Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

EJ IDEM JA DA SPAVAM SADA LAKU NOĆ DRUGARIII

jebena kola šište kad stanem, džabe što je jeftin majstor kad ih nije popravio.. no, s vedrije strane, prešao sam most 6 puta danas i nisam se slupao. doduše nijednom nisam išao brankovim, to će biti novo vatreno krštenje, baptism by fire takoreći. ustvari, tako sam i rekao još prvi put.

skoro ponoc... kad god ovako padne mrak a ja neam shta da radim savata me mrtva nostalgija.

idem bre da spavam. :)

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

zaspao u dva

ustao u sest

od pola osam na poslu

sutra ispit

jupi...

posle dve guarane i dve ekstremno jake crne kafe osecam se skoro kao ljudsko bitje...

ali samo skoro...

moram posao od par dana da zavrsim za par sati.

bitje ovo vrlo veseo dan... :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

samo shto sam stigao iz skole, odo da jedem.

malo se odmorim i na basket, posle basketa dolazim

na rur :)

koliko me ovo podseca na mojih prethodnih godinu dana. :)

vratio se iz shkole. raspolozenje keva. odoh jedem negde.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

trebalo je da vozim do sela, al se ne osećam sposobnim za taj poduhvat.. nervozan sam i napet, a s obzirom na prethodna sranja koja sam pravio, najbolje je da ostanem kod kuće i ne trčim sa makazama..

kad bi bar keva prestala da troluje

ma zbog drugih stvari sam nervozan, ne zbog vožnje.. samo kažem da nije pametno ovakav da sednem za volan, koncentracija mi je negde u minusu.. evo malopre sam pet puta pogrešno ukucao onaj kod na rapidshare-u.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...