Jump to content

Prison Break

Corey

Recommended Posts

• Replies 624
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e sad sam skontao da se prica o "zakonu brace" koji ide na rtlu. Tamo je u toku 4-5 epizoda. znaci to je taj cuveni prison break. dobra je serija.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

kole jesi li gledao CSI New york. bolji je od majamija, a zahvaljujuci geriju sinisu (jedan od onih glumaca koji nisu zvezde pa se i trudi) nije daleko od CSI Las vegas ( jebe ga izbor pojedinih sporednih glumaca koji bi trebali ostati u svojim sit com svetovima), ali je vanesa ferlito eye-candy [^]

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

prichali smo na nekom od topica o tome...u principu gary meni tamo deluje kao da mu je nekako neudovno...ona providence grkinja koja se kao nesto muva sa njim nije u njegovoj klasi...a vanesa je previshe u kadru sa onim ispujenim detektivchitjem koji bog otac zna zasto je uzet za tu seriju...i onda imamo crnca i onog lika koji pak previshe lichi na samog garyja...ono, ima dobrih epizoda jako, ali ima i reshkih smejurija...u princpu nakon toliko CSIjeva u poslednjih 6 godina meni neverovatno da ljudi toliko gledaju sve to...

ali odosmo offtopic sa prison breaka, 'zvinte fanovi tetovazha, nastavite =o)

ja sam već oguglao na cliffhangere, ili je fora u tome što se uopšte više ne ložim na pb.. počelo je dosta novih zanimljivih serija ove jeseni, skucaću utiske o par njih kad se setim (i iscimam boleta da se uključi u spiku)..

luka, tebi predlažem da pauziraš na pet minki do kraja epizode, bukmarkuješ, i nastaviš da gledaš kad stigne sledeća epizoda, pa s njom opet isto.. radio sam to sa lost-om prošle godine.