Corey Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) Ajde da demokratski vidimo ko je za šta... edit// molio bih one koji neće da dođu na tur da ne glasaju :) Edited August 14, 2006 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 :p Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiN_MaFiJe Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 q3 q3 q3 q3 q3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) q3 16/32 igracha ako ima vremena onda i q4 8 igracha (mada je bolje iskoristiti to vreme za neki ctf/tdm4v4 promo bilo q3/q4 a ostaviti samo Q4 za sledeci WCG, 2007 jer ce q4 do tada definitivno da izgleda kako treba, sad je vec tu i tamo okej..) nego bi bilo dobro da se prvo javi LAKI i kaze da li ce uopshte biti ishta od svega ovoga :D a posle cemo lako koja igra itd. Edited August 14, 2006 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 q3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 q3! q4 mi je kada sam probao multi izgledao nekako bezveze, kretanje skro drugacije i to. vidim sad su napravili neki mod koji to popravlja koji jos nisam probao. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 ma daj do 2007 cu moci da vezbam q4 kako treba jer na ovoj samo q3 radi kako valja Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 q3 a i q4 sto da ne ima Djumle kompova a za q4 ce biti dosta 3 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 q3 16/32 igracha ako ima vremena onda i q4 8 igracha (mada je bolje iskoristiti to vreme za neki ctf/tdm4v4 promo bilo q3/q4 a ostaviti samo Q4 za sledeci WCG, 2007 jer ce q4 do tada definitivno da izgleda kako treba, sad je vec tu i tamo okej..) nego bi bilo dobro da se prvo javi LAKI i kaze da li ce uopshte biti ishta od svega ovoga :D a posle cemo lako koja igra itd. Pametno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 NIko :* eh da nije njega nista od nase scene nebi bilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Ja jos uvek, nazalost, ne znam tacan broj racunara, posto ne zavisi od mene. Potrudicu se da sada malo krenem u pricu oko toga, pa da vidim i sa igorom kako idu kod njega prijave za DOTU, da bih mozda njemu ostavio onda 30 kompova a ne 40 od ukupnog broja, pa bih vama quakerima za citav dan mogao da dam 10 komada. A naravno, burgijam da se obezbede jos neki racunari. Nadam se da cu recimo najkasnije sutra barem napraviti sa igorom neki osnovni dogovor, pa cu onda moci da vam kazhem koliko tacno kompova imate. Nadam se da je to ok. Sorry za nejavljanje, u sodlino sam velikoj guzvi, pa ni ne stizhem da cekiram forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Demokratski smo odlucili da se igra QUAKE 3, a dotle da vas vidim na serveru junaci....!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts