Corey Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 najjači bug, šumari imaju ekstra glanc nove gas maske i gasne bombe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 ja sam imao utisak da im je to ben dao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 možda niste uspeli da uhvatite jacoba za vreme one frke, evo sc Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 upravo sam hteo to sada da pomenem... uvatio sam ga ja odmah :)) dosta su povezani lok i ben, mozda ga je zbog toga shvatio kao konkurenciju. verujem da samo ben moze da vidi i cuje dzejkoba, i kada je saznao da moze i lok, puko je. isto tako je ben pozeleo da vidi majku, sto mu se i ostvarilo, nesto kao i loku sa caletom.. sve u svemu cekaju nas jos 3 sezone, bio sinoc gost matthew fox (jack) na CNBCeurope, gostovao u emisiji kod onog matorog.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Eto shta se desi kada bebi ne daju sisu kad se rodi (mislim naravno na Bendzamina :) Meni nije jasna jedna stvar - ako je Dharma bila tako uber jaka organizacija, kako nisu roknuli "others"-e kad su saznali da su ovi roknuli njihove ljude? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 zato što su nevidljivi i besmrtni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 ne znam zasto kukate da je sranje epizoda :) meni bila bas kul, jasno je da se desava nesto mistichno... mislim mega pwn kad skapiras da je ben malte ne eliminisao dharmu da lok i ben konkurencija... jos je ben to proverio na foru da li ima snage da ubije lok caleta kao sto je to on uradio posle dugog niza godina... nego ko je dzejkob je glavno pitanje :D i wtf koji djavo rade toliko dugo na ostrvu... i da li su se i lok i ben tripovali da su videli svoje matorce ili su oni zaista tu... omg klonovi... kako su ih proglasili svima mrtvim ?!? kako su nasli njihova tela... kul bre.. drama i avantura...meni okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 meni se isto svidja, mada su jos vise zamrsili! mene ne bi uopste zacudilo to da prica ide na stranu vanzemaljaca. misllim, to bi bio vrhunac... ono, mega brod ispod ostrva koji tu stoji vekovima, ima specijalne moci (ultra brzo zaceljivanje rana).. ali meni je cutno ono sto je dzejkob rekao loku.. mislim ako mu treba pomoc sto sam nesto ne ucini (ipak je on mega-baja na ostrvu)? verujem da ce lok ostati alajv, koliko znam nije vozio pijan po ulicama LA-a i pritom bio uhvacen (kao anamarija i ona doktorka) ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 pa ben je skenjao dzejkoba, nashao je neku foru ocigledno :) ja sumnjam da ima aliena Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 The end is in sight for ABC's acclaimed island mystery Lost, but fans will have to wait until 2010 for all the answers. In a highly unusual move, the network announces plans today to end the show after three more shortened seasons of 16 episodes each. The episodes will air consecutively, repeat-free, from February to May. izvor: www.lost-tv.com znaci i definitivno jos 3 sezone, ocekujem da razvuku sto vise mogu... verujem da ce izgubiti dosta na gledanosti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 ne vidiš šumu od drveća - to je dobro za seriju. pročitaj koletov post na nekoj od prethodnih strana, lepo je objasnio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Dakle Twin Peaks je smisleniji hiljadu puta od ovoga u sta se Lost pretvara. Ne pratim dokle je serija trenutno stigla, al kad pogledah epizodu kad nalete na onaj deo od Kolosa i recenicu tipa "sto ima cetiri prsta" pripalo mi nesto muka ^*%$%&$% Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 u jeeee poredis tvin piks i ovo... neuporedivo.... chik da te vidim da nekako mozes da se vratis u proslost i da gledas u to vreme TP i da kazes da je smislen :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Jbga G, meni se i onda TP svideo kad se prvi put emitovao na TVu :) I kolko se secam, islo mi je ok, znaci bilo je proseravanja ali je i to bilo nekako sa stilom, plus Linch... a sto se tice Losta - pffffffffffffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 haha, dodjavola tek sad videh profile, nije ni cudo sto si kapirao TP odma tada odma lost je drugi tip totalno al nije vazno, postujemo starije :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Nekako ne mogu da povuchem paralelu izmedju Losta i TP - skroz nekako drugachiji trip... TP mi je svojevremeno bio top serija, a Lost mi je onako, zabava dok ne gledam BSG ili Heroes. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Au brate, kakva epizoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 smorna? Celu epizodu chekash da se neshto desi, i ne desi se nishta. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 UMRI ČARLI UMRI istina da se nije bog zna šta desilo, ali nekako mi je manje dosadno nego sredinom sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 verovatno zato sto je kraj sezone!! znas da vise sigurno nece smarati. jeste da se cela ceka da se nesto desi, ali dalo se za ocekivati da ce se sve resiti u finalu sezone. jedva cekam da vidim kako ce nas razocarati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 moram da priznam da je kraj epizode bio prilično kul. još samo da čarli umre i ja sam srećan, kkthx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 smorna? naprotiv, kroz celu epizodu se provlačila napetost, odlična epizoda.Kraj je vrh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 koji je najgori fan ovaj corey, nemam rechi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 ste provalili onu crnu ribu u stanici, na kraju?? da nije to sojerova riba koju je zajebao za one pare??? ona sto je pomogla kate da se sastane sa mamom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Hajli, tebe smara što su sve dobre ribe mrtve. Priznaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts