Pesma-mrtve-dece Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 ispravka, emil sabija ispravka, zmija sabija Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Mrsh bre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Za one koji su srali da je q3 umro napisao sam ono za CPL, sto ce reci ziveo preporodjeni q3, a sto kaze Saint kad od q4 naprave dobru igru igracemo je svi, sa nevidjenim zadovoljstvom i simpatijama. Uostalom pogledajte kako se glasalo i kasce vam se samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Dobro ajd sad odlucili smo se za q3 i ovaj di su ostale legende ono sima, kik1 , sergio, oxo itd...!? su oni uopste videli ovaj topic?! Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted August 15, 2006 Author Report Share Posted August 15, 2006 Dobro ajd sad odlucili smo se za q3 i ovaj di su ostale legende ono sima, kik1 , sergio, oxo itd...!? su oni uopste videli ovaj topic?! pa oxo se pojavljuje povremeno na serveru tako da bi bilo lepo da ga neko obavesti ako ga vidi.. sergio je on-line ali ne odgovara (predpostavljam da mu je frka sa ispitima kao i meni), poslao sam mu link.. sima i kiki... dunno,. paju sam sreo u gradu je, tu je i leks, gilduju..... ja bi ih okrenuo na tel. ali tek kada ovo bude sigurno (kada laki potvrdi..)....... Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Da vidimo sta ima od odgovora: 1. Zwerko vam je rekao koji ce racunari biti, tako da je to "sve kul". 2. Sto se tice broja racunara, kao sto napisah na onom drugom topicu, jos uvek nije sigurno, jer ne zavisi od mene. Ja mislim da je prilicno realno da 10 komada imate sigurno, 20 ako se dogovorimo za mozhda odredjeni vremenski period (recimo od 11 do 14h - 20 od 14h do 20h - 10), osim ako vam ne obezbedim 20 komada full time. 3. Kompovi su svi identicni i "cisti" (imaju samo OS) tako da se nadam da ce instalacija biti znatno laksha nego protekle godine kada je bio miks razlicitih konfiguracija. Instalacija je u petak, u SC se ulazi rano ujutru a vi mozhete da dodjete predveche, mozhda recimo vec oko 18h i sve to namestite. 4. Sto se nagrada tice, sigurno ce biti obezbedjene neke majice, neke original igre, podloge i ostale gluposti. Vrlo verovatno ce biti obezbedjeni mishevi, tastature, etc etc, a postoji i solidna mogucnost da budu obezbedjene i neke graficke kartice, poput onih koje smo delili prosle godine, ali naravno za to morate da sacekate zvanicnu potvrdu, jer mi (rur) ne smemo da sami obezbedjujemo nagrade jer je CT glavni sponzor i sve to mora da prodje kroz njih :( 5. Licno ne verujem da ce provajder neta dozvoliti da imamo fiksnu IP adresu, sta vishe mozda ce i pozatvarati sve portove sem HTTP, ali nisam siguran. No ajde da kazhemo da se na nase insistiranje neki od njih mogu otvoriti, ali fiksna ip adresa, tesko. 6. Za video beam ne znam nista trenutno, doing my best da saznam nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 jos 10 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 jos 8 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 OLOL BAN THIS SPAMZOR!!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 popio je warn on josh jutros :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Aj ozbijno sada, hoce li da bude nesto od ovoga ili ne? @Corey: Jurio sam malo LAN opremu i niko nema nis... :( Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Pa sigurno ce biti nisam valda terao menadzera da nam pravi majce za dzabe i da sredi prevoz ird... Samo da laki da jos malo informacija i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts