fatboy Posted September 9, 2006 Author Report Share Posted September 9, 2006 A KJOOT DO TOKI-VOKIJA :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 NE KOJOT JE DO MOJEGA Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 POJAAAAAAACHAAAAAAAAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 DAJ UMEKA MAREEEEEEE! u stvari nije fazon s maretom, to je izvaljeno pre brda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 ZMIJO PUSTI BENASIJA Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 lol nub, zmija stalno pu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 VUDU PUSTI GARDIJANE OLOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 Jao gardijani, idemo za mesec dana da dobacujemo Hansiju iz prvog reda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 VUDU KAKO SI GLUP POKVARIO SI FAZON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 JAO JEBIGA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 криво ми је што сам морао раније да одем, али нисам могао другачије, данас се ради. иначе, било ми је феноментастично, онако опуштену ноћ нисам провео месецима. хвала Крулету и Црњи, као и свима осталима. :* Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 odlično ste me izvozali, nigger sve vreme a kruko dok se nije pokvario inače veoma kvalitetan laptop :P i neka crknu sve raspale hejterke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 ja sam prodaja:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 bilo ql do pola 3 kad je krenuo Kruko da radi :)))))))))))))))))))))))) salim se,bilo mi skroz opusteno,konstantno su se dogadjali neki novi momenti pa mi ni u jednom trenutku nije bilo dosadno,a ni nasi djevi nas nisu izneverili... @Kruko brate,vise mi se svidjas iz onih starih dana...recimo onako ko sto si pustao u Clubnightu ili alter egu...mnogo mi hevi ovaj mnml Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 ako je neka uteha, djing preko final scratch-a mi* zvuči sasvim kul, samo treba imati pouzdaniji hardver.. * - daleko sam od eksperta al bar nisam 'urban puritanac' :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 11, 2006 Author Report Share Posted September 11, 2006 (edited) ma nije to mnml...prve 2 pesme koje sam pustio su bile taj fazon...a onda kad je puklo ono govno sam uleteo sa plocama koje sam poneo za svaki slucaj, i koje su bile tuga...mogao je nigger bar da restartuje ono sranje, al' boli ga kurac... mrmo zar ja da te prodam? to mi je prvo palo na pamet, da ga resetujem, ALI RaneSSL se NAPAJA IZ LAPA, to znaci da bi na trenutak izgubio napajanje i prekinuo DOVOD SIGNALA sa tvoje OBICNE PLOCHE, te bi na kratko ostao bez IKAKVOG zvuka, uz vrlo verovatno pratece "CRACK" sa sound sistema... moja je krivica sto sam zaboravio da ti kazem za mp3gai program sa kojim napeglash sve stvari na 90db i onda NEMA NIKAKVE FRKE da ce da zabode.... kao sto ni meni nije za ceo mo set, a ni kutji nikada... Inace, onaj tjun je mega vrh, debeli Cox je to vrteo na exitu, tacno se secam, ali nisam znao sta je to.... neki japaner beshe ??? Inace, ja sam licno zadovoljan, video sam prijatelje, odradio svoj set onako kako sam mogao, uz par greshaka, ali eto bar sam testirao uredjaj i video usrani Exile... trebao sam da kazem kjootu da se posle vrati i potopi ga PS: milo mi je i sto sam dobio pohvalu za ono sto sam izvrteo od nekog lika iz Londona, neki lik iz Diferent Gear ekipe koja je vrtela na Nisomniji pa su sad u BGu kuliraju. ono kao ja noob a on prilazi i na kokni akcentu me hvali a meni glupo, al prija ipak, znaci da sam se stvarno potrudio da opravim neki setic i da je neko to primetio... Hvala svima koji su bili, pozz za RUR ekipu !!! Edited September 11, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 ako je neka uteha, djing preko final scratch-a mi* zvuči sasvim kul, samo treba imati pouzdaniji hardver.. * - daleko sam od eksperta al bar nisam 'urban puritanac' :) ja sam odusevljen final scratchom,mnogo mnogo...zelim ga! mrmo zar ja da te prodam? to mi je prvo palo na pamet, da ga resetujem, ALI RaneSSL se NAPAJA IZ LAPA, to znaci da bi na trenutak izgubio napajanje i prekinuo DOVOD SIGNALA sa tvoje OBICNE PLOCHE, te bi na kratko ostao bez IKAKVOG zvuka, uz vrlo verovatno pratece "CRACK" sa sound sistema... moja je krivica sto sam zaboravio da ti kazem za mp3gai program sa kojim napeglash sve stvari na 90db i onda NEMA NIKAKVE FRKE da ce da zabode.... kao sto ni meni nije za ceo mo set, a ni kutji nikada... Inace, onaj tjun je mega vrh, debeli Cox je to vrteo na exitu, tacno se secam, ali nisam znao sta je to.... neki japaner beshe ??? Inace, ja sam licno zadovoljan, video sam prijatelje, odradio svoj set onako kako sam mogao, uz par greshaka, ali eto bar sam testirao uredjaj i video usrani Exile... trebao sam da kazem kjootu da se posle vrati i potopi ga PS: milo mi je i sto sam dobio pohvalu za ono sto sam izvrteo od nekog lika iz Londona, neki lik iz Diferent Gear ekipe koja je vrtela na Nisomniji pa su sad u BGu kuliraju. ono kao ja noob a on prilazi i na kokni akcentu me hvali a meni glupo, al prija ipak, znaci da sam se stvarno potrudio da opravim neki setic i da je neko to primetio... Hvala svima koji su bili, pozz za RUR ekipu !!! Hiroshi Esashika-Kasablanca mega tjun... nego u fazonu sam ako kosta 550evra FS zasto postoji uopste potreba za nekim peglanjem mp3-a...? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 PS: milo mi je i sto sam dobio pohvalu za ono sto sam izvrteo od nekog lika iz Londona, neki lik iz Diferent Gear ekipe koja je vrtela na Nisomniji pa su sad u BGu kuliraju. ono kao ja noob a on prilazi i na kokni akcentu me hvali a meni glupo, al prija ipak, znaci da sam se stvarno potrudio da opravim neki setic i da je neko to primetio... a nije ti milo što sam te ja pohvalio, a debeli? ccc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 TI NISI ENGLEZ OLOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 11, 2006 Author Report Share Posted September 11, 2006 (edited) Evo fotke.... gej parada... Ako je jos neko slikao nek okaci... ni jedno zensko da uslikate bre... cak ni slucajno cheers! Edited September 11, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 jel to kruleta neko polio ili mi se cini:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 ne to je takva moda :)) jebote ova fraki je izbledeo od alkohola =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 11, 2006 Author Report Share Posted September 11, 2006 ...sto i tebe ceka, matori! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 jel to kruleta neko polio ili mi se cini:) jel to kruleta neko dečija paraliza ili mi se čini ma to se ispeglirao po majici pa se nisu skinule fleke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 loooool dule prodao ti ivan medicinsku foru...pa to je da se seppukkirash ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts