Jump to content

Lost

Guest

Recommended Posts

jebi ga, sjebase seriju. ali, ja sam optimista, verujem da je ovo zatisije pred buru. verujem da ce uskoro krenuti sa otkrivanjem misterija sa ostrva. verujem da nece vise bti mistifikacije.

ostaje nam samo da se nadamo da ce do kraja 3. sezone nesto nam konkretno dati, a ne samo dodavati gluposti tipa dzekove tetovaze (da li su zeleli da nam prikazu usku povezanost onih indonezana/kineza sa the othersima?).

koliko sam informisan bice ukupno 5 sezona, sto znaci da nam predstoji pakao do konacnog raspleta (ako uopste bude raspleta, mozda zavrsi kao vec pomenuti tvin piks)...

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

SPOJLER

Paljenje kombija smo trebali da shvatimo kao budjenje nade?!

Imam jako ruzan osecaj da bi kombi mogli da iskoriste u finalu...

ej na tropskom ostrvu bez puteva. Ne cekaj, pronaci ce i put,

put do othersa, bice neki cajtnot, setice se Hugovog kombija

i zaputiti se put adersa u hipi kombiju.

Dajem im foru do 15.te epizode, smatram da je sve dotada

punjenje termina.

Mogli bi da sastavimo listu neobjasnjenih stvari do sada, spisak bi bio podugacak..

ODLIČNA EPIZODA!!!11!~~!~

u prve dve sezone bi ovakva akcija (kejt, sojer, džek, lok, čarli, sajid, ili bar troje od njih idu u džunglu pa nađu nešto, al do kraja epizode to nešto nestane) bila za filler epizodu, al eto, u ovoj nesreći od treće ispade najbolja epizoda ikad.

Ajmo znalci ruskog, šta su ono dvoje pričali, pirat i crnjkinja ?baš me zanima

"uradi to, znaš šta treba da uradiš, to je jedina opcija, blabla"

imali su unapred dogovoreno šta rade ako se nađu u takvoj situaciji, ali je on oklevao.

taj zadnji deo sam skapirao, ali oni su mumlali i pre toga, nisu valjda vrteli dve rečenice :)

nego, meni je ova epizoda isto onako pomalo glupa.

Očekivao sam da će im pirat pomoći, otkriti par stvari, uputiti ih ka nečemu i na kraju se ispostavi da ništa nisu postigli, ni kuću nisu istražili kako treba.

A mučenjem neće ništa izvući iz njega, to je garant.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...