Jump to content

WCG 2006 QUAKE turnir

Recommended Posts

Dobro ajd sad odlucili smo se za q3 i ovaj di su ostale legende ono sima, kik1 , sergio, oxo itd...!? su oni uopste videli ovaj topic?!

pa oxo se pojavljuje povremeno na serveru tako da bi bilo lepo da ga neko obavesti ako ga vidi..

sergio je on-line ali ne odgovara (predpostavljam da mu je frka sa ispitima kao i meni), poslao sam mu link.. sima i kiki... dunno,. paju sam sreo u gradu je, tu je i leks, gilduju.....

ja bi ih okrenuo na tel. ali tek kada ovo bude sigurno (kada laki potvrdi..).......

mizantrop iz Singidunuma

--<[Superunknown]>--

Da vidimo sta ima od odgovora:

1. Zwerko vam je rekao koji ce racunari biti, tako da je to "sve kul".

2. Sto se tice broja racunara, kao sto napisah na onom drugom topicu, jos uvek nije sigurno, jer ne zavisi od mene. Ja mislim da je prilicno realno da 10 komada imate sigurno, 20 ako se dogovorimo za mozhda odredjeni vremenski period (recimo od 11 do 14h - 20 od 14h do 20h - 10), osim ako vam ne obezbedim 20 komada full time.

3. Kompovi su svi identicni i "cisti" (imaju samo OS) tako da se nadam da ce instalacija biti znatno laksha nego protekle godine kada je bio miks razlicitih konfiguracija. Instalacija je u petak, u SC se ulazi rano ujutru a vi mozhete da dodjete predveche, mozhda recimo vec oko 18h i sve to namestite.

4. Sto se nagrada tice, sigurno ce biti obezbedjene neke majice, neke original igre, podloge i ostale gluposti. Vrlo verovatno ce biti obezbedjeni mishevi, tastature, etc etc, a postoji i solidna mogucnost da budu obezbedjene i neke graficke kartice, poput onih koje smo delili prosle godine, ali naravno za to morate da sacekate zvanicnu potvrdu, jer mi (rur) ne smemo da sami obezbedjujemo nagrade jer je CT glavni sponzor i sve to mora da prodje kroz njih :(

5. Licno ne verujem da ce provajder neta dozvoliti da imamo fiksnu IP adresu, sta vishe mozda ce i pozatvarati sve portove sem HTTP, ali nisam siguran. No ajde da kazhemo da se na nase insistiranje neki od njih mogu otvoriti, ali fiksna ip adresa, tesko.

6. Za video beam ne znam nista trenutno, doing my best da saznam nesto :)

Aj ozbijno sada, hoce li da bude nesto od ovoga ili ne?

@Corey:

Jurio sam malo LAN opremu i niko nema nis... :(

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.