo objasnjenja sta brojevi znace, nisam video da je neko linkovao ovde. Objasnjava i koja je svrha DHARMA Initiative Edited April 21, 2008 by Leeroy Jenkins Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 jao jao jos malo :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 za jednu epizodu u kojoj se toliko toga izdeshavalo zachudjujuce koliko mi se ista ne dopada... da ne kazhem da lichi na finalno hari poter izhivljavanje jkr...stvarno chudno i zbrzano pisanje... » Click to show Spoiler - click again to hide... « interesantan kraj tho...sad znamo da kad se konachno sretnu (jer do sada nikada nisu) dez ce ubiti bena ili obrnuto =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 šta je bilo sa gledanjem losta na kraju sezone, kole? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 uleteo u ovoj pauzi kad je bila svu onu trecu i cetvrtu do osme... napisao sam pre 3-4 nedelje nesto o tome =o) a da sam se zeznuo jesam naravno =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 au au au sto nam to rade!!! » Click to show Spoiler - click again to hide... « znaci definitivno postoji jebena vremenska masina, mnogo sam se smorio :/ opet su otvorili dosta pitanja, a na malo stvari, tj nista, nisu odgovorili! ali, sve u svemu, to je taj lost :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ochigledno su lost u vremenu i prostoru... =] Svejedno mislim da teleport kao takav ne postoji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts