bolkonski Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 U ovoj poslednjoj epizodi sam se uplasio od T-baga, bas je jeziv lik, glumi svaka mu cast, samo da se ne oda posle alkoholu ili teskim drogama, nadam se da niko od njegovih bliznjih ne prati seriju. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Pazi, morash da imash neki trip u glavi da bi mogao da igrash takvog lika Mislim onaj pogled kada je video klinku i kada odlazi kolima su OMG! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 e sad sam skontao da se prica o "zakonu brace" koji ide na rtlu. Tamo je u toku 4-5 epizoda. znaci to je taj cuveni prison break. dobra je serija. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 (edited) Omg Zakon brace nisu mogli normalnji prevod da stave Edited September 16, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 cek cek, jesu to bratja hrvati editovali shpicu da se originalni naslov ne vidi uopste? mislim kako inache objashnjavash chinjenicu da si odgledao 4-5 epizoda... =o) mada, odjel za ochewid pwns sve =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 (edited) kole jesi li gledao CSI New york. bolji je od majamija, a zahvaljujuci geriju sinisu (jedan od onih glumaca koji nisu zvezde pa se i trudi) nije daleko od CSI Las vegas ( jebe ga izbor pojedinih sporednih glumaca koji bi trebali ostati u svojim sit com svetovima), ali je vanesa ferlito eye-candy Edited September 16, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 prichali smo na nekom od topica o tome...u principu gary meni tamo deluje kao da mu je nekako neudovno...ona providence grkinja koja se kao nesto muva sa njim nije u njegovoj klasi...a vanesa je previshe u kadru sa onim ispujenim detektivchitjem koji bog otac zna zasto je uzet za tu seriju...i onda imamo crnca i onog lika koji pak previshe lichi na samog garyja...ono, ima dobrih epizoda jako, ali ima i reshkih smejurija...u princpu nakon toliko CSIjeva u poslednjih 6 godina meni neverovatno da ljudi toliko gledaju sve to... ali odosmo offtopic sa prison breaka, 'zvinte fanovi tetovazha, nastavite =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Dobra epizoda, interesantno koliko josh mogu da ga zakomplikuju :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 19, 2006 Author Report Share Posted September 19, 2006 dobra epizoda ali me je iznervirala jedna stvar zašto jebeno nisu pretresli t-baga već su mu onako ko iz pičke poverovali, kapiram da su tako morali da urade režiseri ali sranje je ispalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Pa svaka epizoda 2. sezone je imala po jedan takav gaf... Sve je to daleko manje 'pametno' nego shto je bilo, ali su bar napravili sjajan thrill-ride. :) 1. je bolja, ali je 2. josh zabavnija za gledanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 Agreed. Druga je zaebana poshto poshto je plan davno otishao u zaborav, tako da moze svashta da bude... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 rekoh ranije, recicu opet - sve dok ne uvlache Agenciju, predsednika i dechkonje u crnom (a da nisu fbi) meni je serija super. btw Nika = vilica na patos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 http://www.2damnhot.com/babes/holly_valance-arena.shtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 rekoh ranije, recicu opet - sve dok ne uvlache Agenciju, predsednika i dechkonje u crnom (a da nisu fbi) meni je serija super. btw Nika = vilica na patos pa ona podpredsednica je sad predsednica, ne? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 da. Meni je bas dobra ta prica sa FBI/predsednica. Gledajmo realno, ni jedna serija se ne bavi teorijom zavere od dosijea X. Generalno to nije lako napraviti, a ovo je sasvim solidan pokusaj. E sad, rupa uvek ima, sta da se radi. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Stvarno moram da se nateram da sachekam kraj sezone, pa da sve odgledam. Ovako nema smisla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 ja sam već oguglao na cliffhangere, ili je fora u tome što se uopšte više ne ložim na pb.. počelo je dosta novih zanimljivih serija ove jeseni, skucaću utiske o par njih kad se setim (i iscimam boleta da se uključi u spiku).. luka, tebi predlažem da pauziraš na pet minki do kraja epizode, bukmarkuješ, i nastaviš da gledaš kad stigne sledeća epizoda, pa s njom opet isto.. radio sam to sa lost-om prošle godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Ova epizoda je bre mnogo zajebana. Sta li ce biti, joj, joj. Inace meni su ti litico-visachi bas ok, mnogo bolje nego da ih nema. Onaj lik sto igra onog ludaka je fenomenalan. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Onaj lik sto igra onog ludaka je fenomenalan. ova rechenica govori toliko o boletu da ja nemam rechi =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 pocinjem da gledam ovu novu epizodu. hejvajer. jebote. :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 27, 2006 Author Report Share Posted September 27, 2006 dobra epizoda, ali taman kad sam mislio da su zapostavili ludaka :)) najjačiji je, ono dvoje se ljudi a on onako usvinjen izeo šejk i gleda, roflcopter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Ma samo sirtaki na pochetku vredi za celu epizodu Inache vidi se da znaju na koju kartu treba igrati - T-Bag je pola epizode u kadru tako da mu se vide budjavi zubi Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 pocetak je ftw :) a T-bag glumi pa ubija on i ludak su odradili celu epizodu maltene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 [onozakola]Kako je krenulo nijedan lik netje dozhiveti 3. sezonu... ;)[/onozakola] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 U jeee... Things are gettin' messy. Kapirao sam da je FBI lik sjeban, ali nisam ochekivao neshto ovako. Haywire je i u ovoj epizodi imao dobar kratki ali odlichni action Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts